Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na stai, parinkau 3ND foto, o i flickra neleido ideti, raso, kad virdijau nemokama limita verysad.gif O jus visos mokat uz ji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 04 07, 20:13)
O db? Vis tik radau panasesni varianta smile.gif

duodu taip 4u.gif , tiek kad man truputi antra foto uzkluiuvo nukirptos kojos, bent visa sutalpinusi zmogeliuka buciau,, na bet del tiek uzskaitau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 07, 20:28)
Labas vakaras smile.gif

Ir vėl aš su savo 1ND  ax.gif  blush2.gif

[

atrodo su uzduotim susitvarkei faktiskai, bet ar fonas turi buti melynas?ar kartais ne baltas jis turi buti?
Papildyta:
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 07, 20:46)
Na stai, parinkau 3ND foto, o i flickra neleido ideti, raso, kad virdijau nemokama limita verysad.gif O jus visos mokat uz ji? g.gif

pabandyk dar karta gal, as tai nieko nemoku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 04 07, 19:42)
tai va bėda ta, kad namie tikrai siaubingai tamsu. lauke, jo, tik su žieminiais rūbais, o tai grožio nesuteikia.
supratau, ačiū labai už komentarą.
o kas nors galit paaiškint, kaip sukurt istoriją? na nuo ko pradėt, kaip ją kurt? jei aišku įmanoma tai nupasakot

žinok, net nežinau. galvoje ją pirmiausiai reik pamatyt, o KAIP? nežinau. daug galvot, skaityt, žiūrėt, stebėt, analizuot.
Atsakyti
Retas svečias aš čia, bet labai užsimaniau sudalyvauti konkrse "Vaikai" smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2013 04 07, 21:04)
Retas svečias aš čia, bet labai užsimaniau sudalyvauti konkrse "Vaikai" smile.gif

labai grazi mergyte :)ir foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 04 07, 20:58)
duodu taip 4u.gif , tiek kad man truputi antra foto uzkluiuvo nukirptos kojos, bent visa sutalpinusi zmogeliuka buciau,, na bet del tiek uzskaitau ax.gif
Papildyta:
atrodo su uzduotim susitvarkei faktiskai, bet ar fonas turi buti melynas?ar kartais ne baltas jis turi buti?
Papildyta:
pabandyk dar karta gal, as tai nieko nemoku  g.gif

Pagrindas guli baltas, bet atsispingi melsvos uzuolaidos, netraukiau ju nuo lango, nes pagalvojau prie kriauklyciu bus kaip jura:geda2: 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(maija @ 2013 04 07, 21:04)

user posted image

Labai gražu
Atsakyti
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 07, 21:10)
Pagrindas guli baltas, bet atsispingi melsvos uzuolaidos, netraukiau ju nuo lango, nes pagalvojau prie kriauklyciu bus kaip jura:geda2:  4u.gif

nepyk as del fono susilaikau 4u.gif palauk kitu komentaru
Atsakyti
3 ND
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 04 07, 21:20)
3 ND

pirmoje foto toks jausmas kad truputi ciuozia i desine, nedaug, bet uzskaitau, nes cia butu kaip kabinejimasis jau smile.gif
Atsakyti
Aš irgi į konkursą ,,Vaikai".
Vaikas ne mažiukas, bet man vaikas blush2.gif
Mergaitės svajonės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 04 07, 16:00)
Nijako, ar ta uzduotis su marguciais kaip nustatyti ju arti ir toli, vadinama "fokusavimu" ar ne? Kur surasti jusu uzduotis ir KAIP jas reikia atlikti? (Pirmam puslapyje per mazai issamiai) Gal kuri siandien buvo uzejus ir gali uzrodyti?  Man reikia ismokti, nes fotografuoju papuosalus. Jus labai daug prirase, nezinau nuo kurio galo skaityti. Ar su skaitmenine muiline galima nustatyti arti - toli. Kad koncentruotusi i reikiama objekta. Vakar bandziau, pagal nustatymus. Gaunasi ne visai taip smile.gif
fotografuoju savo darbus va cia, konkreciai papuosalus. Karta sulaukiau kritikos smile.gif Noriu patobuleti, nes nuoto priklauso mano sekme:  [url=http://www.flickr.com/photos

Labai matosi seseliai po auskariukais, ne taip jie fotografuojami. Pagoogling suzinosi kaip tinkamai fotografuoti papuosalus wink.gif

QUOTE(Teka @ 2013 04 07, 18:44)
Buk gera, pasakyk, kaip tu supratai. As visada fotkindama potru, fotkindavau galva arba iki krutines kiek. Veliau, ziuredama kitu portretus, pamaciau, kad tai ne vien galvos,  kad tai ir visas kunas biggrin.gif. Taip ir dariau. Ar tikrai blogai taip? unsure.gif

TEKA, man tai tokios seimos albumui foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 07 balandžio 2013 - 21:52
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 04 07, 22:35)
Aš irgi į konkursą ,,Vaikai".
Vaikas ne mažiukas, bet man vaikas blush2.gif
Mergaitės svajonės

man tavo koleziuko foto, na mergina atrodo kencia galvos skausma nuo saksofono , tokia mimika, o saksofonas patika, kad idejai i saules apsviesta lopineli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 07 balandžio 2013 - 21:57