Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(krispuka @ 2013 04 07, 22:55)
man tavo koleziuko foto, na mergina atrodo kencia galvos skausma nuo saksofono , tokia mimika, o saksofonas patika, kad idejai i saules apsviesta lopineli 4u.gif

Ačiū. Aš pati čia jokio skausmo nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 04 07, 22:59)
Ačiū. Aš pati čia jokio skausmo nematau g.gif

man asmeniskai neatrodo atsipalaidavusi, svajojanti, o rankutes uz galvos pasiemusi, na gal kiekvienas skirtingai matom, tu tik nesupyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 04 07, 21:55)
man tavo koleziuko foto, na mergina atrodo kencia galvos skausma nuo saksofono , tokia mimika, o saksofonas patika, kad idejai i saules apsviesta lopineli 4u.gif

Man kaip tik ziurisi priesingai tokia atsipalaidavusi uzdejusi rankas ant ausu tarsi ausines prilaiko ir klauso muzikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(.ege @ 2013 04 07, 23:06)
Man kaip tik ziurisi priesingai tokia atsipalaidavusi uzdejusi rankas ant ausu tarsi ausines prilaiko ir klauso muzikos  ax.gif

Va, tokia ji ir buvo atsipalaidavusi.

Krispuka, o ne, nesupyksiu. Gi kiekvienas pasako ką ir kaip mato. Patinka, nepatinka. Ką kitaip darytų. Tam ir keliam foto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.ege @ 2013 04 07, 23:06)
Man kaip tik ziurisi priesingai tokia atsipalaidavusi uzdejusi rankas ant ausu tarsi ausines prilaiko ir klauso muzikos  ax.gif

jai jau mano zinute citavai, tai pataisysiu, ne ant ausu, o virs, man kai skauda galva uz smilkiniu uzsiimu kaip tik cia panasiai smile.gif na jai tu matai kitaip, nebutina mane cituoti, juk sakiau, kad kiekvienas matom skirtingai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 07 balandžio 2013 - 22:18
Pandre nuotrauka uzburu... beprotiksia patinka tokia "mistika" wub.gif
Atsakyti
Spindulėlio FS graži, visgi man būtent tas koliažas irgi ne svajonė,o tiesiog nuo nuovargio ar nuo didelio streso vėl nori sugroti kūrinį,bet galva nebeneša garsui... Matomai flickerį nepastebėjau pavadinimo. Šis koliažiukas JB bus pasakiškas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 07, 08:21)
Tai va, su laiku man blogai...nieko nebesuspeju ir realiai bijociau ir su mokytoja, ar mokine prasideti, nes bijociau nuvilti neispildydama uzduociu... Fotografuoju tik vaika su kuriuo esu 24/7, buitines kasdienines akimirkas ir tiek. Ir dar pas mane absoliuti S A H A R A ideju departamente.... :/ nu gal kada kai isimiegoti gausiu normaliai...

4u.gif Oj, kaip su tavim sutinku drinks_cheers.gif 100proc. visais teiginiais. O tu dar daugiau mažųjų nenaudėlių turi... Fotografavimas man miego sąskaita. Todėl aš labai bijojau jungtis į grupę, nes negaliu daug laiko skirti fotografijai. Kartais norisi atsitraukti, sustyguoti mintis ir toliau keliauti.

Beje šiandien praradau kortelę, visas kelionės nuotraukas - niekaip nesisekė atgaivinti. Gera pamoka man - perkėlinėti informaciją dažniau į kompiuterį. Liūdna šiek tiek... sad.gif

Pandrė - sakyčiau net jau ir savitą stilių turi. Šaunuolė 4u.gif Nors man mergaitės išraiška šiek tiek dirbtinoka pasirodė, bet čia kaip kas jaučia tikriausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 07 balandžio 2013 - 23:24
Spindulėle - man tai labai patinka smile.gif

Iks - Taip 4u.gif (nežinau ar dar reikia).
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 04 07, 13:35)
Aš irgi į konkursą ,,Vaikai".
Vaikas ne mažiukas, bet man vaikas blush2.gif
Mergaitės svajonės

patinka, as irgi matau cia mergaite atsipalaidavusia, uzsisvajojusia ax.gif

O as bandziau pasinaudoti Yvettes duota fotografavimo uzduotimi Tekai, nufotografuoti paprasta portretuka, bet kaip visada, sunkiai man sekasi susitarti su saviske, kad nors trumpai pabutu modeliu ax.gif
Gaila, pas mus siandien saulyte nepasirode... flickr yra jb varijantai ax.gif

Panele "ne"
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foggy: 08 balandžio 2013 - 05:41
QUOTE(Foggy @ 2013 04 08, 05:19)
Panele "ne"

Negaliu patiketi, kad cia ji.... doh.gif Tokia didele jau? Ji uz maniski, kiek...? keleta menesiu jaunesne? Bet nuotraukose vyresne atrodo, kaip 3 metuku....jauciu ta mergaitiska "atitude" toki ivaizdi sudaro...jokio leliukiskumo, panelyte tokia.

Spinduleles nuotrauka patinka...Nors pirma karta paziurejus atrode, kad mergina isitempus, pavargus, o ne uzsisvajosius ar atsipalaidavus...Sugrizau va po keliu valandu paziuret- tai grynai atrodo klausosi ji to instrumento idemiai mintyse niuniuodama melodija....visiskai isijautusi ir paskendusi garse.

Vilnis, kaip liudna del korteles.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2013 04 08, 06:19)

O as bandziau pasinaudoti Yvettes duota fotografavimo uzduotimi Tekai, nufotografuoti paprasta portretuka, bet kaip visada, sunkiai man sekasi susitarti su saviske, kad nors trumpai pabutu modeliu  ax.gif

vat čia tai noras mokintis, kabinimasis už galimybių. Šaunuolė.
Buvau rašiusi sužiūrėti, kad niekas iš galvos nelystų. Antroje foto mergaitei ragiukai dygsta smile.gif Šiaip iš dviejų vistiek ta man labiausiai patinka. Tik akutės turėtų vos kairiau būti.
Atsakyti