Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(zirziliux @ 2013 04 05, 10:58)
Labas,

kaip gerai, kad aš ne mieste gyvenu ir turim paštą vietoj laugh.gif Niekada neneša lapelių, visada atneša siuntinius, kad ir kokio dydžio būtų smile.gif Nebent laaaabai didelis, tai vieną kartą jei pabando atnešti ir neranda namie, tuomet paskambina paklausti, kada būsim laugh.gif  thumbup.gif

Kol kas mano gavėja taip pat tyli... Aš gavau, todėl sėdžiu rami.

P.S. Pradėjau pratintis rašyti lietuviškomis raidėmis, tai kartais berašant užsimirštu ir dingsta raidės su taškeliais ir varnelėmis laugh.gif

Labas 4u.gif
čia ko gero aš ta tylenė blush2.gif blush2.gif blush2.gif
bet tik šiandien į paštą nubėgau pasiimt, o dar namiškiai lapelį numetė, tai galvojau šakės, nieko aš negausiu unsure.gif
bet labai faina pašte moterytė buvo... klausia iš kur laiškas, kokio dydžio, o aš - nežinau.... doh.gif sakau siurprizas čia blush2.gif
bet gerai, kas gerai baigiasi biggrin.gif
Ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2013 04 05, 14:03)
Labas  4u.gif
čia ko gero aš ta tylenė  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
bet tik šiandien į paštą nubėgau pasiimt, o dar namiškiai lapelį numetė, tai galvojau šakės, nieko aš negausiu  unsure.gif
bet labai faina pašte moterytė buvo... klausia iš kur laiškas, kokio dydžio, o aš - nežinau....  doh.gif  sakau siurprizas čia  blush2.gif
bet gerai, kas gerai baigiasi  biggrin.gif
Ačiū labai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na taip, tu tu smile.gif Bet pastebejau, kad seniai buvai uzsukusi, tai ir galvojau, kad gaaal gavai, tik laiko nera smile.gif
Tikiuosi, kad patiko wink.gif Ir galbut nesusiglamze. Nes pirma karta dalyvavau mainuose. Tai gal nenuvyliau.

Bet tai kaip ignoruojami klausimai...
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 04 05, 14:19)
Na taip, tu tu smile.gif Bet pastebejau, kad seniai buvai uzsukusi, tai ir galvojau, kad gaaal gavai, tik laiko nera smile.gif
Tikiuosi, kad patiko wink.gif Ir galbut nesusiglamze. Nes pirma karta dalyvavau mainuose. Tai gal nenuvyliau.
Bet tai kaip ignoruojami klausimai...

Užsuku kasdien, bet ne kasdien parašau wink.gif
Nuotraukytė atkeliavo sveikut sveikutėlė smile.gif Ačiū už dovanėlę 4u.gif
Gal gali pati įkelt foto, kurią man siuntei ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Delicious - Ačiū, labai už mainų nuotrauką - šiandien pasiekė. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 05 balandžio 2013 - 14:31
Sveikos merginos 4u.gif Ziuriu retas svecias darausi temoje, bet visada viska saziningai suskaitau 4u.gif Smagu, kad tiek nauju merginu yra ir kruopsciai besimokanciu 4u.gif
Pagaliau pas mus pavasaris ateina, tai tikiuosi isjudins mane is po ziemos miego smile.gif
O cia truputis spalvu, jau turbut daug kas mate flickr smile.gif
user posted image

Kristukass, man visai patiko sesija, bet pritariu Maggie komentarams 4u.gif
Erikos, katyte ir mergyte itraukia zvilgsni, net nosis arciau ekrano palinksta norint iziureti i ka jie ten taip susikaupe ziuri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 04 05, 11:12)
Prašau atsakykit, tai kokiomis sąlygomis, kada reikia nustatyti wb balansą?

Nuo tavęs pačios priklauso, jei nori - kiekvieną kartą gali nusistatinėti, jei ne - tai koreguoti po to su PS. smile.gif Tau nieks nepasakys - fs metu 10 val sekmadienį reikia nusistatyt WB....
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 04 05, 15:34)
O cia truputis spalvu, jau turbut daug kas mate flickr  smile.gif

kokios spalvos mmm, baisiai gražu wub.gif mega_shok.gif, gal kada išmoksiu ir aš taip gražiai gėles įamžint rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 05 balandžio 2013 - 14:41
2 ND
user posted image
f/1.8; 1/400sec; ISO 100
user posted image
f/8; 1/25sec; ISO 100
user posted image
f/20; 1/15sec; ISO 400
Atsakyti
PBP, patinka pirmoji foto koliaze. Spalvos ir sviesa. smile.gif

motorela, is manes "taip" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 05 balandžio 2013 - 14:45
QUOTE(Vilnis @ 2013 04 05, 14:30)
Sveikos  4u.gif

Delicious - Ačiū, labai už mainų nuotrauką - šiandien pasiekė.  4u.gif

oo, kaip smagu, kad jau ir Tave pasiekė, tikiuosi sveika, gyva, nesuglamžyta? smile.gif

Rittule, ta nuoroda vistiek kreiva tada (aš apie trackinimą) - vis dar rodo, kad tik 40 proc. įvykdyta, t.y. kad išsiųsta iš LT, o kaip toliau, rašo tik, kad laukiama, kol pasieks gavėjo šalį ax.gif esi kada stebėjus procesą nuo a iki z? ar parodydavo Tau pilnai, kad įvykdytas siuntimas? Klausiu, nes labai įdomu dėl ateities siuntimų mirksiukas.gif (iš serijos, ar čia tik man vienai vis su registruotais paštais nesiseka lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 04 05, 13:35)
Nuo tavęs pačios priklauso, jei nori - kiekvieną kartą gali nusistatinėti, jei ne - tai koreguoti po to su PS. smile.gif Tau nieks nepasakys - fs metu 10 val sekmadienį reikia nusistatyt WB....

Is asmenines patirties pasakysiu, kad pvz as dazniausiai WB nustatineju jeigu fotografuoti tenka prie dirbtines sviesos. Taip pat jeigu fotografuoju dienos sviesoje, bet apsvietimas daznai keiciaisi t.y., saule tai islenda pro debesi, tai pasislepia. O jeigu debesuota ir sviesa daugiau maziau pastovi, tai velgi statausi WB custom, maziau darbo paskui su PS 4u.gif
QUOTE(Giniatte @ 2013 04 05, 13:40)
kokios spalvos mmm, baisiai gražu  wub.gif  mega_shok.gif, gal kada išmoksiu ir aš taip gražiai gėles įamžint  rolleyes.gif

Aciu 4u.gif Giniatte, tokiais tempais, kokiais jau dabar zingsniuoji fotografijoje, tai tikiu dar ne tokiais groziais stebinsi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 04 05, 14:34)
Sveikos merginos  4u.gif  Ziuriu retas svecias darausi temoje, bet visada viska saziningai suskaitau  4u.gif  Smagu, kad tiek nauju merginu yra ir kruopsciai besimokanciu  4u.gif
Pagaliau pas mus pavasaris ateina, tai tikiuosi isjudins mane is po ziemos miego  smile.gif
O cia truputis spalvu, jau turbut daug kas mate flickr  smile.gif
user posted image

Kristukass, man visai patiko sesija, bet pritariu Maggie komentarams  4u.gif
Erikos, katyte ir mergyte itraukia zvilgsni, net nosis arciau ekrano palinksta norint iziureti i ka jie ten taip susikaupe ziuri  biggrin.gif

kaip pasteliškai gražu wink.gif
Atsakyti