Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 04 05, 12:16)
Užmirštuole, kaip darei Custom WB? smile.gif

Sumirksi PRE, nufotkinu servetele, uzraso fotike good ir tada nufotkinu objekta g.gif
Atsakyti
Užmirštuole - aš tai duodu Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2013 04 05, 13:04)
augmenija  4u.gif
Taisyti: keletu spurgyčių.
Iš karto neparašiau, tai dabar pasikartosiu, bet...
Norėjau paklausti, kodėl taip daug vienodų nuotraukų?
6 nuotrauka nuo viršaus. Kodėl nukirsta galva? Ką norėjai parodyt?
9. Merginos sakytų iš galvos medis auga.
10. Kodėl ji čia? Taip nepatogiai mergina stovi  g.gif
13. Vėl galva nukirsta. Kodėl? Į ką žiūrėti?
21. Kur fokusas?
Dažnai žavėjausi Tavo nuotraukomis, o dabar nežinau kas darosi. Fotosesijoj tokios gražios šypsenos, emocijos, džiaugiamasi pavasariu ir bac - galva nuo pečių  biggrin.gif

Tikra beraštė pasidariau. Pasakysiu atvirai, jog kartais net sunku išreikšti savo mintis lietuviškai. Greičiau išeina šios šalies kur gyvenu kalba. Net ir bendrauju daug daugiau užsienio kalba nei gimtąja. Taip jau atsitiko...
Kas dėl nuotraukų tai daugelis jų buvo nematomis nufotografuotų. Na nežiūrėjome per ieškiklį, ir fotkinome kaip papuola. Linksma buvo ir gana juokingų kadrų pagauti galima. biggrin.gif Dėl to ir matot daug "begalvių". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2013 04 05, 10:23)
Iš pavasarinio pasivaikščiojimo.  smile.gif (Fotosesijai nesiruosta  biggrin.gif  cool.gif )
More http://photobykristi...-of-spring.html

[img]http://farm9.staticflickr.com/8246/8620568389_049448e1fc_c.jpg

Smagus pavasaris, tik galvų kapojimo nesupratau g.gif Labai fainai fonas susuktas, spalvos, šypsenos smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

išsitraukiau aš savo fotoaparatą ir, galvoju, kad laikas ir man pradėt mokytis fotografuoti. manasis yra Canon powershot sx100 is. Kokios galimybės su tokiu fotiku išmokti gražiai ir kokybiškai fotografuot? gal iškart verta pirkti naują veidrodinį? pasidalinkit savo įžvalgom, nes nelabai gaudausi dar šioje srityje...
Atsakyti
Patraukiau visciuka geltona ,gal nuo jo geltonuoja...nezinau.
wb autouser posted image
lemputeuser posted image
rankinisuser posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2013 04 05, 13:27)
Tikra beraštė pasidariau. Pasakysiu atvirai, jog kartais net sunku išreikšti savo mintis lietuviškai. Greičiau išeina šios šalies kur gyvenu kalba. Net ir bendrauju daug daugiau užsienio kalba nei gimtąja. Taip jau atsitiko...
    Kas dėl nuotraukų tai daugelis jų buvo nematomis nufotografuotų. Na nežiūrėjome per ieškiklį, ir fotkinome kaip papuola. Linksma buvo ir gana juokingų kadrų pagauti galima.  biggrin.gif Dėl to ir matot daug "begalvių".  smile.gif

i bloga deciau (skaiciuojant nuo pat pirmos foto, kur su uzrasu):
2, 4, 7, 8, 11, 12 (man patinka nukapota galva, manau idomiai ziurisi, busiu ta nepopuliari, bet man labiausiai nukapojimasir patiko - smth new), 14, 15, 19, 20, 22, 25, 26, 30 ir paskutine. nors vistiek daugokai.

3 - trinciau is karto, kas jums su veidais, murzini, spalvos perdirbtos, labai negerai ziurisi.
9, 10 - trinciau - nieko isvis jose nera, nei fokuso, nei kompozicijos, nei sviesos, nei kazko, kas kabintu.

o siai faina, kad papildai bloga. galetum ir dazniau ax.gif
QUOTE(Pravda @ 2013 04 04, 21:49)
Vat tame ir yra beda, nei servieteliu nei tapetuotu sienu, pas mane baltos sienos, tikrai nesiruosiu ju gadinti lipnia juosta  tongue.gif
Kai pagalvoju, pries 1,5metu kokius nd buvau ikelus nei viena neisbrokijo, nes realiai juk uzduoti padariau  biggrin.gif
Whatever, bandysim toliau...

puodeliu turi? tauriu? jetau, tikrai turi kazka. tu daiku kiekvienuose namuose yra.
QUOTE(Jurzole @ 2013 04 04, 12:05)
Yvette, sayonara, ar judvi vis dar norite gauti iš manęs atvirukų, ar jau nebe? Jei norite, tai atsiųskite gi savo adresus, po galais!  ph34r.gif  biggrin.gif

as noriu biggrin.gif

cia siaip, ne kritikai, musu su dukra uzsiemimai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 04 05, 13:54)

Aciu, maggie, uz pastabas. smile.gif Noreciau ir dazniau, bet fotoaparata paimu ne daznai i rankas. smile.gif
Atsakyti
kazkaip keistai ziuriu cituojasi g.gif
Fiesta nu ligu balta, bet palaukim kol ka spatikrins.
Atsakyti
fiesta - su pipete as patikrinau ir irgi linkus uzskaityt 4u.gif Taip 4u.gif

Maggie - kokie gražūs jūsų užsiėmimo rezultatai - ir fotkės ir paukštelis!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miraval: 05 balandžio 2013 - 13:13
clap.gif turiu 3 TAIP smile.gif ACIU ciuoziu darbuotis toliau smile.gif
Atsakyti
Pasirodau, kad gyva biggrin.gif user posted image

Smagu, kad daug naujų žmonių temoje, sekmės visosms.

Išsiunčiau ir aš mainų foto, ryt turėtų būt jau smile.gif Savosios dar negavau, bet aš moku laukti biggrin.gif

Fiesta balta ir centruota( baru biggrin.gif ), juk jau moki necentruot, kodėl vis pamiršti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 05 balandžio 2013 - 13:48