voveraite1302 labai labai
Voveraite, labai fainas natiurmortas. Tik bent jau man, asmeniskai, truputi truksta erdves...norisi vos daugiau apacios ir siaip to fono(uzuolaidu) truputi daugiau. Apdirbimas patinka
As su texturom uzsizaidziau
QUOTE(Pravda @ 2013 04 02, 15:28)
Vat ir bėdą turiu su 3ND... Pas mane yra 50tukas, su kuriuo jo nepadarysiu, o kitas yra 18-135kitinis, tai su juo be šansų kažką sugalvoti namie, nes pas mane visur baltos sienos, neturiu jokio margo fono. Daryčiau kokią kompoziciją, bet irgi per daug kitinis man erdvės aprėpia... HELP!!!
tikrai iseina su kitiniu,bandyk.as siena servetelem klijavau, gali naudoti daiktus, ar siaip koki ivairesni fona lauke, jei tau patogu.taigi neskubek, apmastyk ir pirmyn
voveraites1302, mintis idomi,ziurisi idomiai. man apdirbimas kaip tik gal nelabai.saunuole.idomus kadras
QUOTE(Zirzė @ 2013 04 02, 05:15)
o i kiausini nepersigeria dazai?
as nebezinau su kuo dazyti kad kiausiniai butu valgomi
p.s. Kodel Taves ant skypo neimanoma prisisaukti?
as nebezinau su kuo dazyti kad kiausiniai butu valgomi
p.s. Kodel Taves ant skypo neimanoma prisisaukti?
nea, nepersigeria visai
labai musu laikas nesutampa, kai as vakare prisijungiu prie skypo is kompo, pas tave dar ankstus rytas. Diena telefone turiu skype, bet taip netiks Parasysiu, kai pamatysiu prisijungusia tave
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 04 02, 12:08)
grazus natiurmortas
Siandien tokiame idomiame pastate pabuvojau
flickr daugiau yra
Ačiū už gerą žodį mano natiurmortui.
Dėl erdvės pagalvosiu, nes kirpau šiek tiek, nesinorėjo nieko nesakančios erdvės palikt.
O tavo žaidimai tekstūra labai gražūs Tapybiški. Manau, kad gėlėms tekstūros dažniausiai tinka. Galima žaist.
O Foggy pastatas koks įdomus, daro įspūdį visi tie architektūriniai pasikartojimai, atsikartojimai ir visas jo didingumas.
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 03, 00:44)
Voveraite, labai fainas natiurmortas. Tik bent jau man, asmeniskai, truputi truksta erdves...norisi vos daugiau apacios ir siaip to fono(uzuolaidu) truputi daugiau. Apdirbimas patinka
http://farm9.staticf...78ef14726_z.jpg
http://farm9.staticf...78ef14726_z.jpg
Dėl erdvės pagalvosiu, nes kirpau šiek tiek, nesinorėjo nieko nesakančios erdvės palikt.
O tavo žaidimai tekstūra labai gražūs Tapybiški. Manau, kad gėlėms tekstūros dažniausiai tinka. Galima žaist.
O Foggy pastatas koks įdomus, daro įspūdį visi tie architektūriniai pasikartojimai, atsikartojimai ir visas jo didingumas.
QUOTE(Rittule @ 2013 04 02, 18:17)
Ačiū darsyk, malonu
Gražių velykinių atvirukų pridėjot
Prapuolus visai, kažkaip sveikata pastrigus, tikiuosi artimu metu vėl jungsiuos į Jūsų gretas
http://farm9.staticf...076e6f93f_z.jpg[/img]
Gražių velykinių atvirukų pridėjot
Prapuolus visai, kažkaip sveikata pastrigus, tikiuosi artimu metu vėl jungsiuos į Jūsų gretas
http://farm9.staticf...076e6f93f_z.jpg[/img]
Visai įdomiai man bent jau bet visgi grūdo labai daug
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 04 02, 21:08)
Pritariu merginoms
Visai gerai žiūrisi man spalvos susižaidžia, nors iš esmės nesu textūrų tokių megėja
O jau kiek gražių buvo pridėtų margučių ir sveikinimų o aš wa per velykas nė vienos foto nepadariau :/
O man čia tekstūra visai žiūrisi:)
Tiesa, o kaip tas tekstūras reikia uždėti ant nuotraukų? Čia PS su sluoksniais viskas vyksta?
QUOTE(Žydraakė @ 2013 04 03, 10:12)
O man čia tekstūra visai žiūrisi:)
Tiesa, o kaip tas tekstūras reikia uždėti ant nuotraukų? Čia PS su sluoksniais viskas vyksta?
Yup dedi, trini kur nereikia
Laba
Skaitinejau vakar apie fotografiją, apie tai, kaip išgauti nuotraukų "aštrumą", ir buvo parašyta, kad vienas iš būdų tai - galima nustatyti išankstinį veidrodžio atsidarymą, dėl ko nuotrauką nufotografuojame "aštresnę". Pabandžiau tą padaryti (pas mane Canon), ir tiesą pasakius nelabai pamačiau skirtumą, gal reiktų kitomis aplinkybėmis, nes vakar tiesiog bele ką fotografuoti miegamajame pasibandžiau...
Sakykit, ar bandėt kas, ar pasiteisina nors kiek šis ale triukas...?
Skaitinejau vakar apie fotografiją, apie tai, kaip išgauti nuotraukų "aštrumą", ir buvo parašyta, kad vienas iš būdų tai - galima nustatyti išankstinį veidrodžio atsidarymą, dėl ko nuotrauką nufotografuojame "aštresnę". Pabandžiau tą padaryti (pas mane Canon), ir tiesą pasakius nelabai pamačiau skirtumą, gal reiktų kitomis aplinkybėmis, nes vakar tiesiog bele ką fotografuoti miegamajame pasibandžiau...
QUOTE(sbo @ 2013 04 03, 10:23)
Laba
Nežinau, kiek jis pasiteisina, bet teisingas fokusas, trikojis ir pultelis/laikmatis tai pasiteisina
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 04 03, 10:25)
Nežinau, kiek jis pasiteisina, bet teisingas fokusas, trikojis ir pultelis/laikmatis tai pasiteisina
Jo, ten ir šie dalykai buvo išvardinti