vartojam monkasta nuo rugsejo men.Dabar i darzeli keliausim tik rugsejo men,gal sakau reiketu daryti pertrauka ir nebegerti tu vaistuku vasara.O darzeli paminejau del to,kad kai nueinam i darzeli tai ir sergam,kai neinam nesergam.o ar jus darot pertrauka vasaros metu?O del alergijos tyrimu,mes daremes 36 ikvepiamuju palete,mokejau 130lt.Dabar vyksta akcijos miesto poliklinikose kuriose yra MEDICINA PRACTICA labaratorija.
QUOTE(Zirzė @ 2013 05 09, 09:12)
tylu cia pastaruoju metu. Kaip laikotes mamytes ir Jusu vaikuciai?
mes sanatorijoje stiprinamės sveikata, eina į pabaiga viskas. priepolių nebeliko, bet kaip su rūgštimis vargstame gydytojas kai pamato kaip nuplikyta gerklė kita diena jau beveik nieko. kita savaite jau grįštame ir eisime pas pulmonologe gal pagaliau ir mums vaistų Flixsotida sumažins, o gal ir nuiims
QUOTE(Roga @ 2013 05 09, 10:16)
mes sanatorijoje stiprinamės sveikata, eina į pabaiga viskas. priepolių nebeliko, bet kaip su rūgštimis vargstame gydytojas kai pamato kaip nuplikyta gerklė kita diena jau beveik nieko. kita savaite jau grįštame ir eisime pas pulmonologe gal pagaliau ir mums vaistų Flixsotida sumažins, o gal ir nuiims
Smagu kad priepuoliukai dingo smagaus likusio laiko sanatorijoje
mes vakar buvom pas homeopate. Prirase zirniuku. Bet as nelabai pasitikiu tokiu gydymu jei jau su hormonais sunkiai sekasi suvaldyti BA tai vien tik su homeopatija kazin ar imanomas dalykas
O aš tyliu, nes bijau prisišnekėt... Tempiam laiką toliau be vaistų jau 4 sav. Ššš... aš nieko apie tai nesakiau, tfu tfu tfu...
Vakar kosėti pradėjo po vakarienės, mat susivertė visą stiklinę obuolių sulčių. Bet po Frutini tabletės nurimo.
Vakar kosėti pradėjo po vakarienės, mat susivertė visą stiklinę obuolių sulčių. Bet po Frutini tabletės nurimo.
QUOTE(Zirzė @ 2013 05 09, 10:31)
Smagu kad priepuoliukai dingo smagaus likusio laiko sanatorijoje
mes vakar buvom pas homeopate. Prirase zirniuku. Bet as nelabai pasitikiu tokiu gydymu jei jau su hormonais sunkiai sekasi suvaldyti BA tai vien tik su homeopatija kazin ar imanomas dalykas
ačiū.
bet jei kartu hormonai ir homeopatija, o paskui tik homeopatija gal bus veiksminga.
QUOTE(bevardė @ 2013 05 09, 10:44)
O aš tyliu, nes bijau prisišnekėt... Tempiam laiką toliau be vaistų jau 4 sav. Ššš... aš nieko apie tai nesakiau, tfu tfu tfu...
QUOTE(Zirzė @ 2013 05 09, 08:12)
tylu cia pastaruoju metu. Kaip laikotes mamytes ir Jusu vaikuciai?
Pas mus visko yra, ir priepuoliukai buvo, teko ir leidžiamus panaudot, dabar pakosti vieną, kitai viskas spazmuoja, beveik 47% pagerėja supurškius vaistus...bet čia mums bajeris buvo, atėjom kaip visada su dviem merginom pas pulmonologe, vidurinėle pirma apžiūrėjo, padarė be vaistų spirometriją, užpurškė, pasodino laukt, o kol vaistai suveiks, kitą apžiūrinėja, klauso...na ir mano mažoji užsiožiavo, kaip čia sesei duoda ir stogą, ir ugnį nupust, ir balionus, o jai ne? tai kad nuramint, gyd. ir jai davė pažaist, o ji bac, ir padarė spirometriją gyd. jai, kiek tau metuku, šį 3, gyd. nustebusi, pas mus ir 7-mečiai ne visada padaro, o čia pupa, vos iš po stalo matosi...
Tikra šaunuolė, mano šešiametis iš trečio karto tik papūtė gerai.
Papildyta:
Homeopatija maniškiui labai padeda. Pradžioje atsiradusią obstrukciją nuimu su homeopatiniais žirniukais.
Papildyta:
Homeopatija maniškiui labai padeda. Pradžioje atsiradusią obstrukciją nuimu su homeopatiniais žirniukais.
QUOTE(bevardė @ 2013 05 09, 11:35)
bet hormonus vis tiek kai prireikia geriat?
man nepatiko toks homeopates pasakymas - palaipsniui nuimsime hormonus ir paskui naudosime tik homeopatija.Leisime stipriai susirgti kokius 3-4kartus ir naudosime tik homeopatija nu naaaa...as net nenoriu prisiminti bemiegiu siaubo naktu
QUOTE(Zirzė @ 2013 05 09, 11:29)
bet hormonus vis tiek kai prireikia geriat?
man nepatiko toks homeopates pasakymas - palaipsniui nuimsime hormonus ir paskui naudosime tik homeopatija.Leisime stipriai susirgti kokius 3-4kartus ir naudosime tik homeopatija nu naaaa...as net nenoriu prisiminti bemiegiu siaubo naktu
nei vienas normalus homeopatas neatsisakys hormonų kai jie būtini pilnai pereina prie homeopatijos remisijos periodu, tik prasidėjus pirmiem požymiams, bet esant obstrukcijai naudojami šalia hormonu, kad juos palaipsniui galima būtu nuimt...man nepatiko toks homeopates pasakymas - palaipsniui nuimsime hormonus ir paskui naudosime tik homeopatija.Leisime stipriai susirgti kokius 3-4kartus ir naudosime tik homeopatija nu naaaa...as net nenoriu prisiminti bemiegiu siaubo naktu
Jūsų atveju, paieškočiau kito homeopato
QUOTE(nataliuncik @ 2013 05 09, 12:42)
nei vienas normalus homeopatas neatsisakys hormonų kai jie būtini pilnai pereina prie homeopatijos remisijos periodu, tik prasidėjus pirmiem požymiams, bet esant obstrukcijai naudojami šalia hormonu, kad juos palaipsniui galima būtu nuimt...
ne-kito tai nebeieskosiu sumos ju nemazos. Uz viena apsilankyma 180 sumokejom ziuresiu ka veliau sakys. Jeigu ji vis dar tvirtins kad uzejus pablogejimui naudosime tik homeopatija - nebesilankysiu pas ja visai.... Sake kad gydymas bus ne vieno menesio. Uztuks apie puse metu. tegu neuzpyksta homeopatai kurie albut skaito sia tema ir kiti homeopatijos salininkai - bet man cia truputi sektantiskai skamba....nes uz kiekviena vizita reikia moketi (tik gal jau ne tokia suma didele) ir taip be galo be krasto. Paskui minejo kad reikes inkstus tvarkyti kepenis....
Na homeopatė savotiškai teisi siūlydama palaipsniui hormonus nuimti ir kelis kartus ligai paūmėjus apsieiti be jų. Tiesiog tada organizme homeopatiniai vaistai bando nugalėti ligą ir jiems tikrai nepavyksta iš pirmo karto, organizme turi užsikoduoti tam tikra informacija, ir po antro trečio susirgimo homeopatiniai vaistai žymiai greičiau suveikia, kartais per parą net nuima visus astmos simptomus. Bet tam reikia geležinės mamos kantrybės. Vat ta kantrybe ir aš bandysiu apsiginkluot. Sakykite o kokius žirniukus jums išrašė. Jei dabar neatsimenate, pažiūrėkite namuose ir parašykite sudedamąsias dalis.
Su homeopatija pradėjau draugauti tik nuo rugpjūčio. Tai vat kvailė palūžau per trečią obstrukciją, bet ir tai dar neskubėjau su hormonais, tada buvom siųsti gydyt refliuksą, bet jį apgydžius buvo ketvirta obstrukcija ir tada jau palūžau galutinai išsitraukiau Flexotide (spalio mėn) ir vartojau jį ilgai iki balandžio vidurio, kol mažindama galutinai jį nuėmiau. Šį kartą planuoju vis tik dar išbandyti homeopatiją pradžioje jei atsiras obstrukcija.
Papildyta:
Jo kainos nemažos. Inkstai ir kepenys "tvarkomi" tuo atveju jei tai alergija. Tiesiog reikia detoksikuoti organizmą. Mano dičkis kai buvo 7 mėn turėjo baisinį AD, vienas homeopatas (nemokamai pakonsultavo) skyrė lašiukus, ir kai vaikui jau buvo 1 metukai ir 2 mėn, AD nebuvo nei ženklo. O iki tol net hormoniniai tepalai neveikė.
Su homeopatija pradėjau draugauti tik nuo rugpjūčio. Tai vat kvailė palūžau per trečią obstrukciją, bet ir tai dar neskubėjau su hormonais, tada buvom siųsti gydyt refliuksą, bet jį apgydžius buvo ketvirta obstrukcija ir tada jau palūžau galutinai išsitraukiau Flexotide (spalio mėn) ir vartojau jį ilgai iki balandžio vidurio, kol mažindama galutinai jį nuėmiau. Šį kartą planuoju vis tik dar išbandyti homeopatiją pradžioje jei atsiras obstrukcija.
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2013 05 09, 11:54)
uz kiekviena vizita reikia moketi (tik gal jau ne tokia suma didele) ir taip be galo be krasto. Paskui minejo kad reikes inkstus tvarkyti kepenis....
Jo kainos nemažos. Inkstai ir kepenys "tvarkomi" tuo atveju jei tai alergija. Tiesiog reikia detoksikuoti organizmą. Mano dičkis kai buvo 7 mėn turėjo baisinį AD, vienas homeopatas (nemokamai pakonsultavo) skyrė lašiukus, ir kai vaikui jau buvo 1 metukai ir 2 mėn, AD nebuvo nei ženklo. O iki tol net hormoniniai tepalai neveikė.
QUOTE(bevardė @ 2013 05 09, 13:03)
Na homeopatė savotiškai teisi siūlydama palaipsniui hormonus nuimti ir kelis kartus ligai paūmėjus apsieiti be jų. Tiesiog tada organizme homeopatiniai vaistai bando nugalėti ligą ir jiems tikrai nepavyksta iš pirmo karto, organizme turi užsikoduoti tam tikra informacija, ir po antro trečio susirgimo homeopatiniai vaistai žymiai greičiau suveikia, kartais per parą net nuima visus astmos simptomus. Bet tam reikia geležinės mamos kantrybės. Vat ta kantrybe ir aš bandysiu apsiginkluot. Sakykite o kokius žirniukus jums išrašė. Jei dabar neatsimenate, pažiūrėkite namuose ir parašykite sudedamąsias dalis.
Papildyta:
Papildyta:
taip taip.Ji kalbejo kad palaipsniui hormonus keisime homeopatija ir gemeopatija. Kl visiskai nutrauksim hormonus ir liksime tik prie homeopatijos ir zoleliu. Na bet as netikiu nors tu ka. Juk esant pablogejimui mums sunkiai padeda monkasta su flexotidu. Esant reikalui dar ventolina susipurskiam.
O del alergijos - homeopate taip pat nerado jam jokios alergijos. Tyre su savo aparaciuku taip idomiai. Sake ji neaptiko kad butu kazkam alergiskas Bet sake kad kepenu veikla vis tiek reikia atstatineti. O inkstus - pamate kad pirmi virsutiniai 4dantukai pazeisti karieso. Plius turejom vandenlige - sake tai yra inkstu problema. Reikes ja salint.
Zirniuku pavadinimo nezinau nes tik ryt is vaistines atsiimsim. Sake jie gaminami Kaune. Vakar uzsakiau. Ir dar israse sodiniu putinu pumpuru ekstrakto. Jie nuo astmos ir BA