Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

o aš jei tik pagiriu dukryte, kad va viskas gerai, ir gal jau dabar nebereiks vaistų šast ir ji kositi pradeda šlapiai, ir dabar vėl koso, biggrin.gif

dabar toks klausimas, čia sanatorijoje papasakojo senovinį receptą ir jums papasakosiu, o jūs man pasakykite ar girdėjote ar pritarete ar ne:
taigi reikia dabar žydinčių žiedų nuo pušies prisirinkti be spiglių ar kitokių negerumų tada juos užpilti daug cukraus, palaikyti 14 dienų tamsoje, tada užpilti verdančiu vandeniu viena arbatinį šaukštelį pasaldinti medumi ir po truputuka duoti, nes gana kartu. ką manote vis gundausi pabandyti g.gif
Atsakyti
Kai gausi į rankas žirniukus, pažiūrėk iš ko jie wink.gif

kai homeopatai tiria tais aparačiukais man nepatinka. Aš į juos kreipiuosi žodinės konsultacijos. Su aparačiuku tyrė dėl refliukso, bandė vaistą parinkt ir vat neparinko, visiškai netiko vaistas, tada dar puoliau internete anglų k ieškot info, ir pamačiau kad tas preparatas visiškai neatitinka mano vaiko.

Nuo obstrukcijų maniškiui padeda phosphor žirniukai, suduodu kas 15 min po 6 vnt (jam 6 metai) ir po poros valandų obstrukcijos nebėra. Vat mistika, ane? Svarbu atrinkti kas iš homeopatinių preparatų tinka konkrečiam žmogui ir jei pataiskysi- stebuklas įvyks.
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2013 05 09, 13:25)
o aš jei tik pagiriu dukryte, kad va viskas gerai, ir gal jau dabar nebereiks vaistų šast ir ji kositi pradeda šlapiai, ir dabar vėl koso, biggrin.gif

Šššš... niekada negirk

QUOTE(Roga @ 2013 05 09, 13:25)
dabar toks klausimas, čia sanatorijoje papasakojo senovinį receptą 

jei turi kantrybės bandyk, tik pradžioj atsargiai, įsitikink ar nealergizuos wink.gif
Šiaip sakoma kad nuo alergijos ypač augalam ir žolėm labai padeda beržų sula. ir tikrai mano vaikas alergiškas beržam, o sulai ne, tik kad nelabai jam ji skani, nebent labai atšaldyta, o tokios nenoriu duoti.
Atsakyti

dabar gal kas pasidalinsite homeopatais, jautu jų yra tik vilniuje ir kaune g.gif o ta kaune ta gera homeopatinių vaistų vaistinė, kažin jie turi ten gydytoja g.gif jau šiaudo reikia reikia, tuoj Flixsotida kai vartojame buvs 6 mėn. reikia dar vienos nomonės ir pagalbos, kaip padėti vaikui.
Papildyta:
QUOTE(bevardė @ 2013 05 09, 14:33)

Šššš... niekada negirk
jei turi kantrybės bandyk, tik pradžioj atsargiai, įsitikink ar nealergizuos wink.gif
Šiaip sakoma kad nuo alergijos ypač augalam ir žolėm labai padeda beržų sula. ir tikrai mano vaikas alergiškas beržam, o sulai ne, tik kad nelabai jam ji skani, nebent labai atšaldyta, o tokios nenoriu duoti.

šššš tyliu

o kaip klevų sula g.gif jos skonis geresnis, bet gal jau jai per anksti iš vaikysti pamenu kad ji pirmoji būdavo, o paskui tik beržai g.gif

bandysiu eisime ryt ar savaitgali visi pasivaikščioti, bus ir vyresnėlis, kol aš rinksiu vyresnėlis pabus su mažyle. jau rimtai reikia susiimti ir stiprinti stiprinti jos kvėpavimo sistema. ir tuo pačiu ir refliuksas tampa vos valdomas tada dar ir uodegyte išberia iš tų jau visus simtomus turime tfu tfu miega pakoso, bet kviepuoja gražiai lyg obstrukcijos nėra, bet mums taip greitai atsirada. bet vat geras dalykas esame sanatorijoje gydytojai bus sesutės bus ir padės jei prireks.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 05 09, 11:54)
ne-kito tai nebeieskosiu doh.gif sumos ju nemazos. Uz viena apsilankyma 180 sumokejom doh.gif ziuresiu ka veliau sakys. Jeigu ji vis dar tvirtins kad uzejus pablogejimui naudosime tik homeopatija - nebesilankysiu pas ja visai.... Sake kad gydymas bus ne vieno menesio. Uztuks apie puse metu.  g.gif tegu neuzpyksta homeopatai kurie albut skaito sia tema ir kiti homeopatijos salininkai - bet man cia truputi sektantiskai skamba....nes uz kiekviena vizita reikia moketi (tik gal jau ne tokia suma didele) ir taip be galo be krasto. Paskui minejo kad reikes inkstus tvarkyti kepenis....

Pas kokia homeopate lankotes?
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 05 09, 14:25)
dabar toks klausimas, čia sanatorijoje papasakojo senovinį receptą ir jums papasakosiu, o jūs man pasakykite ar girdėjote ar pritarete ar ne:
taigi reikia dabar žydinčių žiedų nuo pušies prisirinkti be spiglių ar kitokių negerumų tada juos užpilti daug cukraus, palaikyti 14 dienų tamsoje, tada užpilti verdančiu vandeniu viena arbatinį šaukštelį pasaldinti medumi ir po truputuka duoti, nes gana kartu. ką manote vis gundausi pabandyti g.gif

as kol laukiau pas homeopate priimamajame nuvelviau toki lankstinuk/knygute. Cia surasyta begale ligu ir atitinkamai gydantys "vaistukai" ir pumpuru. Net nustebau kokias ligas gydo... ieskau kas parasyta prie pusu. Tai radau Kalniniu pusu pumpuru ekstrakta- bet kazko kas susije su musu ligom neraso.

Sergant alergija saulei ar gastritu patariama vartoti skaiutetalapiu pumpuru ekstrakta
sergant alerginiu bronchitu ar astma sodiniu putinu pumpuru ekstrakta;

sergant gripu letiniu rinitu ar rinofaringitu europiniu keniu pumpuru ekstrakta;

sergant letiniu trachaitu ir bronchitu rekomenduojami karpotuju berzu pumpuru ir paprastuju erskeciu ugliu ekstraktai.

sergant rinofaringitu esant aloergijoms bei astmai - juoduju serbentu pumpuru ekstraktai.

Alergija maistui:kvapiuju rozmarinu ugliu ekstraktai
kvepavimo taku sudirgimo pozymiai: juoduju serbentu pumpuru arba paprastuju erskeciu ugkliu ekstraktai

na ir t.t smile.gif siaip neblogas lankstinukas smile.gif

QUOTE(bevardė @ 2013 05 09, 14:33)
Kai gausi į rankas žirniukus, pažiūrėk iš ko jie wink.gif

ok -paziuresiu smile.gif ir parasysiu.
Papildyta:
QUOTE(melle @ 2013 05 09, 14:54)
Pas kokia homeopate lankotes?

mes tik viena karta pas ja lankemes smile.gif bet nenoriu viesai rasyti pas ka. Kad [askui nebutu kokios antireklamos ax.gif Jei tikrai reikia galiu atsiusti i az kontaktus rolleyes.gif
Atsakyti
Apie klevų sulos poveikį nežinau.

Lankiausi Kaune pas Melnikienę, ji dirba ir be aparatūros ir su. Einu kosultacijos pas ją be visokių aparatinių tyrimų.

Jei kalbate apie vaistinę prie Rotušės, tai dėl konsultacijų galite paskaityti čia:
Homeopato konsultacija
Papildyta:
Iš Wikipedios:

"Sakų kvapas gerina kvėpavimą, kraujo, medžiagų apykaitą. Pušų ošimas ramina centrinę nervų sistemą, kelia nuotaiką. Pušyno ore gausu eterinių junginių, naudingų žmonėms, sergantiems plaučių ligomis. Tačiau pušų žiedadulkės erzina kvėpavimo takus ir jautriems žmonėms gali sukelti alergiją.

Gydymui naudojami pušies spygliai, kankorėžiai, jauni ūgliai, sakai ir jos produktai - terpentinas, derva, kanifolija. Spygliuose yra daug vitaminų, todėl jų nuoviru gydo podagrą, skatina prakaitavimą, inhaliacijos padeda atsikosėti. Ypač naudingi pavasarį surinkti spygliai. Jie malšina skausmą, dezinfekuoja, padeda iš inkstų pasišalinti akmenims.

Gydymas pušų „medumi“. Tai puikus vaistas gydantis bronchinę astmą, dusulį, skrandžio ir žarnyno ligas bei stiprinantis organizmą po sunkių ligų. Pušų medaus patariama gerti dirbantiems sunkų fizinį bei protinį darbą.

Žalius pušų kankorėžius reikia rinkti gegužės mėnesį, kol jie dar nesubrendo. 70-80 žalių kankorėžių suberti į emaliuotą puodą, užpilti 1 litru vandens ir virti valandą laiko. Tada šiltą nuovirą nukošti ir į jį suberti 1 kg cukraus, pavirti kol cukrus ištirps, tada įpilti truputį citrinos rūgšties, kad sirupas nesusicukruotų. Laikyti vėsioje vietoje, sandariame inde.

Pušų medaus vartoti po 1 valgomąjį šaukštą, užgeriant vandeniu 3 kartus per dieną, pusę valandos prieš valgį.

Pušies gydomųjų preparatų negalima vartoti žmonėms su aukštu kraujo spaudimu, sergant inkstų, kepenų ligomis bei turintiems jai alergiją."

Va tas pušų medus sudomino ir mane.
Atsakyti
ačiū už info, dabar kai pradėjote rašyti atrodo ir aš turiu namie sena knyga ir paskaitysiu.
Atsakyti
mano dukrytei IgE yra normoje.
O daktarai jai konstatavo bronchinę astmą.
sakykite prašau ar gali būti tikrai BA su tokiu IgE ?
Atsakyti
QUOTE(Jasminete @ 2013 05 10, 10:05)
mano dukrytei IgE yra normoje.
O daktarai jai konstatavo bronchinę astmą.
sakykite prašau ar gali būti tikrai BA su tokiu IgE ?
gali, nealergine bronchine astma
Atsakyti
Vakar vakare pasiimant vaiką iš darželio jis buvo lauke, pastebėjau kad kosčioja sausai, visą kelią namo irgi kosėjo, na maniau va prisišnekėjau. Grįžus sudaviau homeopatinius, nuploviau veiduką ir kosulys dingo. Matyt tas nesvietiškai sausas oras, duklės ir žiedadulkės sudirgino jį. Vakare į lauką nebeleidau. O šiandien darželyje bus sporto šventė lauke, tai ir vėl įtariu kosės pakeliui namo iki išrotėjimo (mano)
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 10, 15:28)
Vakar vakare pasiimant vaiką iš darželio jis buvo lauke, pastebėjau kad kosčioja sausai, visą kelią namo irgi kosėjo, na maniau va prisišnekėjau. Grįžus sudaviau homeopatinius, nuploviau veiduką ir kosulys dingo. Matyt tas nesvietiškai sausas oras, duklės ir žiedadulkės sudirgino jį. Vakare į lauką nebeleidau. O šiandien darželyje bus sporto šventė lauke, tai ir vėl įtariu kosės pakeliui namo iki išrotėjimo (mano)

Siaubas kažkoks 4u.gif

O maniškis šiandien jau bus dvi savaitės kaip claritiną geria, daktarė sakė po dviejų savaičių nutraukti. Bijau ir pagalvoti kas bus be anthirtamininio vaisto, nes po užvakaraykščio ir vakarykščio pabuvimo lauke, vaiko veidukas net patinęs, sukarščiavo, tik nežinau dėl ko sukarščiavo, nemanau, kad tai susiję su alergija žiedadulkėms. O kraujo tyrimai idealūs, gerklė švari
Atsakyti
o mes įsisirgome, tempa kosulys ir paviduriuoja per diena pora kartų, bet tfu tfu nenusileido ant bronchų nors tiek gerai
Atsakyti