Kaip Pandre flickr? Labai noriu pažiūrinėt ir nerandu
QUOTE(erikamaja @ 2013 04 07, 08:46)
Stebėjau ir aš Pandrę. Ji gimusi su tuo, ji iš tų kur jau "mokėjo", mokėjo visada, net tada kai nefotografavo.
jo, šimtu proc.
beje, kažkada vienai dalyvei esu sakiusi, kad kadangi daug kartų pradžiamokslių esu stebėjusi, išsivystė kažoks žinojimas, matymas, nuojauta, kai ateina naujas žmogus, kuria linkme ir kaip jis vystysis ir AR vystysis. beveik nesu suklydusi kai matosi, tai matosi iš karto.
gerai mes čia Pandrę pareklamavom, ania?
QUOTE(sayonara @ 2013 04 07, 08:51)
gerai mes čia Pandrę pareklamavom, ania?
Gal kokio pinigo reiks užsiprašyt. Reklama gera, tos kur išjungt neina:)
Sandra Pandre ji Flickre, spindulėle.
QUOTE(sayonara @ 2013 04 07, 09:29)
tokiu atveju paprašyk kitos merginos, kuri neturi mokytojos, būti Tau mokytoja, o Tu būk jos mokytoja. t.y. pasikeisdamos žaiskit šį žaidimą. duokit viena kitai užduotis ir jas komentuokit, dviguba nauda.
reiks per meetą ką nors užverbuot
QUOTE(Yvette @ 2013 04 07, 09:35)
nesutinku. Atsakomybės tau mokytoja neįpūs.
Turi būti noras, tavo noras išmokti fotografuoti. ir jei tu kažko nori, tai ir darai tai, ko tikrai nori.
Nu ne veltui juk prasimėto grupelė, nelieka pradinė sudėtis. Juk pas mane irgi apmažėjo aktyvių dalyvių. Bet išlieka tie kurie tikrai labai nori.
Ir apskritai, aš jokia mokytoja. O tik turiu mažutį nuostabių žmonių būrelį, su kuriuo turiu galimybę susipažinti, bendrauti. Už sm ribų. Ir tiek.
Turi būti noras, tavo noras išmokti fotografuoti. ir jei tu kažko nori, tai ir darai tai, ko tikrai nori.
Nu ne veltui juk prasimėto grupelė, nelieka pradinė sudėtis. Juk pas mane irgi apmažėjo aktyvių dalyvių. Bet išlieka tie kurie tikrai labai nori.
Ir apskritai, aš jokia mokytoja. O tik turiu mažutį nuostabių žmonių būrelį, su kuriuo turiu galimybę susipažinti, bendrauti. Už sm ribų. Ir tiek.
na čia jau mano būdas toks. kad ir noriu, man reikia postūmio iš šono
bet tiek to, aš kaip nors "prasisuksiu"
QUOTE(Teka @ 2013 04 07, 08:57)
Na tai toli neik ir neieškok. Ka, paskelbtas konkursas nuostabių nuostabiausias, o ir prizas( patikėk, žinau ką sakau). Dalyvaučiau ir aš, bet šioj vietoj mane D nubaudė, negirdžiu muzikos ir nemoku skaityti eilių.
O Tu nustebink. Pirmyn.
QUOTE(erikamaja @ 2013 04 07, 10:02)
Na tai toli neik ir neieškok. Ka, paskelbtas konkursas nuostabių nuostabiausias, o ir prizas( patikėk, žinau ką sakau). Dalyvaučiau ir aš, bet šioj vietoj mane D nubaudė, negirdžiu muzikos ir nemoku skaityti eilių.
O Tu nustebink. Pirmyn.
O Tu nustebink. Pirmyn.
man vaikai arčiau dūšios ir fotiko
su eilėm galvoju, tikiuos ką išgimdysiu, nes fantazija pas mane nelabai dirba. bent jau kol kas juk ją galima išlavint, tiesa?
pas mus saulutė išlindo
Lekiam į parką. Kaip seniai saulutė mus lydėjo..
Sayonara, sakei tau priminti, kai mytas jau artės. Tai vat, liko dvi savaitės. Pamąstyk apie vietą
Teka, nerami dūšele tu. Savaitgalio užduotis tau. Vaiko portretas, teisingai pritaikant trečdalių taisyklę. Jei ir pas jus saulutė šviečia, pažaisk ir su ja. Turėsi įkelti spalvotą variantą ir jb variantą.
Dabar nebegali atsisakyti. Foto laukiu iki pirmadienio, t.y. turi atlikti ir pristatyti šiandien.
Patikrinsim tavo norą ir pažangumą
Sayonara, sakei tau priminti, kai mytas jau artės. Tai vat, liko dvi savaitės. Pamąstyk apie vietą
Teka, nerami dūšele tu. Savaitgalio užduotis tau. Vaiko portretas, teisingai pritaikant trečdalių taisyklę. Jei ir pas jus saulutė šviečia, pažaisk ir su ja. Turėsi įkelti spalvotą variantą ir jb variantą.
Dabar nebegali atsisakyti. Foto laukiu iki pirmadienio, t.y. turi atlikti ir pristatyti šiandien.
QUOTE(Yvette @ 2013 04 07, 10:06)
pas mus saulutė išlindo
šiandien kaip tik planavau fotkint vaikus tikiuos bus ką parodyt
Lab ryt,Pandre - nu ka belieka pasakyti - super duper, ilgai ziurejau i foto, analizavau visom prasmem.
O ar praleidau ar savaitgalines uzduoties nebuvo?
Pas mus saule dingo, vejas pakilo
O ar praleidau ar savaitgalines uzduoties nebuvo?
Pas mus saule dingo, vejas pakilo
QUOTE(Teka @ 2013 04 07, 10:10)
šiandien kaip tik planavau fotkint vaikus tikiuos bus ką parodyt
sužiūrėk foną, kad nekreivuliuotų, nelįstų neaiškūs objektai iš už galvos, atitrauk nuo sienos, jei kambaryje fotografuosi, sužaisk su diafragrma, išlaikymu. Jei nežinai kaip geriau atrodo priverta ar atverta, abu variantus padaryk. Padaryk vertikalią ir horizontalią, sužiūrėk vaiko rankas, veido išraišką. sudomink jį šliaužiodama keliais, lodama, čiulbėdama ar dar ką įdomaus darydama jei vaikas mažas, jei didesnis papirk skanėstais ar dar kuo kitu....
Parodyk, kad stengiesi, kad esi pažangi. Galbūt kas nors tave pastebės ir pasiūlys ateiti pas ją į mokinukių grupę
Teka, prisikalbėjai,dabar turėsi padaryti ir pasirodyti saulė pas mus,tad sužaisk ir su ja
Kai kas gal ir nesupras neįprastus ryto žiūrinius
Kai kas gal ir nesupras neįprastus ryto žiūrinius