Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tiek skaitanciu apacioj o nieks negalit ND pakomentuot unsure.gif

Jei mano blogi noriu kad kas man issaiskintu verysad.gif nu atrodo paraso fotikas good kai pasimatuoju servetka tai turetu buti gerai unsure.gif
Atsakyti
Uzmirstuole melynuoja bent jau man rankinis.
Papildyta:
Motorela mano akimis gerai nd. Is manes taip. Lauk kitu mergaiciu nuomones.
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2013 04 05, 11:27)
Oi, kiek daug klausimų turiu po fotosesijos peržiūros  unsure.gif

Na tai rėžk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 05 balandžio 2013 - 10:36
QUOTE(Amade @ 2013 04 05, 10:18)
Motorela mano akimis gerai nd. Is manes taip. Lauk kitu mergaiciu nuomones.

ACIUU smile.gif laukiu daugiau. vaikai eis pietuku miegucio kibciau toliau i darbus jei surinksiu 3taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 04 05, 10:36)
ACIUU smile.gif laukiu daugiau. vaikai eis pietuku miegucio kibciau toliau i darbus jei surinksiu 3taip blush2.gif

blink.gif blink.gif blink.gif kaip čia taip gavosi, kad cituota Jaukuciuko postas, o atrodo, kad MANO rašyta???? blink.gif blink.gif blink.gif net prakaitas išmušė doh.gif žiūriu, mano postas cituotas, kurio aš NERAŠIAU blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 04 05, 10:47)
blink.gif  blink.gif  blink.gif kaip čia taip gavosi, kad cituota Jaukuciuko postas, o atrodo, kad MANO rašyta????  blink.gif  blink.gif  blink.gif  net prakaitas išmušė  doh.gif  žiūriu, mano postas cituotas, kurio aš NERAŠIAU  blink.gif  blink.gif

ir as nesupratau g.gif kas cia ivyko doh.gif
Atsakyti
Auto
user posted image

Lempute
user posted image

rankinis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užmirstuole: 05 balandžio 2013 - 11:03
Sea girl patiko kaip ir visada wub.gif

Užmirstuole, db jau ir fokuso kiek matau trūksta manual rolleyes.gif 4u.gif , bet lauk kitų nuomonių

Atsakyti
Labas,

kaip gerai, kad aš ne mieste gyvenu ir turim paštą vietoj laugh.gif Niekada neneša lapelių, visada atneša siuntinius, kad ir kokio dydžio būtų smile.gif Nebent laaaabai didelis, tai vieną kartą jei pabando atnešti ir neranda namie, tuomet paskambina paklausti, kada būsim laugh.gif thumbup.gif

Kol kas mano gavėja taip pat tyli... Aš gavau, todėl sėdžiu rami.

P.S. Pradėjau pratintis rašyti lietuviškomis raidėmis, tai kartais berašant užsimirštu ir dingsta raidės su taškeliais ir varnelėmis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 04 05, 10:58)
Užmirstuole, db jau ir fokuso kiek matau trūksta manual  rolleyes.gif  4u.gif , bet lauk kitų nuomonių

nu ziurim ka kitos iziuro biggrin.gif as beviltiska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2013 04 05, 10:23)
Iš pavasarinio pasivaikščiojimo.  smile.gif (Fotosesijai nesiruosta  biggrin.gif  cool.gif )

kristuk, patiko emocijos nuotraukose wub.gif iš kur jūs tą pavasarį gaunat, noriu ir aš laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2013 04 05, 11:23)
Iš pavasarinio pasivaikščiojimo.  smile.gif (Fotosesijai nesiruosta  biggrin.gif  cool.gif )

Visu pirma tekste klaidas issitaisyciau. Antra, man per daug panasiu. Ir per tamsu..
Atsakyti