Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(o la la la @ 2013 04 08, 10:34)
Labas rytas biggrin.gif

Nuotrauka ne mano, bet į SM fotografių temą tinka tongue.gif

kad prajuokino foto. pirma mintis, man tokios kuprines jau reikia, turiu maza kupriuka, o db kai blica nusipirkau nebetelpa niekas, o sutalpindavau, fotika su 50 , kitini, ir teleobjektyva + lempa, visi dyvijosi, kad maza kuprinike o tiek daug telpa, o db, jau nebetelpa g.gif , nu bet cia foto nuotaikinga
Papildyta:
QUOTE(Foggy @ 2013 04 08, 06:19)
patinka, as irgi matau cia mergaite atsipalaidavusia, uzsisvajojusia  ax.gif
O as bandziau pasinaudoti Yvettes duota fotografavimo uzduotimi Tekai, nufotografuoti paprasta portretuka, bet kaip visada, sunkiai man sekasi susitarti su saviske, kad nors trumpai pabutu modeliu  ax.gif
Gaila, pas mus siandien saulyte nepasirode... flickr yra jb varijantai  ax.gif

Panele "ne"

grazi mergyte, o ir serviza koki beturinti thumbup.gif , mano dickiui irgi buna uzeina ne nenoriu, uztad galima pagauti kokiu velniuko-oziuko mimiku, panasiai kaip tavo pirmoj foto thumbup.gif . antroj ziurek ir papozavo mergina smile.gif, tik matau apdirbimas ar kas cia, kad pirma nuo antros skiriasi ryskumais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 08, 06:57)
man rodos tikrai ne vienai mūsų taip nutiko, tad gal į pirmą psl. galim nauji ateinančioms ką nors brūkštelti. Perkelti foto iš kortelės į Pc kartą į savaitę, iškart po didesnių kelionių ar svarbių įvykių. Gal kas nors protingiau sugalvosit ir įdėkim į pirmą psl didelėm raidėm.

Nemanau kad verta nes tiek problemos su kompiuteriu gali būti, tiek su išoriniu hardu(dėl tos priežasties turim du), tiek su sd kortelėmis. Ir nelabai kas pirmą puslapį nuo iki skaito....
Geriau spėju nebesinaudoti sd korta, jei jai jau pasibaigęs garantinis(nesvarbu, kad ji veikia...). smile.gif iš garantinio dar gali reikalaut, kad tau duomenis atstatytų. smile.gif

Iks - labai užjaučiu dėl hardo 4u.gif Duomenų atstatymas tikrai, kad nemažai kainuoja. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2013 04 08, 09:34)
Labas rytas biggrin.gif

Nuotrauka ne mano, bet į SM fotografių temą tinka tongue.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Beje, gražus tavo avataras 4u.gif Gal bus galima kada nukopijuot :?4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 08 balandžio 2013 - 13:33
Sveikutes visos,

Galu gale prisiruosiau antraji ND padaryti, pirmasis su sakutem buvo smile.gif noriu pagirti visas, kas dien ateinu paskaityti sia temute, ir taip dziugu matyti tokius nuostabius darbus, kokios jus visos saunuoles, tiek ideju tiek minciu, tiesiog sirdis dziaugiasi ziurint i jusu darbus wub.gif taip norisi ir man augti kartu su jumis smile.gif

2ND
f1.8 islaikymas 1/320

user posted image

f8.0 islaikymas 1/30

user posted image

f20 islaikymas 1/6

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Lollipop* @ 2013 04 08, 13:43)
Sveikutes visos,

Galu gale prisiruosiau antraji ND padaryti, pirmasis su sakutem buvo  smile.gif

Pamenu wink.gif
Pirmoje nuotraukoje šiek tiek priverk diafragmą, kad visas sumuštinukas patektų į ryškumo zoną. wink.gif ir tada bus super.
Atsakyti
Sveikos wink.gif

Lolipop, o man kliuna radijatorius svieciantis is po uzuolaidos ir stalo sujungimas ar kas ten.. g.gif Bet ideja liuksine! wink.gif

Ir dar, saldi akimirka, tavo foto noretusi kad sviesesnes butu wink.gif Ir dar temoje galioja nerasyta taisykle, kad jei negauni jokiu komentaru, pajungi stipresne vaidzuote, pasiraitai rankoves ir eini pardaryt wink.gif Nauda is to turesi tik tu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DoVi: 08 balandžio 2013 - 13:58
QUOTE(*Lollipop* @ 2013 04 08, 14:43)
Sveikutes visos,

Galu gale prisiruosiau antraji ND padaryti, pirmasis su sakutem buvo  smile.gif noriu pagirti visas, kas dien ateinu paskaityti sia temute, ir taip dziugu matyti tokius nuostabius darbus, kokios jus visos saunuoles, tiek ideju tiek minciu, tiesiog sirdis dziaugiasi ziurint i jusu darbus  wub.gif taip norisi ir man augti kartu su jumis  smile.gif

koks fainas Nd smile.gif , tad laukiam pataisymo, kur Vilnis minejo
Atsakyti
Gerai bandysiu perdaryti pirma foto, kai mazius atsikels nes jo kambari fotografavau, dekui uz pastabas 4u.gif
Atsakyti
Gavau ir aš mainų foto!!!
Ačiū R.I.R.
Kaip sakiau, pasakų pasaka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 04 08, 15:21)
Gavau ir aš mainų foto!!!
Ačiū R.I.R.
Kaip sakiau, pasakų pasaka smile.gif

dziugu, as vis dar laukiu... smile.gif
Atsakyti
Aš savąją išsiunčiau pirmenybiniu, tą pačią dieną siunčiau į Vilnių ir Panevežį, tai jau gavo...na o mano mergaitei matyt ilgiau neša...gaila.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 08, 00:57)
man rodos tikrai ne vienai mūsų taip nutiko, tad gal į pirmą psl. galim nauji ateinančioms ką nors brūkštelti. Perkelti foto iš kortelės į Pc kartą į savaitę, iškart po didesnių kelionių ar svarbių įvykių. Gal kas nors protingiau sugalvosit ir įdėkim į pirmą psl didelėm raidėm.

Labai labai svarbu ne tik nuotraukas iš kortelės perkelti, bet apskritai turėti visų nuotraukų backup.. arba internetini back up, arba isoriniam harde viska dubliuota, arba ir ta ir ana.. nes tai yra TIK laiko klausimas, kada technika paves.. technika genda anksčiau ar vėliau. Aš va gyvenau sau ramiai turėdama viską išoriniam hard'e. Ir ką, ėmė ir sugedo jis.. ir viskas, nebėr vos ne visų metų nuotraukų... Dabar viskas yra kompe, naujam išoriniam hard'e, keliu daug foto į FB (iš tų prarastų metų vienintelės foto man ir liko būtent tos, kurios buvo FB), plius periodiškai gražiausias foto atsispausdinu. Nes dievaži, nežinau, kaip iįgyvenčiau dar vieną tokį praradimą. Reik mokytis iš klaidų- kai kam iš savų, o laimingiesiems- iš svetimų smile.gif

QUOTE(*Lollipop* @ 2013 04 08, 07:43)
Sveikutes visos,

Galu gale prisiruosiau antraji ND padaryti,

Ooo, lašiniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2013 04 08, 13:56)
Ir dar temoje galioja nerasyta taisykle, kad jei negauni jokiu komentaru, pajungi stipresne vaidzuote, pasiraitai rankoves ir eini pardaryt wink.gif Nauda is to turesi tik tu wink.gif

bet negi negalim agauti ir gru ir blogu komentaru kas blogai tuose namu darbuose g.gif jei tyla vadinas gek daryt is naujo doh.gif o jei turi 1 taip ir tyka ka tada reiskia biggrin.gif
Atsakyti