Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Miraval @ 2013 04 07, 23:26)
Iks - Taip 4u.gif (nežinau ar dar reikia).

Miraval, aciu, truksta dar 1 vis tiek, bet neverksiu, jei reikes perdaryti.

Vilnis, uzjauciu del korteles, uzpylei arbatos ir ant mano zaizdos. As praradau visas keleriu metu foto, kai sausi nusprogo hardas. Aisku, ne nacionaline vertybe prazuvo, bet ziauriai gaila foto su tevu (kurio jau nebera), kasdieniu dukros akimirku, kai ji dar leisdavosi fotografuojama, manojo labradoro kudikystes kroniku wink.gif ir 4 ispudingu kelioniu po usa dienorasciu... Bandysiu teirautis, ar imanoma kazka istraukti, bet girdejau, kad kainos gali skaudziai kandziotis... Nemaloni pamoka.

Spindulele, skaitydama temas isiminiau Tave, kai dar ND atlikinejai. Miela stebeti Tavo kelia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 08 balandžio 2013 - 06:56
man rodos tikrai ne vienai mūsų taip nutiko, tad gal į pirmą psl. galim nauji ateinančioms ką nors brūkštelti. Perkelti foto iš kortelės į Pc kartą į savaitę, iškart po didesnių kelionių ar svarbių įvykių. Gal kas nors protingiau sugalvosit ir įdėkim į pirmą psl didelėm raidėm.
Atsakyti
[quote=Miraval,2013 04 08, 00:26]
Spindulėle - man tai labai patinka smile.gif

[/quote]

[quote=Foggy,2013 04 08, 06:19]
patinka, as irgi matau cia mergaite atsipalaidavusia, uzsisvajojusia ax.gif

[/quote]

[quote=Sea Girl,2013 04 08, 07:06]
N
Spinduleles nuotrauka patinka...Nors pirma karta paziurejus atrode, kad mergina isitempus, pavargus, o ne uzsisvajosius ar atsipalaidavus...Sugrizau va po keliu valandu paziuret- tai grynai atrodo klausosi ji to instrumento idemiai mintyse niuniuodama melodija....visiskai isijautusi ir paskendusi garse.

[/quote]

Spindulele, skaitydama temas isiminiau Tave, kai dar ND atlikinejai. Miela stebeti Tavo kelia smile.gif
[/quote]

Ačiū merginos.
Atsakyti
Labas rytas! Na jus cia dejot snekos apie mane bigsmile.gif Nustebinot mane tikraja prasme. Skaiciau ir negalejau patiketi, kad tai apie mane laugh.gif bet kita vertus, oj, paspaudet mane, man nematant. Dabar jauciu dar didesne atsakomybe. Uzkelet reikalavimus ir pries save, ir pries kitus, zarstydamos tuos komplimentus...Oj, stumiat mane kazkur, stumiat smile.gif
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2013 04 08, 07:56)
Labas rytas! Na jus cia dejot snekos apie mane bigsmile.gif  Nustebinot mane tikraja prasme. Skaiciau ir negalejau patiketi, kad tai apie mane laugh.gif bet kita vertus, oj, paspaudet mane, man nematant. Dabar jauciu dar didesne atsakomybe. Uzkelet reikalavimus ir pries save, ir pries kitus, zarstydamos tuos komplimentus...Oj, stumiat mane kazkur, stumiat smile.gif
Aciu.

ta atsakomybė labai gerai, didelis postūmis į priekį, įsipareigojimas. kartais netgi įkvėpimas wink.gif galų gale, už reikalą gavai pagyras, tai va ir gyvenk dabar su jomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 07, 20:28)
Labas vakaras smile.gif

Ir vėl aš su savo 1ND  ax.gif  blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Kol kas tik krispuka parašė apie mano 1ND dar vieną bandymą 4u.gif
Atsakyti
Labas
QUOTE(motorela @ 2013 04 07, 20:20)
3 ND

turiu 1TAIP gal dar galit kas ka pasakyt apie 3nd
Atsakyti
Labas iš ryto,

Endži, labai ačiū už mainų nuotrauką ir mielą atviruką rolleyes.gif Radau abu flickre, tai žvilgtelkit ten 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 08 balandžio 2013 - 09:25
Labas rytas biggrin.gif

Nuotrauka ne mano, bet į SM fotografių temą tinka tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2013 04 08, 09:34)
Labas rytas biggrin.gif

Nuotrauka ne mano, bet į SM fotografių temą tinka tongue.gif

Labas rytas smile.gif
Gerule foto thumbup.gif
Nu bet ir oras, čia matyt tam kas nespėjo žiemoškos fotosesijos pasidaryti biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 04 07, 22:15)
jai jau mano zinute citavai, tai pataisysiu, ne ant ausu, o virs, man kai skauda galva uz smilkiniu uzsiimu  kaip tik cia panasiai smile.gif na jai tu matai kitaip, nebutina mane cituoti, juk sakiau, kad kiekvienas matom skirtingai 4u.gif

gal tiesiog nepaziurejus pacitavau tave, nieko cia gi tokio biggrin.gif kaip pati sakai visi matom skirtingai mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .ege: 08 balandžio 2013 - 10:28
Sveikos, issiunciau ir as mainu foto, ir dabar nekantriai lauksiu, kol gaus mergina, pergyvenu, patiks ar ne ax.gif
Atsakyti