Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Daiva Zi @ 2013 04 02, 14:15)
Sveikos, -i smile.gif

Su praėjusiom šventėm!!!

Esu atsilikusi nuo jūsų, įlindau tik padėkoti už mainų nuotraukytę. Didelis Ačiū Giniatte!!!
Nuotraukytė

Man ji laaaabai graži  wub.gif  Ačiū, mergyt  aciuks.gif
Pravda, TAIP, bėk prie kitos užduoties smile.gif

oi kokia graži foto!!! Aš dar negavau, o ir neišsiunčiau ax.gif šiandien vakare eisiu pasiimti fotkių, o tada 2-3 vnt siųsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2013 04 02, 16:28)
Vat ir bėdą turiu su 3ND... Pas mane yra 50tukas, su kuriuo jo nepadarysiu, o kitas yra 18-135kitinis, tai su juo be šansų kažką sugalvoti namie, nes pas mane visur baltos sienos, neturiu jokio margo fono. Daryčiau kokią kompoziciją, bet irgi per daug kitinis man erdvės aprėpia... HELP!!!  doh.gif

as ir su kitiniu dariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 04 02, 16:12)
o tos mainų foto, tai ten kokia nors tema būna ar kaip? ar fotkini ir siunti bet ką?

Isrenki is archyvo arba padarai spacialiai tam zmogui smile.gif as siunciau 3 foto, nes mano ir Rittules foto skiriasi. Tikiuosi jai patiko smile.gif

QUOTE(Pravda @ 2013 04 02, 16:28)
Vat ir bėdą turiu su 3ND... Pas mane yra 50tukas, su kuriuo jo nepadarysiu, o kitas yra 18-135kitinis, tai su juo be šansų kažką sugalvoti namie, nes pas mane visur baltos sienos, neturiu jokio margo fono. Daryčiau kokią kompoziciją, bet irgi per daug kitinis man erdvės aprėpia... HELP!!!  doh.gif

Jei turi kitini, tai ir daryk su kitiniu smile.gif fonui gali naudoti ir koki nors daikta, kitos klijuoja serveteles ar dar ka ant sienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 04 02, 16:48)
Isrenki is archyvo arba padarai spacialiai tam zmogui smile.gif as siunciau 3 foto, nes mano ir Rittules foto skiriasi. Tikiuosi jai patiko smile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2013 04 02, 14:38)
Ateinu su perdarytu 2ND...

na saunuole Tu 4u.gif nepasiduodi ir perdarai labai gerai mirksiukas.gif

o as uzstrigau su mainu foto blush2.gif per ligas nedasikapstau iki miesto doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 04 02, 13:04)
Aš taip pat norėčiau parodyti savo Velykinį atviruką  blush2.gif
Lauksiu komentarų, kam negaila ir kas netingi hihihi.gif
pakomentavau jau fick 4u.gif
Cia smile.gif

QUOTE(Pravda @ 2013 04 02, 14:38)
Ateinu su perdarytu 2ND...

uzskaitau
Atsakyti
5 ND naturaliam apsvietime.
bandau ir labai laukiu komentaru ,kad zinociau ka taisyti 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(fiesta1 @ 2013 04 02, 17:34)
5 ND naturaliam apsvietime.
bandau ir labai laukiu komentaru ,kad zinociau ka taisyti 4u.gif

Parasyk kur kuris yra smile.gif
Atsakyti
Fiesta parasyk kuris rankinis, nors vistiek man melynuoja du, vienas ruzavuoja smile.gif
Pravda saunuole, Taip. Smagu kad stengiesi, 3 daryk su kitiniu, lauke irgi gali.

Atsakyti
Maniske

Laukiami komentarai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užmirstuole: 02 balandžio 2013 - 17:13
QUOTE(ich @ 2013 04 02, 16:03)
Maniske jau irgi gavo mainu foto thumbup.gif Issiunciau sestadieni, galvojau per sventes kur nors uzstrigusios bus, bet dziaugiuosi, kad greitai pasieke adresata. smile.gif Dabar laukiu as. rolleyes.gif

Ačiū darsyk, malonu 4u.gif

Gražių velykinių atvirukų pridėjot mirksiukas.gif
Prapuolus visai, kažkaip sveikata pastrigus, tikiuosi artimu metu vėl jungsiuos į Jūsų gretas smile.gif

Kad jau nevisai tuščiom:
Grūdėtumo norėjosi čia man g.gif Dėkinga už komentarus 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 02 balandžio 2013 - 17:34
Ritule, manes foto visai nekabina g.gif
Atsakyti