Saldi akimirka - ne, fonas netinkamas, negi neradai nieko tinkamesnio nei ranksluostis? Griuna viskas irgi. Daiktai isdelioti irgi nepergeriaisiai.
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 06, 20:44)
Man pačiai 1 ir 3 patinka.
Kad nekomentuoja, tai labai jau visos buvo užsiemosios W
B namų darbų apsisprendimu kaip tai turi būti, tai gal ir praleido mane. Nesu žinovė o naujokė tai būtų malonu , kad kas nors benk ką parašytu, kad susigaudyti kas ir kaip čia.
Ir nuotraukos pasididina paspaudus ant jų
nukopinau ne tą linką kuris tekste nuotrauką
[
Kad nekomentuoja, tai labai jau visos buvo užsiemosios W
B namų darbų apsisprendimu kaip tai turi būti, tai gal ir praleido mane. Nesu žinovė o naujokė tai būtų malonu , kad kas nors benk ką parašytu, kad susigaudyti kas ir kaip čia.
Ir nuotraukos pasididina paspaudus ant jų
nukopinau ne tą linką kuris tekste nuotrauką
[
fonui tikrai ne
Rarity, gražu, gražios spalvos Niekas nesipyksta, tik savo nuomones išsako
Pažaidžiau vakar dar su sesute, kritika visada
Afre, gražiai pažaidei. Patinka.
Sveikos, moteros
Uzbegu pasakyti dideli Aciu Brumui! Nustebinai mane! Nemeluosiu, vis prisimindavau, jog esu eileje gauti apdovanojima, skaitydama kitu dziugesius apie gautus atvirukus is Taves. Bet reikiamu momentu, pradarius duris, ir pamacius ten gulinti vokeli su neteisingai parasyta pavardes raide, akimirksniu leke speliones, kas, is kur, kas ten, tikrai ne tai is ko tikejausi ir pns.kai ko laukiau Ir pradarius, pamaciau...pamaciau grozi...nuostabia nuotrauka ir nuostabu atviruka! Aciu, Brumbrumai! Smagu!
O si nuotrauka padaryta mano Mokytojos deka.Dziaugiuosi ja (ir nuotrauka, ir mokytoja ) Aciu jai, kad yra. Nebara, nerekauja, skaudziai nespardo, bet jauciu pareiga ir atsakomybe uz zmogaus man skiriama laika.
Uzbegu pasakyti dideli Aciu Brumui! Nustebinai mane! Nemeluosiu, vis prisimindavau, jog esu eileje gauti apdovanojima, skaitydama kitu dziugesius apie gautus atvirukus is Taves. Bet reikiamu momentu, pradarius duris, ir pamacius ten gulinti vokeli su neteisingai parasyta pavardes raide, akimirksniu leke speliones, kas, is kur, kas ten, tikrai ne tai is ko tikejausi ir pns.kai ko laukiau Ir pradarius, pamaciau...pamaciau grozi...nuostabia nuotrauka ir nuostabu atviruka! Aciu, Brumbrumai! Smagu!
O si nuotrauka padaryta mano Mokytojos deka.Dziaugiuosi ja (ir nuotrauka, ir mokytoja ) Aciu jai, kad yra. Nebara, nerekauja, skaudziai nespardo, bet jauciu pareiga ir atsakomybe uz zmogaus man skiriama laika.
QUOTE(Afrė @ 2013 04 06, 21:12)
Rarity, gražu, gražios spalvos Niekas nesipyksta, tik savo nuomones išsako
Aciu
Del pykimosi - tiesiog viskas eina ratu - daznai naujokes buna nepatenkintos kritika, pyksta, kai kurios trankosi durimis, paskui viskas praeina (kai kurioms nepraeina). Tos kurioms praeina, buna labai patenkintos uz gauta kritika ir spyrius. Kelias atsiranda tik po einanciojo kojomis.
Afre, man grazi eilerascio iliustracija, o sitas pazaidimas
Pirmojoje nesuprantu ko j ten stovi, kur ir kodel ziuri ir kam ta ranka taip laiko. Antrojoje - jei rankos pakeltos, tai turetu buti aisku, kodel. Apie treciaja nezinau ka pasakyti. Veide yra kazkas tikro . Ketvirtoji labiausiai, jei dar pirstuose labiau jaustusi itampa, butu liuks.
Visose foto truksta jausmo, netransliuoja informacijos nei veidas nei pozos.
Sorry, uz gruboka nuomone - mokausi ja issakyti
Kokia sauni mintis del mokytoju. Gal kas noretu priglausti mane? Mielai sutikciau pasimokyti
QUOTE(rarity @ 2013 04 06, 21:54)
Afre, man grazi eilerascio iliustracija, o sitas pazaidimas
Pirmojoje nesuprantu ko j ten stovi, kur ir kodel ziuri ir kam ta ranka taip laiko. Antrojoje - jei rankos pakeltos, tai turetu buti aisku, kodel. Apie treciaja nezinau ka pasakyti. Veide yra kazkas tikro . Ketvirtoji labiausiai, jei dar pirstuose labiau jaustusi itampa, butu liuks.
man ji visai ne grubi Dar dėl tų jausmų, kalbančios foto dar man mokytis ir mokytis Esmė buvo žaisti su rankomis, kad jos nebūtų nuleistos kaip dažniausiai buvo manosiose foto
Tikrai Ačiū už kritiką
Papildyta:
Pandre, pavasario foto pasakiška Kas blogai jau ir mokytoja tavoji pasakė
Pandre, puikiai
QUOTE(Foggy @ 2013 04 06, 07:15)
filmo What Remains rekomendacija, nuostabus filmas, labai labai patiko.
kelintų metų čia filmas? sunkiai randu..
Pandre, as jau flickre uzdejau zvaigzdute, nuostabu Tik neparasei cia temoje pavadinimo, pavadinimas man dar labiau sustiprina nuotrauka.
paskutine graziausia man, bet gal versciau i j/b
2012, What Remains, The Life and Work of Sally Mann. As itunes nuomojuosi, tai man su pavadinimu irgi nerado per paieska, bet rado irasius "sally mann"
Po filmo paziurejimo dar ir knyga jos nusipirkau, dabar laukiu nesulaukiu kada ateis
QUOTE(Afrė @ 2013 04 06, 13:12)
paskutine graziausia man, bet gal versciau i j/b
QUOTE(airv @ 2013 04 06, 17:00)
kelintų metų čia filmas? sunkiai randu..
2012, What Remains, The Life and Work of Sally Mann. As itunes nuomojuosi, tai man su pavadinimu irgi nerado per paieska, bet rado irasius "sally mann"
Po filmo paziurejimo dar ir knyga jos nusipirkau, dabar laukiu nesulaukiu kada ateis
Sveikos
pandre, kokia foto mergaitė man tokia biškį kaip iš siaubo filmo, kažkuo šiurpoka, bet pati foto laabai patinka
afre, aš taip ir supratau, kad tu ten rankas bandai dėliot man foto patinka, gal todėl, kad dar pati apie "kalbančias" foto net svajot negaliu, tai tokios tvarkingos man labai tiktų
o aš be mokytojos jaučiu ir stovėsiu vietoj. žiauriai reikia žmogaus, kuris paspardytų, paskatintų, priverstų dirbti, nes pati viena sėdžiu ir kerpėju
pandre, kokia foto mergaitė man tokia biškį kaip iš siaubo filmo, kažkuo šiurpoka, bet pati foto laabai patinka
afre, aš taip ir supratau, kad tu ten rankas bandai dėliot man foto patinka, gal todėl, kad dar pati apie "kalbančias" foto net svajot negaliu, tai tokios tvarkingos man labai tiktų
o aš be mokytojos jaučiu ir stovėsiu vietoj. žiauriai reikia žmogaus, kuris paspardytų, paskatintų, priverstų dirbti, nes pati viena sėdžiu ir kerpėju