Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

aciuks.gif assa.gif 59.gif
Atsakyti

beje, dalis merginų nepabaigę atsiskaityt ND dingo iš temos. kažin, kur ir kodėl? smile.gif per sunku? tingu?
[/quote]
Labas smile.gif .Cia as dar viena pradingele 4u.gif Zinokit nesu dingus kasdien paskaitau tema, bet dar i eteri nelendu del neuzbaigtu namu darbu.Liko paskutinysis ir velkasi kaip uodega .Bet pazadu ,kad gal net siandien bandysiu nors zinau, kad bus laaabai sunku .Turiu nuostabia mokytoja gaunu uzduoteliu ir stengiuosi mokintis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva Zi @ 2013 04 02, 15:15)
Man ji laaaabai graži  wub.gif  Ačiū, mergyt  aciuks.gif

Taip bijojau siųsti bigsmile.gif, smagu, kad jau gavai ir Tu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva Zi @ 2013 04 02, 15:15)
Sveikos, -i smile.gif

Su praėjusiom šventėm!!!

Esu atsilikusi nuo jūsų, įlindau tik padėkoti už mainų nuotraukytę. Didelis Ačiū Giniatte!!!
Nuotraukytė

Man ji laaaabai graži  wub.gif  Ačiū, mergyt  aciuks.gif
Pravda, TAIP, bėk prie kitos užduoties smile.gif

merginos, nuoširdžiai žaviuosi jūsų fantazija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 04 02, 13:34)
Taip bijojau siųsti  bigsmile.gif, smagu, kad jau gavai ir Tu  drinks_cheers.gif

Na kodėl gi?.... Smagu, kad nepabijojai ir atsiuntei būtent šią nuotrauką wub.gif
Atsakyti
Maniske jau irgi gavo mainu foto thumbup.gif Issiunciau sestadieni, galvojau per sventes kur nors uzstrigusios bus, bet dziaugiuosi, kad greitai pasieke adresata. smile.gif Dabar laukiu as. rolleyes.gif
Atsakyti
o tos mainų foto, tai ten kokia nors tema būna ar kaip? ar fotkini ir siunti bet ką?
Atsakyti
Vat ir bėdą turiu su 3ND... Pas mane yra 50tukas, su kuriuo jo nepadarysiu, o kitas yra 18-135kitinis, tai su juo be šansų kažką sugalvoti namie, nes pas mane visur baltos sienos, neturiu jokio margo fono. Daryčiau kokią kompoziciją, bet irgi per daug kitinis man erdvės aprėpia... HELP!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2013 04 02, 16:28)
Vat ir bėdą turiu su 3ND... Pas mane yra 50tukas, su kuriuo jo nepadarysiu, o kitas yra 18-135kitinis, tai su juo be šansų kažką sugalvoti namie, nes pas mane visur baltos sienos, neturiu jokio margo fono. Daryčiau kokią kompoziciją, bet irgi per daug kitinis man erdvės aprėpia... HELP!!!  doh.gif

As su kitiniu 18-135 mm padariau, bet pamenu, labai ilgai vargau, daug kartu perdarinejau...
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 04 02, 15:30)
As su kitiniu 18-135 mm padariau, bet pamenu, labai ilgai vargau, daug kartu perdarinejau...

Vaje vaje... nu blogiausiu atveju teks eiti į lauką... MB vaiką į rankas o aš ND daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2013 04 02, 16:28)
Vat ir bėdą turiu su 3ND... Pas mane yra 50tukas, su kuriuo jo nepadarysiu, o kitas yra 18-135kitinis, tai su juo be šansų kažką sugalvoti namie, nes pas mane visur baltos sienos, neturiu jokio margo fono. Daryčiau kokią kompoziciją, bet irgi per daug kitinis man erdvės aprėpia... HELP!!!  doh.gif

Na, padariau su kitiniu. Foną gi pasidarai, nebūtinai tai marga siena. Nei vienam ND sienų nenaudojau kaip fono. Jei skaitei senas temas, tai tikrai merginų fantazija neribota, pasižiūrėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 04 02, 15:32)
Na, padariau su kitiniu. Foną gi pasidarai, nebūtinai tai marga siena. Nei vienam ND sienų nenaudojau kaip fono. Jei skaitei senas temas, tai tikrai merginų fantazija neribota, pasižiūrėk 4u.gif

Žinoma, kad skaičiau ir stebėjaus ta fantazija... Hmm...
Atsakyti