Na va perdariau pirma foto, ar dabar geriau?
f2.2 islaikymas 1/320
QUOTE(motorela @ 2013 04 08, 15:31)
bet negi negalim agauti ir gru ir blogu komentaru kas blogai tuose namu darbuose jei tyla vadinas gek daryt is naujo o jei turi 1 taip ir tyka ka tada reiskia
ne visos dienos metu gali pakomentuoti, kaip zinau dauguma darbo metu per mob ilenda, pasidalink savo nd nuotraukom vakare ir primink kad perziuretu kas nd
Papildyta:
QUOTE(*Lollipop* @ 2013 04 08, 16:44)
Na va perdariau pirma foto, ar dabar geriau?
f2.2 islaikymas 1/320
f2.2 islaikymas 1/320
is manes imk taip , na bet saunuole, net to su mustinuko as db noreciau isiddet i burna
Lollipop - taip.
QUOTE(krispuka @ 2013 04 08, 15:55)
savo nd nuotraukom vakare ir primink kad perziuretu kas nd
Aciu
QUOTE(motorela @ 2013 04 08, 09:20)
sveikos
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 07, 22:06)
Negaliu patiketi, kad cia ji.... Tokia didele jau? Ji uz maniski, kiek...? keleta menesiu jaunesne?
ji ji cia gal ir nuotraukoje ji tokia didesne atrodo, nei realiai, bet jau beibiukiskumo tikrai neliko, ech
QUOTE(Yvette @ 2013 04 07, 22:49)
dar karta isitikinau, kad niekada nereikia kelti nuotrauku i tema is karto is fotoaparato, po dienos visai kitaip jas matai
siaip tai labai truksta temoje uzduoteliu, ne ilgesni laika trunkanciu konkursu, bet tokiu kaip buvo Yvettes savaitgalines temos. Gal tikrai kas noretu apsiimti galvoti jas? Arba kazkaip visos kartu nusprendziam temas
QUOTE(krispuka @ 2013 04 08, 04:42)
grazi mergyte, o ir serviza koki beturinti , mano dickiui irgi buna uzeina ne nenoriu, uztad galima pagauti kokiu velniuko-oziuko mimiku, panasiai kaip tavo pirmoj foto . antroj ziurek ir papozavo mergina , tik matau apdirbimas ar kas cia, kad pirma nuo antros skiriasi ryskumais
as cia vienoje su nustatymais labai nugrybavau, neperstaciau kokie buvo nustatyti pries tai...
maniske tai tik jei mato, kad brolis man pozuoja, tada ir ji jau gali pastoveti kazkiek, o jei brolio nera, tai sukasi, slepiasi, dengiasi, bega, tikiuosi, kad praeis tuoj
QUOTE(Foggy @ 2013 04 08, 17:57)
siaip tai labai truksta temoje uzduoteliu, ne ilgesni laika trunkanciu konkursu, bet tokiu kaip buvo Yvettes savaitgalines temos.
Sutinku, man ir jų trūksta
Kaip patiko maija vaiko portretukas
Labas,
Keliu savo 3ND. Grožio man jame mažai..., Sudėtinga buvo su tuo margu fonu
Keliu savo 3ND. Grožio man jame mažai..., Sudėtinga buvo su tuo margu fonu
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 08, 18:09)
Oij man tai jau perdaug visko , kažkaip daiktai net nesiriša tarpusavyje