Tiek skaitanciu apacioj o nieks negalit ND pakomentuot
Jei mano blogi noriu kad kas man issaiskintu nu atrodo paraso fotikas good kai pasimatuoju servetka tai turetu buti gerai
Uzmirstuole melynuoja bent jau man rankinis.
Papildyta:
Motorela mano akimis gerai nd. Is manes taip. Lauk kitu mergaiciu nuomones.
Papildyta:
QUOTE(smalsi_ @ 2013 04 05, 11:27)
Oi, kiek daug klausimų turiu po fotosesijos peržiūros
Na tai rėžk.
QUOTE(Amade @ 2013 04 05, 10:18)
ACIUU laukiu daugiau. vaikai eis pietuku miegucio kibciau toliau i darbus jei surinksiu 3taip
QUOTE(motorela @ 2013 04 05, 10:36)
ACIUU laukiu daugiau. vaikai eis pietuku miegucio kibciau toliau i darbus jei surinksiu 3taip
kaip čia taip gavosi, kad cituota Jaukuciuko postas, o atrodo, kad MANO rašyta???? net prakaitas išmušė žiūriu, mano postas cituotas, kurio aš NERAŠIAU
QUOTE(Amade @ 2013 04 05, 10:47)
kaip čia taip gavosi, kad cituota Jaukuciuko postas, o atrodo, kad MANO rašyta???? net prakaitas išmušė žiūriu, mano postas cituotas, kurio aš NERAŠIAU
ir as nesupratau kas cia ivyko
Auto
Lempute
rankinis
Lempute
rankinis
Sea girl patiko kaip ir visada
Užmirstuole, db jau ir fokuso kiek matau trūksta manual , bet lauk kitų nuomonių
Užmirstuole, db jau ir fokuso kiek matau trūksta manual , bet lauk kitų nuomonių
Labas,
kaip gerai, kad aš ne mieste gyvenu ir turim paštą vietoj Niekada neneša lapelių, visada atneša siuntinius, kad ir kokio dydžio būtų Nebent laaaabai didelis, tai vieną kartą jei pabando atnešti ir neranda namie, tuomet paskambina paklausti, kada būsim
Kol kas mano gavėja taip pat tyli... Aš gavau, todėl sėdžiu rami.
P.S. Pradėjau pratintis rašyti lietuviškomis raidėmis, tai kartais berašant užsimirštu ir dingsta raidės su taškeliais ir varnelėmis
kaip gerai, kad aš ne mieste gyvenu ir turim paštą vietoj Niekada neneša lapelių, visada atneša siuntinius, kad ir kokio dydžio būtų Nebent laaaabai didelis, tai vieną kartą jei pabando atnešti ir neranda namie, tuomet paskambina paklausti, kada būsim
Kol kas mano gavėja taip pat tyli... Aš gavau, todėl sėdžiu rami.
P.S. Pradėjau pratintis rašyti lietuviškomis raidėmis, tai kartais berašant užsimirštu ir dingsta raidės su taškeliais ir varnelėmis
QUOTE(Giniatte @ 2013 04 05, 10:58)
nu ziurim ka kitos iziuro as beviltiska
QUOTE(kristukass @ 2013 04 05, 10:23)
Iš pavasarinio pasivaikščiojimo. (Fotosesijai nesiruosta )
kristuk, patiko emocijos nuotraukose iš kur jūs tą pavasarį gaunat, noriu ir aš