Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na va perdariau pirma foto, ar dabar geriau?

f2.2 islaikymas 1/320

user posted image
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 04 08, 15:31)
bet negi negalim agauti ir gru ir blogu komentaru kas blogai tuose namu darbuose g.gif jei tyla vadinas gek daryt is naujo doh.gif o jei turi 1 taip ir tyka ka tada reiskia biggrin.gif

ne visos dienos metu gali pakomentuoti, kaip zinau dauguma darbo metu per mob ilenda, pasidalink savo nd nuotraukom vakare ir primink kad perziuretu kas nd smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Lollipop* @ 2013 04 08, 16:44)
Na va perdariau pirma foto, ar dabar geriau?

f2.2 islaikymas 1/320

is manes imk taip 4u.gif , na bet saunuole, net to su mustinuko as db noreciau isiddet i burna nestuke.gif
Atsakyti
Lollipop - taip.
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 04 08, 15:55)
savo nd nuotraukom vakare ir primink kad perziuretu kas nd smile.gif 4u.gif

Aciu
QUOTE(motorela @ 2013 04 08, 09:20)
Labas

turiu 1TAIP gal dar galit kas ka pasakyt apie 3nd

smile.gif
Atsakyti
sveikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 07, 22:06)
Negaliu patiketi, kad cia ji.... doh.gif  Tokia didele jau? Ji uz maniski, kiek...? keleta menesiu jaunesne?

ji ji biggrin.gif cia gal ir nuotraukoje ji tokia didesne atrodo, nei realiai, bet jau beibiukiskumo tikrai neliko, ech verysad.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 04 07, 22:49)

dar karta isitikinau, kad niekada nereikia kelti nuotrauku i tema is karto is fotoaparato, po dienos visai kitaip jas matai doh.gif

siaip tai labai truksta temoje uzduoteliu, ne ilgesni laika trunkanciu konkursu, bet tokiu kaip buvo Yvettes savaitgalines temos. Gal tikrai kas noretu apsiimti galvoti jas? Arba kazkaip visos kartu nusprendziam temas blush2.gif

QUOTE(krispuka @ 2013 04 08, 04:42)

grazi mergyte, o ir  serviza koki beturinti  thumbup.gif , mano dickiui irgi buna uzeina ne nenoriu, uztad galima pagauti kokiu velniuko-oziuko mimiku, panasiai kaip tavo pirmoj foto thumbup.gif . antroj ziurek ir papozavo mergina smile.gif, tik matau apdirbimas ar kas cia, kad pirma nuo antros skiriasi ryskumais smile.gif

as cia vienoje su nustatymais labai nugrybavau, neperstaciau kokie buvo nustatyti pries tai...

maniske tai tik jei mato, kad brolis man pozuoja, tada ir ji jau gali pastoveti kazkiek, o jei brolio nera, tai sukasi, slepiasi, dengiasi, bega, tikiuosi, kad praeis tuoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2013 04 08, 17:57)
siaip tai labai truksta temoje uzduoteliu, ne ilgesni laika trunkanciu konkursu, bet tokiu kaip buvo Yvettes savaitgalines temos.

Sutinku, man ir jų trūksta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 08 balandžio 2013 - 17:02
Kaip patiko maija vaiko portretukas wub.gif

Atsakyti
Labas,
Keliu savo 3ND. Grožio man jame mažai..., Sudėtinga buvo su tuo margu fonu blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 08, 18:09)
Labas,
Keliu savo 3ND. Grožio man jame mažai..., Sudėtinga buvo su tuo margu fonu blush2.gif

Oij man tai jau perdaug visko g.gif, kažkaip daiktai net nesiriša tarpusavyje
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti