Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 04 07, 10:23)
O ar praleidau ar savaitgalines uzduoties nebuvo?

Nebuvo, o gaila tikrai unsure.gif Smagu buvo tos savaitgalines uzduotys rolleyes.gif
Atsakyti
Labas. 3ND
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 07, 10:11)
Sveikos, gražus rytas smile.gif
Atnešu savo 3 ND smile.gif

labai ciuozia doh.gif Pas mane irgi daznokai paciuozineja, tad beveik pirmiausia nuotraukose ziuriu i ciuozima biggrin.gif

QUOTE(motorela @ 2013 04 07, 13:27)
Labas. 3ND

g.gif Man atrodo horizontaliai reiketu daryti tokia foto. g.gif Knygu (ar kas ten) sonai nukirsti, o apacioj tuscio pagrindo daug... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 04 07, 13:40)
g.gif Man atrodo horizontaliai reiketu daryti tokia foto.  g.gif Knygu (ar kas ten) sonai nukirsti, o apacioj tuscio pagrindo daug...  g.gif

turiu ir horizontalu varianta. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 04 07, 14:27)
Labas. 3ND

Rodos, vakar tokia ideja jau buvo (fotoaparatas knygu apie foto fone) rolleyes.gif

Merginos, as susiduriau su tokia problemike, atliekant 3ND: neturiu didelio margaus fono, kad galeciau nepritraukus vaizdo nufotogafuoti (objektyvas 18-55), platesniu kampu fotografuojant islenda tai, kas yra salia "fono". doh.gif
O gal tiesiog galima vietoj fono ryskesniu daiktu pristatyti, nu kad ne vienas daiktas butu? O objektas vienas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 07, 14:31)
Rodos, vakar tokia ideja jau buvo (fotoaparatas knygu apie foto fone) rolleyes.gif

tubrut praleidau. nes vakar dariau si namu darba o forume nesedejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 04 07, 14:49)
tubrut praleidau. nes vakar dariau si namu darba o forume nesedejau biggrin.gif

Juk as ji idejau, negalejai praleist, nes sedejai tikrai biggrin.gif

Dziaugiuosi, zinok ir man ta pati beda buvo su 3ND, seip ne taip isejo atsiskaityti. Bandyk fone daiktu kazkokiu deti, bet manau daryk taip, kad jie nebutu aki traukiantys labai, kad neuzgoztu to pagrindinio objekto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2013 04 07, 14:58)
Juk as ji idejau, negalejai praleist, nes sedejai tikrai  biggrin.gif

dabar susiradau , ale tikrai tavo darbas panasus doh.gif bet tikrai as ji praleidau vakar doh.gif doh.gif mat mb dirbo su pc o sm tik ijungtas buvo doh.gif . na ka jei reiks perdarysiu
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 04 07, 15:02)
dabar susiradau , ale tikrai tavo darbas panasus doh.gif bet tikrai as ji praleidau vakar doh.gif  doh.gif mat mb dirbo su pc o sm tik ijungtas buvo doh.gif . na ka jei reiks perdarysiu

Ir fone zurnalai foto biggrin.gif ot sutapimai, reiskias viedonai mastom biggrin.gif gaila neturiu to numerio su Vaisvilaites virseliu.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 07, 14:31)

Merginos, as susiduriau su tokia problemike, atliekant 3ND: neturiu didelio margaus fono, kad galeciau nepritraukus vaizdo nufotogafuoti (objektyvas 18-55), platesniu kampu fotografuojant islenda tai, kas yra salia "fono".  doh.gif
O gal tiesiog galima vietoj fono ryskesniu daiktu pristatyti, nu kad ne vienas daiktas butu? O objektas vienas g.gif

taip taip, galima. Aš irgi ne patį foną manrgą dariau, o tiesiog kitą daiktą dėjau. Esmė juk ta pati - pamatyt, kaip liejasi fone esantys daiktai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 04 07, 16:02)
na ka jei reiks perdarysiu

įkelk pradžioje horizontalų variantą.
Dėl manęs nors ir visos taip pat nd atlikit. Svarbu tvarkingai.
Atsakyti
3ND
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti