Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Nevisada gerklė turi būti intensyviai raudona wink.gif
Atsakyti
Maniškė neseniai karščiavo. Pediatrė priežasties nerado - plaudčiai "švarūs", gerklė ne raudona. Kol naktį dukra taip užsikosėjo, kad man jau dusimas vaidenosi. Kitą dieną plaučiau jau cypė, nusiuntė pas pulmonologę, jinai ir raudoną gerklę pamatė. Anot jos, gerklė jau turėjo būti raudona ir anksčiau, o virusas galiausiai dar ir bronchų spazmą išprovokavo. Taip kad net ir gydytojai ne visada viską pamato.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 04 29, 13:49)
Nevisada gerklė turi būti intensyviai raudona wink.gif

niekas nekalba apie intensyviai raudona gerkle. Bet jei kazkas gerklyte kabina turi buti bent nezymus paraudimas. O cia kiek suprantu gerklyte svari. tai abejoju kad tai nuo kutenimo g.gif ir istisai nuo tiesiog pakutenimo tokio kosulio nebuna g.gif gali pakrenksti ar pakoseti bet ne antra para istisiniu kosuliu g.gif nebent gydytoja nemate kad gerkle tikrai paraudusi. O ir temperatura tuomet butu pateisinama.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 04 29, 13:28)
istisai nuo tiesiog pakutenimo tokio kosulio nebuna g.gif gali pakrenksti ar pakoseti bet ne antra para  istisiniu kosuliu g.gif  nebent gydytoja nemate kad gerkle tikrai paraudusi. O ir temperatura tuomet butu pateisinama.

Būna, esu net neišlaikiusi vaikui prednizolono sugirdžius, ir tik kai tas nepadėjo galutinai įsitikinau, kad čia ne astminis kosulys, gydytoja tą paliudyjo (priepuolis ištiko savaitgalį), va tada ir įsigijau fonendoskopą. Ir vaiko gerklė nebuvo raudona, taip, buvo paraudus, bet ne raudona. O gydytojai dažniausiai į vos paraudusią gerklę nežiūri, o va jei pamato raudoną tuoj be jokių kitų tyrimų išrašo antibiotikų ir visa kalba.

man kliūna, kad laurakormanskienes vaikui kosulys gerklinis, tarsi gerklytėje kas kutentų. Jei tai būtų alergija pelėsiui, adrenalinas puikiai suveiktų, o dabar kaip supratau ne itin jis veiksmingas.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 04 29, 14:34)
Būna, esu net neišlaikiusi vaikui prednizolono sugirdžius, ir tik kai tas nepadėjo galutinai įsitikinau, kad čia ne astminis kosulys, gydytoja tą paliudyjo (priepuolis ištiko savaitgalį), va tada ir įsigijau fonendoskopą. Ir vaiko gerklė nebuvo raudona, taip, buvo paraudus, bet ne raudona. O gydytojai dažniausiai į vos paraudusią gerklę nežiūri, o va jei pamato raudoną tuoj be jokių kitų tyrimų išrašo antibiotikų ir visa kalba. 

man kliūna, kad  laurakormanskienes vaikui kosulys gerklinis, tarsi gerklytėje kas kutentų. Jei tai būtų alergija pelėsiui, adrenalinas puikiai suveiktų, o dabar kaip supratau ne itin jis veiksmingas.

plauciu nuotraukos nedare,nes nei kraujas rode kazka negero,nei daktare girdejo,kad jie cyptu,ir klause is dvieju kartu,sake tikrai plauciukai svarus.
na dabar lyg temperatura nukritus,vaikas valgo ir koseja maziau. gal tikrai pades tos tabletytes tirpios? ir dar pabandziau ji painchaliuoti su panasiu daiktu i propoli, informaciniame lapely raso kad tinka ir vaikams ir kad galima inchaliuoti, tai gal sakau ir sis daiktas mums padejo... ir jis man pradejo ciaudet ir is nosytes pradejo snargliukai teket,gal sakau jam ten atleido ka nors? g.gif
jo, adrenalinas nei ventolinas mums nepadejo si karta..
Atsakyti
Jums eilinis peršalimas. Sloga irgi kartais išlenda tik nukritus temperatūrai. Sveikite.
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2013 04 28, 23:55)
Taciau tikrai siulyciau paieskoti priezasciu...sutvarkius jas - nebereikes ir vaistu.

Labas, Vuke. Norejau Jums rasyti az, bet pagalvojau, kad gal parasysiu temoje, gal dar kuriai mamai pravers info.
prisimenu kaip jus atejote i tema su sunkiai besireiskiancia BA. Paskui as kuri laika nesilankiau temoje. Dabar kaip supratau is keliu jusu zinuciu Jums ryskus pagerejimas 4u.gif
Gal galite nors trumpai parasyti - Jus susiradote maisto alergenus, ar ne?
Nes mums irgi greiciausiai alergine BA, nes kai prasideda kosulys, dazniausiai ir zandai nebuna idealus. O paskutinius kartus atsiradus kosuliui, pora dienu pagerus aerius, net neperejo i svokstima (tfutfutfu). siaip nustatyta alergija dulkiu erkems. Bet as padaryciau ir dar kokius tyrimus.
Suprantu, kad kiekvieno atvejis individualus, bet beiekant priezasties, gal ja ir surastume ax.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 04 29, 15:22)
Jums eilinis peršalimas. Sloga irgi kartais išlenda tik nukritus temperatūrai. Sveikite.

aciu jums uz konkrecius atsakymus ir nuraminima 4u.gif uzmigo maziukas,ziuresim,kas bus,kai atsikels. Gryze i Lietuva vaziuosim i Vilniu pasidaryt issamius tyrimus kam esame alergiski ir del astmos, nes esu strese,kai tiksliai nezinau,kas mums tinka,o kas ne 4u.gif
Atsakyti
Po sauso gerklinio kosulio gali išlįsti šlapias kosulys wink.gif kurį gali būti sunku iškosėti, va tada padėtų Ventolinas.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 04 29, 14:34)

**musiske ziurii menkiausia paraudima. Gal todel kad mums paskui komplikuojasi ir pasekmes buna ne kokios.... g.gif

***cia kam taip del raudonos gerklytes israso antibiotikus? g.gif
Atsakyti
Teko gyvenime susidurt kad gydytoja pamačius intensyviai raudoną gerklę skiria antibiotikus. Laimei proto man užteko jų neduoti.

Ketvirtadieni butų buvusios 3 savaitės be astmos vaistų, deja, naktį vaikis pradėjo kosėti. Neilga ta pertrauka buvo. Na matysiu, plaučiukai kol kas nešvilpia. bandysiu prasisukt su homeopatija. O gal čia rūgštys buvo sukilę, nes atsikėlęs ryte nekosėjo, tik miegodamas. Taip noriu dar išlaikyti be Flexotido bent mėnesį.
Atsakyti
sveikos, naktis praejo neblogai smile.gif pora kartu gal sukosejo maziukas ir ryte atsikeles pakosejo,bet dabar tas kosuliukas toks,kad jauciasi skrepliukai gerklytej, tabletyciu tirpiuju mums nebedave gydytoja,sake nebereikia. o kazin ka dabar man ja duot reiktu? dave mums zoleliu nuo kosulio,tai girdau arbata, vakar pries miegiuka patryniau su daktaro thaiso tepaliuku krutinyte ir kojytes. o kokiu vaistuku jam dar reiktu,net nebezinau jau.ar leisti paciam issikoset? 4u.gif
Atsakyti