Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 04 07, 19:40)
aš tai kitaip Yvette užduotį supratau.. bet ne mano tai užduotis, tai geriau išvis neaiškinsiu biggrin.gif negaliu nekalbėti šiandien biggrin.gif

Buk gera, pasakyk, kaip tu supratai. As visada fotkindama potru, fotkindavau galva arba iki krutines kiek. Veliau, ziuredama kitu portretus, pamaciau, kad tai ne vien galvos, kad tai ir visas kunas biggrin.gif. Taip ir dariau. Ar tikrai blogai taip? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 07 balandžio 2013 - 18:45
nijako(tikiuosi gerai nika parasiau) tamsu ir nekaip man atrodo schmoll.gif
moterela (irgi nezinau ar taip parasiau) pastumk pagal trecdalius o visa kita man liuks 4u.gif
Papildyta:
teka manau sayo.... turejo minti nera istorijos neidomu vaikai lauke prirengti ir tiek 4u.gif geriau namie jei sviesu 4u.gif zieminiai rubai labai nefotogeniski 4u.gif

(jei gerai supratau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 07 balandžio 2013 - 18:47
QUOTE(Edeva @ 2013 04 07, 19:43)
iks as uzskaityciau jei trecioj ft ji pastumtum pagal trecidalius  4u.gif
krispuka o tu su blykste fotkini  g.gif

taip, vakar blykste nusipirkau, tai siandien ant vaikino isbandziau, dar ir 70-300 televyka isbandziau, vos galva tilpo smile.gif)
Atsakyti
kai rašėt, kad ir Lt saulė, pamiršot paminėti, kad dar sniego turit lotuliukas.gif kitokią užduotį būčiau davus.
Šiaip kitokių ir aš rezultatų tikėjausi. Na bet jei būtum parodžiusi tik pirmą foto, sakyčiau bandei, stengeisi.... Kita užduotis, stenkis iš vieno fotografavimo atrinkti dvi tris foto. Taip pamažu išmoksi fotografuoti ir mažiau klysti.
Parodei, kad esi pažangi, tai gal kas susigundys smile.gif
O dar myto palauk.
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 04 07, 17:47)
taip, vakar blykste nusipirkau, tai siandien ant vaikino isbandziau, dar ir 70-300 televyka isbandziau, vos galva tilpo smile.gif)

tada pradek skaityk ir ji mokinkis nustatyt per daug astrumo tiesiai i veida seselis krenta didelis,mazink galinguma nusuk i liustra ar i kita sviesos saltini bandyk visaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 04 07, 19:48)
tada pradek skaityk ir ji mokinkis nustatyt per daug astrumo tiesiai i veida seselis krenta didelis,mazink galinguma nusuk i liustra ar i kita sviesos saltini bandyk visaip  4u.gif

oi kiek mokintis reiks, net nezinau nuo ko pradet, blicas pakeltas i lubas buvo, gal klaida didesne padariau, kad ta balta lapeli isemiau, nes tada tiesiai i veiduka sviesa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 04 07, 18:33)
Iks - man patinka, o jei dar ir trečioj nuotraukoj objektas būtų necentruotas, o kairėj (pagal trečdalių taisyklę) - būtų labai labai labai gerai  mirksiukas.gif

QUOTE(Edeva @ 2013 04 07, 18:43)
iks as uzskaityciau jei trecioj ft ji pastumtum pagal trecidalius  4u.gif

Aciu, turejau lyg ir su necentruotu variantu, bet ten figurele visai kitaip pasisukusi (ji visa laika sukiojosi).
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 04 07, 19:47)
nijako(tikiuosi gerai nika parasiau) tamsu ir nekaip man atrodo  schmoll.gif

ar galima konkreciau? o toks komentaras man nieko nesako.
kad tamsu, tai sutinku.
Atsakyti
O db? Vis tik radau panasesni varianta smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Ir vėl aš su savo 1ND ax.gif blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 04 07, 18:44)
Buk gera, pasakyk, kaip tu supratai. As visada fotkindama potru, fotkindavau galva arba iki krutines kiek. Veliau, ziuredama kitu portretus, pamaciau, kad tai ne vien galvos,  kad tai ir visas kunas biggrin.gif. Taip ir dariau. Ar tikrai blogai taip? unsure.gif

Aš jei būčiau davusi užduotį, būčiau tikėjausis kruopštaus, apgalvoto portreto, paruošto tam vaiko, sulaukto apšvietimo, kompozicijos ir pan. Ir būčiau neleidus fotkinti lauke smile.gif kai kurias foto pažiūrėjau, pvz., ta, kurioje sūnus guli užsimerkęs ant sniego. centruota ir išdegę siaubingai. o buvo prašymas trečdalius pritaikyt gražiai.

iki pusės kūno tinka, ne prie to kabinuosi. žinok, jei atvirai, rezultatas toks, kad suderinai pasižaidimus su vaikais lauke ir Yvette užduotį ir nesistengei.

pameni, kai Yvette davė savo mokinėmjs centruotą vaiko portretą padaryt? pameni jų rezultatus? aišku, Tau duotas trumpas terminas, bet jei ką, dar spėtum per rytojų padaryt, jei nedirbi, aišku..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 07, 19:47)
kai rašėt, kad ir Lt saulė, pamiršot paminėti, kad dar sniego turit  lotuliukas.gif  kitokią užduotį būčiau davus.
Šiaip kitokių ir aš rezultatų tikėjausi. Na bet jei būtum parodžiusi tik pirmą foto, sakyčiau bandei, stengeisi.... Kita užduotis, stenkis iš vieno fotografavimo atrinkti dvi tris foto. Taip pamažu išmoksi fotografuoti ir mažiau klysti.
Parodei, kad esi pažangi, tai gal kas susigundys  smile.gif
O dar myto palauk.

tai va bėda ta, kad namie tikrai siaubingai tamsu. lauke, jo, tik su žieminiais rūbais, o tai grožio nesuteikia.

QUOTE(sayonara @ 2013 04 07, 20:34)
Aš jei būčiau davusi užduotį, būčiau tikėjausis kruopštaus, apgalvoto portreto, paruošto tam vaiko, sulaukto apšvietimo, kompozicijos ir pan. Ir būčiau neleidus fotkinti lauke smile.gif kai kurias foto pažiūrėjau, pvz., ta, kurioje sūnus guli užsimerkęs ant sniego. centruota ir išdegę siaubingai. o buvo prašymas trečdalius pritaikyt gražiai.

iki pusės kūno tinka, ne prie to kabinuosi.  žinok, jei atvirai, rezultatas toks, kad suderinai pasižaidimus su vaikais lauke ir Yvette užduotį ir nesistengei.

pameni, kai Yvette davė savo mokinėmjs centruotą vaiko portretą padaryt? pameni jų rezultatus? aišku, Tau duotas trumpas terminas, bet jei ką, dar spėtum per rytojų padaryt, jei nedirbi, aišku..smile.gif

supratau, ačiū labai už komentarą.
o kas nors galit paaiškint, kaip sukurt istoriją? na nuo ko pradėt, kaip ją kurt? jei aišku įmanoma tai nupasakot
Atsakyti