QUOTE(L'inoma @ 2013 05 13, 18:12)
O gal galite man isvardinti del kokiu priezasciu, simptomu diagnazuoja asma?
dažni bronchitai, reakcija į alergenus, švokšiantis kvėpavimas pagal šituos požymius BA nustatė mano dukrai, o sūnus iki 3m dažnai sirgo bronchitais ir dabar pakosti, turi Ar, alergiškas 4 alergenams (kai dukra vienam), bet BA jam nėra, nari spidometrija sako sąlygų BA progresuoti (atsirasti) yra, bet didžiausias dėmėsis buvo nukreiptas į tonzilių padidėjima, kas sako ir sąlygoja uždegimą organizme, laukiam vizito pas LOR. šiaip kiek girdžiu tai po kelių mėnesių stebėjimo diagnozę nustatoma. bet aišku priklauso nuo simptomų stiprumo. tai kad kvėpavimo takų ligos, funkcionavimas, polinkis į alergija ir yra pagrindiniai rodikliai
Papildyta:
QUOTE(L'inoma @ 2013 05 13, 18:19)
Zodziu, kaimynes dukra serga tiek pat, jai sunenas is darzo virusu parsinesa, ir ja nieks net nesiunte pas pulmonologa
Sako virusai ir viskas
Ir kiti vaikai darze, ypac pirmus metus daktare sake is 12 men. 11 kartu serga, praktika rodo, tai ka jiems visiems asma?
Paaiskinkit man durnelei, kaip diagnuozojama asma ir t.t. Nes as macius asmatykus, vienas mokesi su manim, na sunui tokiu priepuoliu nebuvo ir tikiuosi nebus
aš galiu pasakyti, kad mano dukra sirgo daug rečiau, nei sūnus ir gal todėl, kad jai laiku nustatė liga BA paskyrė vaistus ir mes išvengdavome sirgimų didesnių.
tai jai vaikas dažnai serga nebūtinai jam astma gal imunitetas silpnas, gal kokios tonziles, polipai, adenoidai operuotini, čia juk individualiai yra
na mūsų atveju tikrai nebūna tokių spazmų tai kelių valandų reikalas, susiduria su alergenu, kostelna, pradeda sunkiau kvėpuoti, tada jai laiku ir tinkama dozę vaistukų gauna viskas baigiasi
man tai astma pirmiausiais asocijuojasi su šiurkščiu kvėpavimu, aš jau ir pas svetimus girdžiu ta obstrukciją
o jus diagnozes nebijokit, nuo to dusti nepradėsit
(aš tik truputi juokauju) pas alergologą buvot?