Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sandre Pandre, didžiuojuosi šituo Tavo darbu wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Esu suzaveta Pandres nuotrauka............................. ohmy.gif

Ir apskritai....perziurejau pandres flickr'a....kaip taip fotogarfuojantis zmogus gavo asmenine mokytoja, a? Ir man reikia mokytojos.... dry.gif tuoj mirsiu is pavydo....(gero pavydo, ne pikto..) dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 07 balandžio 2013 - 08:04
Pandre - nerealiai gražu! 4u.gif
Atsakyti
ne mokytojų ieškokit, o fotografuokit konkursams, bei kuri nors perimkit į savo rankas savaitgalinių konkursų organizavimą.

Tarkim pas mane niekas teorijos žinių neįgaus, čia reikia pačiam skaityti, o versti skaityti jau ne mano būdas.
Bet užtat siūlau teminius fotogorafavimus, taip pildomas portfolio ir lavinama vaizduotė. Fotografuojant vieną foto, gimsta kita minti ir t.t.
Tad mažiau apie kerpėjimą kalbėkit ir daugiau fotkinkit. Viskas jūsų rankose.

O Sea Gilr, tau ne mokytojos reikia. Juk puikiai fotografuoji. Galbūt tik laiko tau daugiau reiktų ir tiek.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 balandžio 2013 - 08:17
QUOTE(Yvette @ 2013 04 07, 08:13)
O Sea Gilr, tau ne mokytojos reikia. Juk puikiai fotografuoji. Galbūt tik laiko tau daugiau reiktų ir tiek.

Tai va, su laiku man blogai...nieko nebesuspeju ir realiai bijociau ir su mokytoja, ar mokine prasideti, nes bijociau nuvilti neispildydama uzduociu... Fotografuoju tik vaika su kuriuo esu 24/7, buitines kasdienines akimirkas ir tiek. Ir dar pas mane absoliuti S A H A R A ideju departamente.... :/ nu gal kada kai isimiegoti gausiu normaliai... cool.gif biggrin.gif

Apskritai zaviusi merginu fantazija sioje temoje...Afres Dominyko Meiles iliustracija irgi nereali...paziurejau, pagalvojau, nu kodel i mano makaule tokios mintys neuzsuka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 07 balandžio 2013 - 08:25
QUOTE(Yvette @ 2013 04 07, 09:13)
ne mokytojų ieškokit, o fotografuokit konkursams, bei kuri nors perimkit į savo rankas savaitgalinių konkursų organizavimą.

Tarkim pas mane niekas teorijos žinių neįgaus, čia reikia pačiam skaityti, o versti skaityti jau ne mano būdas.
Bet užtat siūlau teminius fotogorafavimus, taip pildomas portfolio ir lavinama vaizduotė. Fotografuojant vieną foto, gimsta kita minti ir t.t.
Tad mažiau apie kerpėjimą kalbėkit ir daugiau fotkinkit. Viskas jūsų rankose.

taip, tu teisi, tačiau... man atrodo (bent jau taip įsivaizduoju), kad kai yra mokytoja, tai didesnė atsakomybė atsiranda, kad padaryt laiku, kad atlikt užduotį, kad nepasišiukšlint kaip sakant... na gal man vidinės motyvacijos trūksta
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 04 07, 08:24)
taip, tu teisi, tačiau... man atrodo (bent jau taip įsivaizduoju), kad kai yra mokytoja, tai didesnė atsakomybė atsiranda, kad padaryt laiku, kad atlikt užduotį, kad nepasišiukšlint kaip sakant... na gal man vidinės motyvacijos trūksta

tokiu atveju paprašyk kitos merginos, kuri neturi mokytojos, būti Tau mokytoja, o Tu būk jos mokytoja. t.y. pasikeisdamos žaiskit šį žaidimą. duokit viena kitai užduotis ir jas komentuokit, dviguba nauda.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 04 07, 09:24)

nesutinku. Atsakomybės tau mokytoja neįpūs.
Turi būti noras, tavo noras išmokti fotografuoti. ir jei tu kažko nori, tai ir darai tai, ko tikrai nori.
Nu ne veltui juk prasimėto grupelė, nelieka pradinė sudėtis. Juk pas mane irgi apmažėjo aktyvių dalyvių. Bet išlieka tie kurie tikrai labai nori.
Ir apskritai, aš jokia mokytoja. O tik turiu mažutį nuostabių žmonių būrelį, su kuriuo turiu galimybę susipažinti, bendrauti. Už sm ribų. Ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 balandžio 2013 - 08:36
QUOTE(rarity @ 2013 04 06, 20:42)
O čia niekas nesikeičia - naujokės pyksta ir purkštauja, seniokės taip pat  mirksiukas.gif

Sveikos, senokai buvau užsukusi. Tikiuosi yra kas mane čia prisimena ir nevarysite namų darbų daryti  cool.gif

Sveika sugrįžus.

QUOTE(pandre @ 2013 04 06, 21:49)

Kaip džiugina tokie darbai.
QUOTE(sayonara @ 2013 04 07, 07:47)
Sandre Pandre, didžiuojuosi šituo Tavo darbu wink.gif 4u.gif

Jėginis Jūsų duetas. Pandrė stipri pati iš savęs, todėl kitokios mokytojos jai neįsivaizduočiau. Manau daug dalykų atrasit susijungę. Puiku, nekitaip.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 07, 08:35)
Turi būti noras, tavo noras išmokti fotografuoti. ir jei tu kažko nori, tai ir darai tai, ko tikrai nori.
Nu ne veltui juk prasimėto grupelė, nelieka pradinė sudėtis. Juk pas mane irgi apmažėjo aktyvių dalyvių. Bet išieka tie kurie tikrai labai nori.

drinks_cheers.gif

Papildyta:
erikamaja, dėkui smile.gif pati labai džiaugiuosi, kad su Pandre puikiai susikalbėjom. žmogus nuo pat pradžių darė didelę pažangą ir rodė polinkius, tai atidžiai stebėjau, prisipažinsiu wink.gif ir dabar labai džiaugiuosi tuo, ką matau smile.gif dar po metų ji mus labai labai stebins, manau smile.gif
Atsakyti
pandre, kaip iš pasakos! Vis grįžinėju pažiūrėt, kyla klausimas, kaip padaryta, kaip sugalvota tai išvis mistika (man ir idėjų fronte totali sachara, kaip jau buvo paminėta temoje doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 07, 08:35)
Nu ne veltui juk prasimėto grupelė, nelieka pradinė sudėtis. Juk pas mane irgi apmažėjo aktyvių dalyvių. Bet išlieka tie kurie tikrai labai nori.
Ir apskritai, aš jokia mokytoja. O tik turiu mažutį nuostabių žmonių būrelį, su kuriuo turiu galimybę susipažinti, bendrauti. Už sm ribų. Ir tiek.

drinks_cheers.gif pritariu ir aš.
Mano viena mokinukė taip pat prapuolė, išsiregistravo ir iš SM. Na gal pati kalta buvau pateikdama CV apie save lotuliukas.gif , kad esu nestabili biggrin.gif Esu nestabili įkvėpimo prasme, tačiau atsakinga ir reikli. Todėl labai džiaugiuosi viena mokine, ji dar labai daug turi išmokti, tačiau tikrai žinau, kad mane nustebins, nes noras didžiulis. O tai svarbiausia.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 04 07, 08:40)
dar po metų ji mus labai labai stebins, manau smile.gif

Tuo net neabejoju.
Stebėjau ir aš Pandrę. Ji gimusi su tuo, ji iš tų kur jau "mokėjo", mokėjo visada, net tada kai nefotografavo.
O su Tavim sustiprės iki begalybės. Nuoširdžiai džiaugiuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 07 balandžio 2013 - 08:48