QUOTE(Zirzė @ 2013 05 16, 14:12)
monkasta veikia priesuzdegimiskai. Neleidzia plauciuose kauptis skysciams. Bet ji reikia gerti maziausiai menesi.
As papasakosiu savo atveju kaip mums buvo pacioje pradzioje
aišku, ačiū. pas mus dabar kaip tik tas atvejis, kaip skysčių pasikaupę. tai aš jai duodu moskastos tai dėžutę iškart, mėnesiui, bet kai šalia yra purškalai, tai maniau, kad jie ta gerą darbą daro-stabilizuoja situaciją
man irgi buvo kelis kart jaučiausi durna važiuodama į priimajį bet važiavau, nes vieną kartą irgi vos neprisižaidžiau
QUOTE(L'inoma @ 2013 05 16, 14:14)
Na nuejom mes privaciai pas pediatra, tai sake karkalu nera, sako jums gal alergologo daugiau reikia, kodel jusu nesiuncia. Tai mus pagailejo, isklausus musu istorija sako, tuoj paskambinsiu, paskambino kolegei, ir ta sutiko mus priimti, iskart nuvykom pas ja
Sako man isvis nepanasu i alergija, na sako ispradziu reikia pasveikti ir tada stebesim tirsim, sake negerti nei monkastos nei purkst ta hormona. Tik paliko antibiotika, ir sake ventolina papurksti ir kita savaite pasirodyt...
rodė alergiją?
matai , visai kitas gydymas
QUOTE(bevardė @ 2013 05 16, 14:18)
Monkasta ne hormonas
Nebijokite šio vaisto, jei jis tinka. Bet jei pasireiškia šalutinis poveikis kai paveikiama nervų sistema, t.y. pykčio priepuoliai, irzlumas, nemiga, naktiniai košmarai, vaistą nutraukit nedelsdama ir nelaukdama gydytojo nurodymų.
tfu tfu tfu, mes iš tu kurie gerai toelruoja, net gal ramesni mano vaikai
nes šiuo metu abu gauna sūnus prie Ar 5mg ir mergaitė prie BA 4mg.
QUOTE(Zirzė @ 2013 05 16, 14:33)
cia kas klause kaip veikia montasta :
Monkasta kramtomųjų tablečių veiklioji medžiaga yra montelukastas, kuris yra leukotrienų receptorių antagonistas. Ši medžiaga slopina natūraliai plaučiuose esančias chemines medžiagas, vadinamas leukotrienais, kurios sukelia kvėpavimo takų susiaurėjimą ir uždegimą plaučiuose, o tai lemia astmos simptomus."
aš
ačiū, aš kaižkaip maniau kad čia prosta alergijai slopinti. (bet žiūrėkit ir sūnui davė šito vaisto pirie AR plius Aerius)
QUOTE(bevardė @ 2013 05 16, 15:45)
Yra ir vaistukai Umcalor kur veiklioji medžiaga yra pelargonijų šaknų skystasis ekstraktas, bet maniškiui jis nebuvo veiksmingas.
va mums umcalor karta buvo tikrai pagelbėję, nors iš principo tik purškaliukais gydomes, sirupų gėrimas tuščias darbas