motorela taip
Motorela - nu rauksleta medziaga , nesuziurejai?Skirtumas matosi, bet jei gerai iziuriu tai griuna ciut kairen viskas, bet as linkusi kad perdarytum, labai mirga viskas akyse man Lauk kitu merginu zodzio.
PBP - FANTASTIKA, labai grazios spalvos.
QUOTE(motorela @ 2013 04 05, 13:42)
2 ND
As linkus neuzskaityti, nes visu pirma noretusi graziau islyginto fono ir bent man atrodo, kad horizonto linija kiek ciuozia. Bet paskutiniu metu su regejimu ne kas, tai pataisykit mane, prasau, jeigu vel zvairai akys rodo
QUOTE(kristukass @ 2013 04 05, 13:43)
PBP, patinka pirmoji foto koliaze. Spalvos ir sviesa.
Aciu Sviesa dekinga siom dienom, pavasaris beldziasi, vis dazniau ir dazniau saulute lepina mus
Papildyta:
QUOTE(Mangute @ 2013 04 05, 13:45)
kaip pasteliškai gražu
Dekoju. Dar spejau gelytes iamzinti, nes jau sekancia diena apalpusios nuo saules silumos kabojo vazoj
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 04 05, 13:48)
Motorela - nu rauksleta medziaga , nesuziurejai?Skirtumas matosi, bet jei gerai iziuriu tai griuna ciut kairen viskas, bet as linkusi kad perdarytum, labai mirga viskas akyse man Lauk kitu merginu zodzio.
Na va, galvojau man vienai akys zvairuoja
Aciu, smagu girdet, kad spalvos patiko
QUOTE(viktorija09 @ 2013 04 05, 14:30)
Užsuku kasdien, bet ne kasdien parašau
Nuotraukytė atkeliavo sveikut sveikutėlė Ačiū už dovanėlę
Gal gali pati įkelt foto, kurią man siuntei
Nuotraukytė atkeliavo sveikut sveikutėlė Ačiū už dovanėlę
Gal gali pati įkelt foto, kurią man siuntei
Supratau. Dziaugiuosi, kad nesuglamzyta
QUOTE(Vilnis @ 2013 04 05, 14:35)
Nuo tavęs pačios priklauso, jei nori - kiekvieną kartą gali nusistatinėti, jei ne - tai koreguoti po to su PS.
Na, o kaip pataisyti PS? Tarkim jei sniegas melynuoja, su ps jau nebelabai pataisysi turbut? Ir turbut reikia raw formatu fotkinti, kad butu galima pakoreguoti paskui? Ne jpg?
As neklausiau konkretaus laiko.
QUOTE(PBP @ 2013 04 05, 14:45)
Is asmenines patirties pasakysiu, kad pvz as dazniausiai WB nustatineju jeigu fotografuoti tenka prie dirbtines sviesos. Taip pat jeigu fotografuoju dienos sviesoje, bet apsvietimas daznai keiciaisi t.y., saule tai islenda pro debesi, tai pasislepia. O jeigu debesuota ir sviesa daugiau maziau pastovi, tai velgi statausi WB custom, maziau darbo paskui su PS
Skaiciau daug ir ilgai internete apie wb balansa, bet man vis tiek truputeli neaisku kada reikia ji nusistatyti...
QUOTE(zirziliux @ 2013 04 05, 14:53)
Supratau. Dziaugiuosi, kad nesuglamzyta
Na, o kaip pataisyti PS? Tarkim jei sniegas melynuoja, su ps jau nebelabai pataisysi turbut? Ir turbut reikia raw formatu fotkinti, kad butu galima pakoreguoti paskui? Ne jpg?
Skaiciau daug ir ilgai internete apie wb balansa, bet man vis tiek truputeli neaisku kada reikia ji nusistatyti...
kada yra poreikis.. o supratimas, kada yra poreikis, atsiranda laikui einant ir žinioms gausėjant. nėra taip, kad susiinstaliuosi žinojimą, kada, kokiomis aplinkybėmis jį reikia nusistatyti. nėra atsakymo į klausimą, kada jį būtina nusistatyti. man, tarkim, niekada nebūtina. su raw nefotkinu ir nesuku sau galvos. jei kas, jb darau ir nesiparinu. o štai kas fotkina vestuves, pasakytų, kad tamsiose bažnyčiose tikriausiai jau reiktų. arba namuose prie dirbtinės šviesos. arba namuose, kur mažai šviesos.
taip, sėkmingai koreguoti galima jei fotkinai raw.
QUOTE(zirziliux @ 2013 04 05, 13:53)
*Na, o kaip pataisyti PS? Tarkim jei sniegas melynuoja, su ps jau nebelabai pataisysi turbut? Ir turbut reikia raw formatu fotkinti, kad butu galima pakoreguoti paskui? Ne jpg?
**Skaiciau daug ir ilgai internete apie wb balansa, bet man vis tiek truputeli neaisku kada reikia ji nusistatyti...
**Skaiciau daug ir ilgai internete apie wb balansa, bet man vis tiek truputeli neaisku kada reikia ji nusistatyti...
* Fotografuoti reikia RAW formatu ir kai tik atidarinesi PS, failus atidarys lenteleje, kurioje galesi atvarkyti nuotrauka
** Viskas ateis su laiku ir praktika. Atsirinksi kaip paciai patogiau, palyginsi rezultatus gaunamus vienaip ar kitaip... Viskas per darba, darba, darba
QUOTE(PBP @ 2013 04 05, 15:34)
Sveikos merginos O cia truputis spalvu, jau turbut daug kas mate flickr
pirmoji koliažo foto labai ..o kad retas svečias nieko gero
QUOTE(Delicious @ 2013 04 05, 15:45)
Rittule, ta nuoroda vistiek kreiva tada (aš apie trackinimą) - vis dar rodo, kad tik 40 proc. įvykdyta, t.y. kad išsiųsta iš LT, o kaip toliau, rašo tik, kad laukiama, kol pasieks gavėjo šalį esi kada stebėjus procesą nuo a iki z? ar parodydavo Tau pilnai, kad įvykdytas siuntimas? Klausiu, nes labai įdomu dėl ateities siuntimų (iš serijos, ar čia tik man vienai vis su registruotais paštais nesiseka )
kreiva tai kreiva..
šiaip aš ją naudojuos, kiek esu išskaičius, gali vėluoti duomenų atnaujinimas.. bet ne vieną ir du kartus būtent taip įsistikinau, kad siunta pasiekė gavėją. Dėl procentų negaliu pakomentuoti, nesu mačius tokios informacijos. Kol siunta pakeliui dažniausiai rašo "Origin Post is Preparing Shipment", paskui seka "Arrival at Unit", "Delivered".
Siuntas į Australiją, Prancūziją išvis nesukontroliuosi, jie pakeičia kodą..
QUOTE(Rittule @ 2013 04 05, 15:03)
kreiva tai kreiva..
šiaip aš ją naudojuos, kiek esu išskaičius, gali vėluoti duomenų atnaujinimas.. bet ne vieną ir du kartus būtent taip įsistikinau, kad siunta pasiekė gavėją. Dėl procentų negaliu pakomentuoti, nesu mačius tokios informacijos. Kol siunta pakeliui dažniausiai rašo "Origin Post is Preparing Shipment", askui seka "Arrival at Unit", "Delivered"
kreiva tai kreiva..
šiaip aš ją naudojuos, kiek esu išskaičius, gali vėluoti duomenų atnaujinimas.. bet ne vieną ir du kartus būtent taip įsistikinau, kad siunta pasiekė gavėją. Dėl procentų negaliu pakomentuoti, nesu mačius tokios informacijos. Kol siunta pakeliui dažniausiai rašo "Origin Post is Preparing Shipment", askui seka "Arrival at Unit", "Delivered"
aišku, dar įdomumo dėlei paseksiu, kas ten vyksta
QUOTE(Rittule @ 2013 04 05, 14:03)
Dziaugiuos, kad patiko Po vaiko gimtadienio pasistengsiu but daznesnis svecias
Laukiu vertinimo 25psl. 299zinute
QUOTE(Delicious @ 2013 04 05, 14:45)
viskas tvarkoj ir tikiuosi susitiksim Vilniuj .
QUOTE(zirziliux @ 2013 04 05, 14:53)
Taip, reikia fotografuoti RAW formatu, nors šiek tiek pakoreguoti galima ir JPG. Pvz.: aš net dienos šviesoje kartais nusistatau baltą balansą, nes automatiniu nelabai pasitikiu. :-) Kartais su savim knygą tampaus su baltu lapu, kad nusistatyčiau jei prireiktų...
QUOTE(sayonara @ 2013 04 05, 14:57)
kada yra poreikis.. o supratimas, kada yra poreikis, atsiranda laikui einant ir žinioms gausėjant. nėra taip, kad susiinstaliuosi žinojimą, kada, kokiomis aplinkybėmis jį reikia nusistatyti. nėra atsakymo į klausimą, kada jį būtina nusistatyti. man, tarkim, niekada nebūtina. su raw nefotkinu ir nesuku sau galvos. jei kas, jb darau ir nesiparinu. o štai kas fotkina vestuves, pasakytų, kad tamsiose bažnyčiose tikriausiai jau reiktų. arba namuose prie dirbtinės šviesos. arba namuose, kur mažai šviesos.
QUOTE(PBP @ 2013 04 05, 14:59)
* Fotografuoti reikia RAW formatu ir kai tik atidarinesi PS, failus atidarys lenteleje, kurioje galesi atvarkyti nuotrauka
** Viskas ateis su laiku ir praktika. Atsirinksi kaip paciai patogiau, palyginsi rezultatus gaunamus vienaip ar kitaip... Viskas per darba, darba, darba
QUOTE(Vilnis @ 2013 04 05, 15:18)
viskas tvarkoj ir tikiuosi susitiksim Vilniuj .
Taip, reikia fotografuoti RAW formatu, nors šiek tiek pakoreguoti galima ir JPG. Pvz.: aš net dienos šviesoje kartais nusistatau baltą balansą, nes automatiniu nelabai pasitikiu. :-) Kartais su savim knygą tampaus su baltu lapu, kad nusistatyčiau jei prireiktų...
Aciu visoms.
Reikes pabandyti nufotkinti ka nors raw formatu, nes iki siol fotkinau tik jpg ir ps mazai naudojau. Zodziu, praktikuosiuos