beje, dalis merginų nepabaigę atsiskaityt ND dingo iš temos. kažin, kur ir kodėl? per sunku? tingu?
[/quote]
Labas .Cia as dar viena pradingele Zinokit nesu dingus kasdien paskaitau tema, bet dar i eteri nelendu del neuzbaigtu namu darbu.Liko paskutinysis ir velkasi kaip uodega .Bet pazadu ,kad gal net siandien bandysiu nors zinau, kad bus laaabai sunku .Turiu nuostabia mokytoja gaunu uzduoteliu ir stengiuosi mokintis.
QUOTE(Daiva Zi @ 2013 04 02, 15:15)
Man ji laaaabai graži Ačiū, mergyt
Taip bijojau siųsti , smagu, kad jau gavai ir Tu
QUOTE(Daiva Zi @ 2013 04 02, 15:15)
Sveikos, -i
Su praėjusiom šventėm!!!
Esu atsilikusi nuo jūsų, įlindau tik padėkoti už mainų nuotraukytę. Didelis Ačiū Giniatte!!!
Nuotraukytė
Pravda, TAIP, bėk prie kitos užduoties
Su praėjusiom šventėm!!!
Esu atsilikusi nuo jūsų, įlindau tik padėkoti už mainų nuotraukytę. Didelis Ačiū Giniatte!!!
Nuotraukytė
Pravda, TAIP, bėk prie kitos užduoties
merginos, nuoširdžiai žaviuosi jūsų fantazija
QUOTE(Giniatte @ 2013 04 02, 13:34)
Taip bijojau siųsti , smagu, kad jau gavai ir Tu
Na kodėl gi?.... Smagu, kad nepabijojai ir atsiuntei būtent šią nuotrauką
Maniske jau irgi gavo mainu foto Issiunciau sestadieni, galvojau per sventes kur nors uzstrigusios bus, bet dziaugiuosi, kad greitai pasieke adresata. Dabar laukiu as.
o tos mainų foto, tai ten kokia nors tema būna ar kaip? ar fotkini ir siunti bet ką?
Vat ir bėdą turiu su 3ND... Pas mane yra 50tukas, su kuriuo jo nepadarysiu, o kitas yra 18-135kitinis, tai su juo be šansų kažką sugalvoti namie, nes pas mane visur baltos sienos, neturiu jokio margo fono. Daryčiau kokią kompoziciją, bet irgi per daug kitinis man erdvės aprėpia... HELP!!!
QUOTE(Pravda @ 2013 04 02, 16:28)
Vat ir bėdą turiu su 3ND... Pas mane yra 50tukas, su kuriuo jo nepadarysiu, o kitas yra 18-135kitinis, tai su juo be šansų kažką sugalvoti namie, nes pas mane visur baltos sienos, neturiu jokio margo fono. Daryčiau kokią kompoziciją, bet irgi per daug kitinis man erdvės aprėpia... HELP!!!
As su kitiniu 18-135 mm padariau, bet pamenu, labai ilgai vargau, daug kartu perdarinejau...
QUOTE(sbo @ 2013 04 02, 15:30)
As su kitiniu 18-135 mm padariau, bet pamenu, labai ilgai vargau, daug kartu perdarinejau...
Vaje vaje... nu blogiausiu atveju teks eiti į lauką... MB vaiką į rankas o aš ND daryt
QUOTE(Pravda @ 2013 04 02, 16:28)
Na, padariau su kitiniu. Foną gi pasidarai, nebūtinai tai marga siena. Nei vienam ND sienų nenaudojau kaip fono. Jei skaitei senas temas, tai tikrai merginų fantazija neribota, pasižiūrėk
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 04 02, 15:32)
Na, padariau su kitiniu. Foną gi pasidarai, nebūtinai tai marga siena. Nei vienam ND sienų nenaudojau kaip fono. Jei skaitei senas temas, tai tikrai merginų fantazija neribota, pasižiūrėk
Žinoma, kad skaičiau ir stebėjaus ta fantazija... Hmm...