Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(erikamaja @ 2013 04 07, 09:55)
Gal kokio pinigo reiks užsiprašyt. Reklama gera, tos kur išjungt neina:)

Sandra Pandre ji Flickre, spindulėle.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 04 07, 09:50)
Teka, prisikalbėjai,dabar turėsi padaryti ir pasirodyti wink.gif saulė pas mus,tad sužaisk ir su ja wink.gif

Kai kas gal ir nesupras neįprastus ryto žiūrinius

Labas, nu joooo tai brnt ziuriniai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 07, 10:26)
sužiūrėk foną, kad nekreivuliuotų, nelįstų neaiškūs objektai iš už galvos, atitrauk nuo sienos, jei kambaryje fotografuosi, sužaisk su diafragrma, išlaikymu. Jei nežinai kaip geriau atrodo priverta ar atverta, abu variantus padaryk. Padaryk vertikalią ir horizontalią, sužiūrėk vaiko rankas, veido išraišką. sudomink jį šliaužiodama keliais, lodama, čiulbėdama ar dar ką įdomaus darydama jei vaikas mažas, jei didesnis papirk skanėstais ar dar kuo kitu....

Parodyk, kad stengiesi, kad esi pažangi. Galbūt kas nors tave pastebės ir pasiūlys ateiti pas ją į mokinukių grupę  smile.gif

ne, ne namie, varysim į parką. vaikai tokio amžiaus, kai nei maži, nei dideli biggrin.gif 3m ir 7m. mažas pozuot mėgsta, bet neišlaukia, kol nuspausiu mygtuką, maivos,kraipos biggrin.gif bet aš laaabai tikiuos nors kokios tvarkingos foto.
buvom atostogose, fotkių padariau, bet kažkaip visos tokios šeimos albumui. nesigauna man dar tokios, kur kažkas įdomiau. bet aš bandau, ieškau.

QUOTE(Afrė @ 2013 04 07, 10:50)
Teka, prisikalbėjai,dabar turėsi padaryti ir pasirodyti wink.gif saulė pas mus,tad sužaisk ir su ja wink.gif

Kai kas gal ir nesupras neįprastus ryto žiūrinius

jo jo, dėl to ir skubu, kol saulė yra smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gražus rytas smile.gif
Atnešu savo 3 ND smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dziaugiuosi, nu nezinsu nezinau... man viiiisai negrazu. Nors uzduotis suprasta, bet pats vaizdas manes netenkina.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 04 07, 09:02)
Na tai toli neik ir neieškok. Ka, paskelbtas konkursas nuostabių nuostabiausias, o ir prizas( patikėk, žinau ką sakau). Dalyvaučiau ir aš, bet šioj vietoj mane D nubaudė, negirdžiu muzikos ir nemoku skaityti eilių.
O Tu nustebink. Pirmyn.

Būtų nelabai sąžininga jei laimėtum dar vieną knygelę. hihihi.gif

Dziaugiuosi, nesinori tokio nd užskaityti. Nesimato skirtumo (reikia objektą atitraukti toliau nuo fono), svyra į dešinę viskas. Pats objektas nelabai gražus. ax.gif
Atsakyti
Neranda man flickras spindulėlės g.gif
Atsakyti
pandre įspūdingai, atrodo kaip koks kadras iš filmo bigsmile.gif , nerealiai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 04 07, 11:35)
Neranda man flickras spindulėlės g.gif

ne tos ieskai. CIA
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 07, 10:11)
Sveikos, gražus rytas smile.gif
Atnešu savo 3 ND smile.gif

NE
Pirmoje žinutėje apie 3 ND "Fotografuojame objektą nekeisdami diafragmos, nekeisdami atstumo iki objekto, bet zūmindami - t.y. keisdami objektyvo židinio nuotolį. Pasirenkamas vienas fotografavimo taškas, tada vis arčiau ir arčiau "pritraukiat" objektyvu objektą. Pasirinkite “margą” foną, kadangi jame geriausiai matysis, kaip keičiasi fonas, keičiant židinio nuotolį. Kuo didesnis židinio nuotolis, tuo labiau išsiliejęs fonas turi gautis."

Nematau fone jokio skirtumo 4u.gif
Perdaryt reikia, o ir objektą toliau nuo fono padėt, ir kitokį objektą pasirinkti 4u.gif
Atsakyti
Supratau, perdarysiu 4u.gif (kai fotiko baterija pasikraus).

Nenoriu pasirodyti neišmanėle (na, matyt tokia ir esu kol kas), bet man šiurpu šiek tiek žiūrėti į Pandrės foto, į mergaitės veido išraišką unsure.gif Kaip iš siaubo filmo, o aš siaubiakų niekada nemėgau rolleyes.gif Sorry, jei ką nors įžeidžiau savo nuomone g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 07, 11:43)
Supratau, perdarysiu 4u.gif (kai fotiko baterija pasikraus).

Nenoriu pasirodyti neišmanėle (na, matyt tokia ir esu kol kas), bet man šiurpu šiek tiek žiūrėti į Pandrės foto, į mergaitės veido išraišką unsure.gif Kaip iš siaubo filmo, o aš siaubiakų niekada nemėgau rolleyes.gif Sorry, jei ką nors įžeidžiau savo nuomone g.gif

fotografijoje, kaip ir bet kurioje kitoje meno šakoje, kūrinys neprivalo sukelti tik teigiamas emocijas. jis tiesiog yra autoriaus išraiška, nors, žinoma, svarbus ir žiūrinčiojo supratimas apie jį.

gali būti, kad ir ateityje iš nuotraukų norėsis tik teigiamų emocijų, bet kada nors tikriausiai ateis laikas, kai turėsi savęs paklausti, kodėl norisi tik jų. o gal neateis.

o gal kada nors išmoksi priimti kitų tamsesnes ar tiesiog Tau nesuprantamas ir todėl kokiomis nors tamsiomis ar kraupiomis atrodančias emocijas, o tuo pačiu ir savo. juk bijome arba nenorime matyti to, ko nesuprantame.

p.s. man asmeniškai Pandrės nutraukoje siaubo filmo išraiškos nematyti smile.gif visai kitokias istorijas, negu siaubo filmas, skaitau. labai vaikiška ir kartu nevaikiška išraiška. vaikų veidai retai tiek pasakoja smile.gif Pandrei pasisekė su dukros emocionalumu smile.gif

ale kaip man šiandien pramušė ant kalbėjimo, va čia tai siaubo filmas biggrin.gif
Atsakyti