Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Saldi akimirka - ne, fonas netinkamas, negi neradai nieko tinkamesnio nei ranksluostis? Griuna viskas irgi. Daiktai isdelioti irgi nepergeriaisiai.
Atsakyti
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 06, 20:44)
Man pačiai 1 ir 3 patinka. wub.gif

Kad nekomentuoja, tai labai jau visos buvo užsiemosios W
B namų darbų apsisprendimu kaip tai turi būti, tai gal ir praleido mane. Nesu žinovė o naujokė tai būtų malonu , kad kas nors benk ką parašytu, kad susigaudyti kas ir kaip čia.  verysad.gif

Ir nuotraukos pasididina paspaudus ant jų  4u.gif  blush2.gif
nukopinau ne tą linką kuris tekste nuotrauką  wub.gif
[

fonui tikrai ne blink.gif
Atsakyti
Rarity, gražu, gražios spalvos 4u.gif Niekas nesipyksta, tik savo nuomones išsako mirksiukas.gif

Pažaidžiau vakar dar su sesute, kritika visada wink.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 06 balandžio 2013 - 21:20
Afre, gražiai pažaidei. Patinka.
Atsakyti
Sveikos, moteros wink.gif
Uzbegu pasakyti dideli Aciu Brumui! Nustebinai mane! Nemeluosiu, vis prisimindavau, jog esu eileje gauti apdovanojima, skaitydama kitu dziugesius apie gautus atvirukus is Taves. Bet reikiamu momentu, pradarius duris, ir pamacius ten gulinti vokeli su neteisingai parasyta pavardes raide, akimirksniu leke speliones, kas, is kur, kas ten, tikrai ne tai is ko tikejausi ir pns.kai ko laukiau blush2.gif Ir pradarius, pamaciau...pamaciau grozi...nuostabia nuotrauka ir nuostabu atviruka! Aciu, Brumbrumai! Smagu!

O si nuotrauka padaryta mano Mokytojos deka.Dziaugiuosi ja (ir nuotrauka, ir mokytoja biggrin.gif ) Aciu jai, kad yra. Nebara, nerekauja, skaudziai nespardo, bet jauciu pareiga ir atsakomybe uz zmogaus man skiriama laika.

user posted image
Atsakyti

QUOTE(Afrė @ 2013 04 06, 21:12)
Rarity, gražu, gražios spalvos 4u.gif Niekas nesipyksta, tik savo nuomones išsako mirksiukas.gif

Aciu smile.gif
Del pykimosi - tiesiog viskas eina ratu - daznai naujokes buna nepatenkintos kritika, pyksta, kai kurios trankosi durimis, paskui viskas praeina (kai kurioms nepraeina). Tos kurioms praeina, buna labai patenkintos uz gauta kritika ir spyrius. Kelias atsiranda tik po einanciojo kojomis. 4u.gif

Afre, man grazi eilerascio iliustracija, o sitas pazaidimas schmoll.gif
Pirmojoje nesuprantu ko j ten stovi, kur ir kodel ziuri ir kam ta ranka taip laiko. Antrojoje - jei rankos pakeltos, tai turetu buti aisku, kodel. Apie treciaja nezinau ka pasakyti. Veide yra kazkas tikro smile.gif. Ketvirtoji labiausiai, jei dar pirstuose labiau jaustusi itampa, butu liuks.
Visose foto truksta jausmo, netransliuoja informacijos nei veidas nei pozos.
Sorry, uz gruboka nuomone - mokausi ja issakyti

Kokia sauni mintis del mokytoju. Gal kas noretu priglausti mane? Mielai sutikciau pasimokyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 06 balandžio 2013 - 21:55
QUOTE(rarity @ 2013 04 06, 21:54)
Afre, man grazi eilerascio iliustracija, o sitas pazaidimas  schmoll.gif 
Pirmojoje nesuprantu ko j ten stovi, kur ir kodel ziuri ir kam ta ranka taip laiko. Antrojoje - jei rankos pakeltos, tai turetu buti aisku, kodel. Apie treciaja nezinau ka pasakyti. Veide yra kazkas tikro smile.gif. Ketvirtoji labiausiai, jei dar pirstuose labiau jaustusi itampa, butu liuks.
Visose foto truksta jausmo, netransliuoja informacijos nei veidas nei pozos.
Sorry, uz gruboka nuomone - mokausi ja issakyti

man ji visai ne grubi wink.gif Dar dėl tų jausmų, kalbančios foto dar man mokytis ir mokytis wink.gif Esmė buvo žaisti su rankomis, kad jos nebūtų nuleistos kaip dažniausiai buvo manosiose foto wink.gif
Tikrai Ačiū už kritiką 4u.gif
Papildyta:
Pandre, pavasario foto pasakiška 4u.gif Kas blogai jau ir mokytoja tavoji pasakė mirksiukas.gif
Atsakyti
Pandre, nuostabi foto.
Atsakyti
Pandre, puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2013 04 06, 07:15)
filmo What Remains rekomendacija, nuostabus filmas, labai labai patiko.

kelintų metų čia filmas? sunkiai randu..
Atsakyti
Pandre, as jau flickre uzdejau zvaigzdute, nuostabu wub.gif Tik neparasei cia temoje pavadinimo, pavadinimas man dar labiau sustiprina nuotrauka.

QUOTE(Afrė @ 2013 04 06, 13:12)

paskutine graziausia man, bet gal versciau i j/b ax.gif

QUOTE(airv @ 2013 04 06, 17:00)
kelintų metų čia filmas? sunkiai randu..

2012, What Remains, The Life and Work of Sally Mann. As itunes nuomojuosi, tai man su pavadinimu irgi nerado per paieska, bet rado irasius "sally mann" ax.gif

Po filmo paziurejimo dar ir knyga jos nusipirkau, dabar laukiu nesulaukiu kada ateis nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foggy: 07 balandžio 2013 - 02:00
Sveikos

pandre, kokia foto bigsmile.gif mergaitė man tokia biškį kaip iš siaubo filmo, kažkuo šiurpoka, bet pati foto laabai patinka

afre, aš taip ir supratau, kad tu ten rankas bandai dėliot smile.gif man foto patinka, gal todėl, kad dar pati apie "kalbančias" foto net svajot negaliu, tai tokios tvarkingos man labai tiktų smile.gif

o aš be mokytojos jaučiu ir stovėsiu vietoj. žiauriai reikia žmogaus, kuris paspardytų, paskatintų, priverstų dirbti, nes pati viena sėdžiu ir kerpėju
Atsakyti