Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(bevardė @ 2013 05 16, 14:01)
Neįsižeiskit bet paklausiu, o jūs neskaitote informacinių lapelių? Juk ten viskas aiškiai būna surašyta. Jūsų uošvienė, sesuo ir mama tikrai jus išgąsdino be reikalo wink.gif

visuomet skaitau. Bet kazkaip mano galvoje buvo kad ventolinas ir monkasta hormoniniai g.gif na bet tiek tos.tada labai dziaugiuosi kad mano vaikas iki siol gavo palyginus tirkai nedaug hormono ax.gif

o cia radau straipsniuka apie vaistu astmukams 4u.gif
gal kam bus idomu smile.gif is straipsnio "(Flunisolide) ir Fliksotide (Fluticasone), Pulmicort (Budesonide). Svarbiausias jų privalumas yra tas, kad jie veikia tik ten, kur patenka - kvėpavimo takuose, vietiškai, be to, praktiškai neturi nepageidaujamo hormoninio poveikio visam orgarnizmui, t.y. nelėtina vaiko augimo, nesukelia nutukimo, diabeto, kaulų išretėjimo, netrukdo brendimui, neslopina antinksčių veiklos, o visa tai neišvengiama vartojant didesnes hormonų tablečių dozes. " g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 16 gegužės 2013 - 13:05
Nuo temperaturos ibufena duodu, o jei jau miega ir pastebiu temperatura, tai ikisu zvakute paracetomolio 4u.gif
Atsakyti
Bet Flexotide kvėpuojamas su kauke įtakoja nosies gleivinės plonėjimą, gali sukelti dažną kraujavimą iš nosies bei veikia burnos gleivinę. Taip vaiaki praskalauja burnytę, bet jei nemoka išspjaut nuryja. Dozės nedidelės, bet jos yra sad.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 16, 14:12)
Bet Flexotide kvėpuojamas su kauke įtakoja nosies gleivinės plonėjimą, gali sukelti dažną kraujavimą iš nosies bei veikia burnos gleivinę. Taip vaiaki praskalauja burnytę, bet jei nemoka išspjaut nuryja. Dozės nedidelės, bet jos yra sad.gif

mums liepe kai ji israse, duoti po purskimo vaikui atsigerti 4u.gif
Atsakyti
Pamokinkint vaiką vandenuką burnytėj praskalaut.

Patarčiau nusipirkt ne paracetamolio o ibumetino žvakučių, kiek ties kiek ne bet tyrimai atlikti, kad dažnas paracetamolio vartojimas pirmais antrais vaiko gyvenimo metais turi didelę įtaką susirgti BA. Maniškis paracetamolio gavęs laaabai daug sad.gif
Atsakyti
o mums gydytoja pasake,kad maniskiui ventolinas yra pagrindiniai vaistukai,o flixotide labai retai kada purskiu,ar bandete kuri mamyte is pelargonijos virti arbatyte?nes mums kai buvo paumejimas,pirma karta daviau tos arbatos ir kita diena jau daug geriau buvo ir si karta labai greit atsigavom 4u.gif
Atsakyti
Yra ir vaistukai Umcalor kur veiklioji medžiaga yra pelargonijų šaknų skystasis ekstraktas, bet maniškiui jis nebuvo veiksmingas.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 16, 14:45)
Yra ir vaistukai Umcalor kur veiklioji medžiaga yra pelargonijų šaknų skystasis ekstraktas, bet maniškiui jis nebuvo veiksmingas.

taip bet ten saknys,o cia is lapeliu verdu arbatele,net gi vaikam ar suaugusiem kurie serga BA verta namuose tureti sia gele,nes ji skleidzia biologiskai naudingas medziagas kurios vadinamos fitocidais,net kai paumejimas yra reikia sujudinti gele ir kad vaikutis pakvepuotu,mano vyro kriksto mama savo sunui isgyde su sia gele BA,be jokiu vaistuku
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 05 16, 14:52)
vaikam ar suaugusiem kurie serga BA verta namuose tureti sia gele,nes ji skleidzia biologiskai naudingas medziagas

bet tik pirmiau reikia įsitikinti, ar nėra alergijos.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2013 05 16, 15:01)
bet tik pirmiau reikia įsitikinti, ar nėra alergijos.

zinoma 4u.gif
Atsakyti
Man praėjo kažkiek laiko, kol suvokiau, kad nuo visokių umkalorų, hedelixų ir panašių žolinių preparatų sūnui tik pablogėja.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 05 16, 14:12)
monkasta veikia priesuzdegimiskai. Neleidzia plauciuose kauptis skysciams. Bet ji reikia gerti maziausiai menesi.

As papasakosiu savo atveju kaip mums buvo pacioje pradzioje

aišku, ačiū. pas mus dabar kaip tik tas atvejis, kaip skysčių pasikaupę. tai aš jai duodu moskastos tai dėžutę iškart, mėnesiui, bet kai šalia yra purškalai, tai maniau, kad jie ta gerą darbą daro-stabilizuoja situaciją

man irgi buvo kelis kart jaučiausi durna važiuodama į priimajį bet važiavau, nes vieną kartą irgi vos neprisižaidžiau doh.gif

QUOTE(L'inoma @ 2013 05 16, 14:14)
Na nuejom mes privaciai pas pediatra, tai sake karkalu nera, sako jums gal alergologo daugiau reikia, kodel jusu nesiuncia. Tai mus pagailejo, isklausus musu istorija sako, tuoj paskambinsiu, paskambino kolegei, ir ta sutiko mus priimti, iskart nuvykom pas ja 

Sako man isvis nepanasu i alergija, na sako ispradziu reikia pasveikti ir tada stebesim tirsim, sake negerti nei monkastos nei purkst ta hormona. Tik paliko antibiotika, ir sake ventolina papurksti ir kita savaite pasirodyt...

rodė alergiją?

matai , visai kitas gydymas

QUOTE(bevardė @ 2013 05 16, 14:18)
Monkasta ne hormonas  mirksiukas.gif  Nebijokite šio vaisto, jei jis tinka. Bet jei pasireiškia šalutinis poveikis kai paveikiama nervų sistema, t.y. pykčio priepuoliai, irzlumas, nemiga, naktiniai košmarai, vaistą nutraukit nedelsdama ir nelaukdama gydytojo nurodymų.

tfu tfu tfu, mes iš tu kurie gerai toelruoja, net gal ramesni mano vaikai biggrin.gif nes šiuo metu abu gauna sūnus prie Ar 5mg ir mergaitė prie BA 4mg.

QUOTE(Zirzė @ 2013 05 16, 14:33)

cia kas klause kaip veikia montasta :
Monkasta kramtomųjų tablečių veiklioji medžiaga yra montelukastas, kuris yra leukotrienų receptorių antagonistas. Ši medžiaga slopina natūraliai plaučiuose esančias chemines medžiagas, vadinamas leukotrienais, kurios sukelia kvėpavimo takų susiaurėjimą ir uždegimą plaučiuose, o tai lemia astmos simptomus."

biggrin.gif ačiū, aš kaižkaip maniau kad čia prosta alergijai slopinti. (bet žiūrėkit ir sūnui davė šito vaisto pirie AR plius Aerius)

QUOTE(bevardė @ 2013 05 16, 15:45)

va mums umcalor karta buvo tikrai pagelbėję, nors iš principo tik purškaliukais gydomes, sirupų gėrimas tuščias darbas
Atsakyti