Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 05, 08:45)
faini mopsiukai, man patinka wub.gif

Aš įtariu, kad visi ten nuo manęs jų prisižiūri biggrin.gif vis tiek kas nors pritagina bla bla bla doh.gif biggrin.gif graži foto mirksiukas.gif , o modeliukas tai išvis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 04 05, 09:24)
Aš įtariu, kad visi ten nuo manęs jų prisižiūri  biggrin.gif  vis tiek kas nors pritagina bla bla bla  doh.gif  biggrin.gif graži foto    mirksiukas.gif , o modeliukas tai išvis  wub.gif

Aha, aš vis žiūriu kur ten ta mūsų Stiklinė, o ten toks mielas šuniukas akis pakėlęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 04 05, 08:58)
per programas išgauna, nes jei keltų ISO iki tiek, kad matytųsi grudas, tai pas mane visos foto būtų peršviestos net labai (jei fotografuoja normalią dieną).

ta prasme su ps g.gif kaip tai imanoma ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užmirstuole: 05 balandžio 2013 - 10:02
Labas rytas. 1Nd
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 04 05, 10:39)
ta prasme su ps g.gif  kaip tai imanoma ax.gif
Papildyta:
Nu as su tuo paskutiniuoju  cool.gif

Mano akių pipetė ne baltą rodo biggrin.gif
Į pirmą psl. buvo žadėta apie WB parašyt, pasimiršo kažkaip.

Jaukuciukas, labai patiko žiūrinėjimai 4u.gif

Sea Girl smagi foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 05 balandžio 2013 - 09:50
auto
user posted image

Lempute
user posted image

Rankini
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užmirstuole: 05 balandžio 2013 - 10:14
QUOTE(sayonara @ 2013 04 05, 09:15)
zoomas tai objektyvo nesisukioja? objektyvą nešk pas meistrus. pataiso jie viską. fotiką gali patikrai nunešti, ar niekas nesukrėsta.

taip taip, objektyvo nesisukioja doh.gif doh.gif eisiu ieškot, kur nunešt. Nu vėplų vėpla, net nežinau, kaip jis man nukrito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 04 05, 09:39)
ta prasme su ps g.gif  kaip tai imanoma ax.gif

kol kas tuo neužsiimk, o padaryk gerai ND, tada pereisi prie fotografijų turinio ir jų koregavimo su PS. multitaskingas ir užbėgimas už akių mokantis padaro daugiau žalos, negu duoda naudos. Nestatyk vežimo prieš arklį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2013 04 05, 10:18)
taip taip, objektyvo nesisukioja  doh.gif  doh.gif  eisiu ieškot, kur nunešt. Nu vėplų vėpla, net nežinau, kaip jis man nukrito  doh.gif

jei Kaune nerasi, Vilniuje yra gera taisykla, man rodos, jiems ir nusiųsti galima. Mečkausko fototaisykla, tik jie, rodos, į kitas patalpas persikėlė, pagooglint teks.
Atsakyti
[quote=sayonara,2013 04 05, 10:20]
kol kas tuo neužsiimk, o padaryk gerai ND, tada pereisi prie fotografijų turinio ir jų koregavimo su PS. multitaskingas ir užbėgimas už akių mokantis padaro daugiau žalos, negu duoda naudos. Nestatyk vežimo prieš arklį smile.gif
as tik seip susidomejau biggrin.gif
Atsakyti
Iš pavasarinio pasivaikščiojimo. smile.gif (Fotosesijai nesiruosta biggrin.gif cool.gif )
More http://photobykristi...-of-spring.html

user posted image
Atsakyti
[quote=Užmirstuole,2013 04 05, 10:23]
[quote=sayonara,2013 04 05, 10:20]
as tik seip susidomejau biggrin.gif
[/quote]

a, ok, nes aš traumuota patirčių, kai merginos nenulaiko tiesiai fotiko rankose, o galvoj tik action'ai ir fotošopas smile.gif

tai padaroma įvairiomis priemonėmis, galima atskirais PS veiksmais pasiekti tokį rezultatą, dirbti su sluoksniais, kurti pačiai arba naudoti kitų sukurtus vadinamus action'us ir pan.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2013 04 05, 10:23)

Oi, kiek daug klausimų turiu po fotosesijos peržiūros unsure.gif
Atsakyti