Prašau atsakykit, tai kokiomis sąlygomis, kada reikia nustatyti wb balansą?
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 04 05, 12:05)
nu ziurim ka kitos iziuro as beviltiska
Oij nekalbėk taip, mes visos atlikinėjom nd ir ne po vieną kartą , juk jau 5 nd, nebedauk liko
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 05, 09:27)
vaikas baloje
labai
QUOTE(kristukass @ 2013 04 05, 11:23)
Iš pavasarinio pasivaikščiojimo. (Fotosesijai nesiruosta )
Man irgi per daug nuotrauku pasirode. O siaip fainos, linksoms tokios Pas mus irgi jau tikras pavasaris, silta, smagu lauke
Papildyta:
QUOTE(motorela @ 2013 04 05, 10:43)
Labas rytas. 1Nd
Uzskaitau
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 04 05, 10:30)
Tiek skaitanciu apacioj o nieks negalit ND pakomentuot
Jei mano blogi noriu kad kas man issaiskintu nu atrodo paraso fotikas good kai pasimatuoju servetka tai turetu buti gerai
Jei mano blogi noriu kad kas man issaiskintu nu atrodo paraso fotikas good kai pasimatuoju servetka tai turetu buti gerai
čia tavo pirmasis ND, pažiūrėjau su pipete, tai mėlunuoja per 5. kairėj tavo, dešinėj mano pataisyta
Užmirštuole - noris šiek tiek šviesiau, ir gal kiek balčiau, nes truputį geltonuoja (truputį) prie to paties ir sufokusuosi
fiesta1 - geltonuoja
motorela - užskaitau!
fiesta1 - geltonuoja
motorela - užskaitau!
Vilnius. (Ką pataisyt? )
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 04 04, 22:01)
Dziaugiuosi man irgi kazkaip banguotai tavo nd galine linija rodosi ir ciut svyra sachmatai i desine, bei zinoma sviesiau noretusi.
Kurios ten su prieskoniu indukais buvo - negerai, kokybes ner, fokuso irgi ryskaus ner, nukapota, zodziu perdaryt, as ir bjauri nu.
Pravda nebutina sienu klijuot servetelem, gali ir lauke atlikti, tik pasirink tinkama fona, jamk koki kruma ar dar ka, o jei namie, dek fonui knyga, zurnala, ar daiktus kokius tarpusavyje suristus.
Kurios ten su prieskoniu indukais buvo - negerai, kokybes ner, fokuso irgi ryskaus ner, nukapota, zodziu perdaryt, as ir bjauri nu.
Pravda nebutina sienu klijuot servetelem, gali ir lauke atlikti, tik pasirink tinkama fona, jamk koki kruma ar dar ka, o jei namie, dek fonui knyga, zurnala, ar daiktus kokius tarpusavyje suristus.
Mangute, man patinka, cia su statyvu fotkinai?
QUOTE(kristukass @ 2013 04 05, 10:34)
Na tai rėžk.
augmenija
Taisyti: keletu spurgyčių.
Iš karto neparašiau, tai dabar pasikartosiu, bet...
Norėjau paklausti, kodėl taip daug vienodų nuotraukų?
6 nuotrauka nuo viršaus. Kodėl nukirsta galva? Ką norėjai parodyt?
9. Merginos sakytų iš galvos medis auga.
10. Kodėl ji čia? Taip nepatogiai mergina stovi
13. Vėl galva nukirsta. Kodėl? Į ką žiūrėti?
21. Kur fokusas?
Dažnai žavėjausi Tavo nuotraukomis, o dabar nežinau kas darosi. Fotosesijoj tokios gražios šypsenos, emocijos, džiaugiamasi pavasariu ir bac - galva nuo pečių
QUOTE(sbo @ 2013 04 05, 12:01)
Mangute, man patinka, cia su statyvu fotkinai?
ne padėjau ant betoninės tvorelės su laikmačiu
Pataisiau
Auto
Lempute
Rankinis
Auto
Lempute
Rankinis
Užmirštuole, kaip darei Custom WB?