Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(motorela @ 2013 04 07, 16:13)
3ND

beveik centre pagr. objektas.
Atsakyti
labas. As busiu naujoke. Fotoaparatas dar naujutelis pas mane, tai mokausi dirbti su juo. bet jusu temoje esu senokai, domiuosi, skaitineju. ir namu darbus pradedu daryti.
ikeliu pirma namu darba. smile.gif .
user posted image
DSC_0067 by vandene, on Flickr[IMG]

user posted image
DSC_0068 by vandene, on Flickr

user posted image
DSC_0069 by vandene, on Flickr
Atsakyti
Nijako, ar ta uzduotis su marguciais kaip nustatyti ju arti ir toli, vadinama "fokusavimu" ar ne? Kur surasti jusu uzduotis ir KAIP jas reikia atlikti? (Pirmam puslapyje per mazai issamiai) Gal kuri siandien buvo uzejus ir gali uzrodyti? Man reikia ismokti, nes fotografuoju papuosalus. Jus labai daug prirase, nezinau nuo kurio galo skaityti. Ar su skaitmenine muiline galima nustatyti arti - toli. Kad koncentruotusi i reikiama objekta. Vakar bandziau, pagal nustatymus. Gaunasi ne visai taip smile.gif
fotografuoju savo darbus va cia, konkreciai papuosalus. Karta sulaukiau kritikos smile.gif Noriu patobuleti, nes nuoto priklauso mano sekme: http://www.flickr.co...s/60297259@N04/
darau su muiline sony cyber shot blush2.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 07 balandžio 2013 - 16:10
nu atnešu šiek tiek fotkių. bet šiandien vaikai buvo kaip tyčia nesuinteresuoti fotkintis, kaip specialiai doh.gif labai laukiu komentarų, kad žinočiau, ką netaip darau. ir supratau, kad šviesą gaudyt labai didelis menas ir man dar jo mokytis ir mokytis
user posted image

user posted image

čia daugiau...

jau kaip bijau rodytis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 07 balandžio 2013 - 17:27
QUOTE(Teka @ 2013 04 07, 17:26)
nu atnešu šiek tiek fotkių. bet šiandien vaikai buvo kaip tyčia nesuinteresuoti fotkintis, kaip specialiai  doh.gif labai laukiu komentarų, kad žinočiau, ką netaip darau. ir supratau, kad šviesą gaudyt labai didelis menas ir man dar jo mokytis ir mokytis

hm.. bet Tau gi užduotį asmeninę davė.. o kur portretas pagal duotus parametrus? g.gif
Atsakyti
Visiems laba smile.gif

Prisiplaku prie susizavejusios Pandres foto minios. Padare ispudi ir ilgam istrigo. Minimaliomis israiskos priemonemis pasiektas neitiketinas daugiasluoksniskumas, skverbimasis gilyn, uz kadro ribu.
Susizalojau ranka (su foto nesusije). Bet vis tiek pasikankinau su 3 ND, nors baisiai sudetinga buvo. Siek tiek abejoju del objekto; esu susipazinusi su peiktinu pasirinkimu sarasu, bet... Nors objektas ir grynut gryniausias kicas, man jis - is priimtinai juokingo kico srities. Bet visai nenustebsiu, jei paaisketu, kad susizalojau ne tik ranka, bet ir estetikos pajauta biggrin.gif

3 ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 07 balandžio 2013 - 18:25
QUOTE(brumbrumai @ 2013 04 07, 11:34)
ne tos ieskai. CIA

4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

parodysiu savio klecki smile.gif

user posted image

ax.gif

kelios dar cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 07 balandžio 2013 - 18:35
QUOTE(sayonara @ 2013 04 07, 19:02)
hm.. bet Tau gi užduotį asmeninę davė.. o kur portretas pagal duotus parametrus? g.gif

O pas mane tikrai ne portretai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 07 balandžio 2013 - 18:32
Iks - man patinka, o jei dar ir trečioj nuotraukoj objektas būtų necentruotas, o kairėj (pagal trečdalių taisyklę) - būtų labai labai labai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 04 07, 18:31)
O pas mane tikrai ne portretai? g.gif

aš tai kitaip Yvette užduotį supratau.. bet ne mano tai užduotis, tai geriau išvis neaiškinsiu biggrin.gif negaliu nekalbėti šiandien biggrin.gif

nu ne, negaliu lotuliukas.gif mano galva, Tu neparodei pastangų darydama užduotį. tiesiog pafotkinai dūkstančius vaikus. ok, suprantu, kad tuo momentu jie nenorėjo pozuoti. o be to, jie nefotogeniški su sniego rūbais, kepurėm ir pan. O ar palaukei, kol grįšit namo, jie pavalgys ir aprims prieš kokį pietų miegą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 balandžio 2013 - 18:41
iks as uzskaityciau jei trecioj ft ji pastumtum pagal trecidalius 4u.gif
krispuka o tu su blykste fotkini g.gif
Atsakyti