Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(motorela @ 2013 04 05, 18:18)
turiu 2TAIP IR 2NE  doh.gif tai ka teks islyginti ta rauksle g.gif

jau parode pati Say pries kelis psl uzmesk aki mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 04 05, 20:40)
Pasidziaugsiu, mano namai pakvipo dobilu pieva  wub.gif Aciu Daliai uz foto  smile.gif

Kaip šaunu, kad pasiekė mirksiukas.gif

user posted image

Dabar tikiuosi greitu laiku sulaukt sau skirtos nuotraukytės. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pamačiau KA konkursą ir jau jį bandžiau įgyvendinti ax.gif

Konkursui "Eilės"
V. Landsbergis "Arklio Dominyko meilė"
Foto žiūrėti klausantis Dominyko sapną (nors galėjau ir surašyti visą dainuojamas eiles)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 04 05, 21:34)

Dziaugiuositaip

QUOTE(R.i.R. @ 2013 04 05, 21:41)
Dziaugiuosi, uzskaitau.

Ačiū, laukiu 3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 05, 22:46)
Ačiū, laukiu 3 smile.gif

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 04 05, 22:47)

Yeeeee, trečias kartas nemelavo smile.gif Kibsiu į ND-2 thumbup.gif
Atsakyti
Afre - ohooo, patinka labai labai.
Atsakyti
Aš už tai, kad balto daikto fotografavimas būtų išmestas iš ND 4u.gif niekas jo vėliau nenustatinėja rankiniu būdu, patį ND sunkiausia atlikti...o realios naudos naudos tik, kad tiek, žmogus pasidomi apie WB. Geriau jau kokią kūrybinę užduotį įpaišyti ar šiaip ką naudingesnio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 05 balandžio 2013 - 22:36
QUOTE(gotte @ 2013 04 05, 23:35)
niekas jo vėliau nenustatinėja rankiniu būdu, patį ND sunkiausia atlikti...

aš nustatinėju bigsmile.gif

kažkada buvau prieš wb namų darbo išmetimą, bet.... Palikčiau šį ND, vien tam, kad merginos parodytų, jog tikrai rimtai nori ir stengiasi.
tas wb namų darbas kaip iššūkis, kurį įveikus gera palieka, manau.. Žiūrėk, kaip visos džiaugiasi po šio ND. Manau vienintelis, ties kuriuo tikrai nemažai dirbama. Su kitais kartais tiesiog praslysta, o su paskutiniu turi išsijudinti, kitaip užstringa ir .........
Ir kas norėjo gerai atliko ir atsiskaitė. Neatliekančioms tiesiog reikia daugiau pasistengti. O taip pat ne visiems leisti šį ND užskaitinėti. Tiesiog paskirti wb ekspertus ir tik jie gali užskaityti, niekas kitas. Tada problema išsispręs.

O jei dėl kitos užduoties.... Tai žinoma siūlau trečdalių taisyklę pritaikyti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Afre ir Spindulele, šaunuolės jūs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 05 balandžio 2013 - 22:45
QUOTE(erikamaja @ 2013 04 05, 21:07)
Hm. Tuomet tikrai nesuprantu. Objektas baltas, visiškai baltas. Šešėlis - ne baltas( pilkas) , ko dar reikia šiam Nd?

Jei šešėlis pilkas, tai viskas OK. Bet kai Lunameja parašė, kad šešėlis mėlynuoja, tu atsiliepei "šešėlis gi, natūralu, kad ne balta". Ir Ka tau paantrino. Tai aš tas jūsų replikas perskaičiau kaip "natūralu, kad šešėlis mėlynuoja". Dėl to ir pakomentavau 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 04 05, 22:40)
Tiesiog paskirti wb ekspertus ir tik jie gali užskaityti, niekas kitas. Tada problema išsispręs.

Taip solidžiai skamba - wb ekspertai biggrin.gif Tikėkimės, bus savanorių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 05 balandžio 2013 - 22:54
QUOTE(Jurzole @ 2013 04 05, 23:53)
Taip solidžiai skamba - wb ekspertai  biggrin.gif Tikėkimės, bus savanorių  mirksiukas.gif

galima wb Dievais pavadinti biggrin.gif

Vienintele viena jų, va Ich išmoko patikrinti, Ka, Vilnis.... kas dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 05 balandžio 2013 - 22:58
QUOTE(gotte @ 2013 04 05, 23:35)
Aš už tai, kad balto daikto fotografavimas būtų išmestas iš ND 4u.gif niekas jo vėliau nenustatinėja rankiniu būdu, patį ND sunkiausia atlikti...o realios naudos naudos tik, kad tiek, žmogus pasidomi apie WB. Geriau jau kokią kūrybinę užduotį įpaišyti ar šiaip ką naudingesnio.

Aš, kaip žaliukė (ne žaliūkė biggrin.gif), pasakysiu, kad esu už wb ND. Vis dėlto jis yra gerai, nes padeda suvokti, kas per daiktas yra natūraliai atrodančios spalvos nuotraukoje... iki šito namų darbo oranžinių ar gerokai pažaliavusių žmonių mano kadruose buvo gerokai daugiau biggrin.gif
Išmesti draudžiama, palikti cool.gif
Atsakyti