Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 04 04, 20:14)
o galit pasisakyti kuri prašotės į draugus facebooke? Turėtų iš Šiaulių ar apylinkių būti, nes su Ka myte buvo, matau foto.

biggrin.gif bet perspėju, jei nemyli mopsų, nepriimk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 04 05, 07:29)
Aš  biggrin.gif  bet perspėju, jei nemyli mopsų, nepriimk  biggrin.gif

faini mopsiukai, man patinka wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,
ryto ziuriniams, nezinau ar zinomas ar ne jums, bet pasidalinsiu, man labai patiko sio autoriaus darbai, aisku ne visi, bet didzioji dalis labai, sviesa, kompozicija, pateikimas. Ir ypac sita foto man https://www.google.l...e...408;600;616
Atsakyti
vaikas baloje
user posted image

Atsakyti
Sea girl, oi, kaip fainiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 04 05, 08:39)
Sea girl, oi, kaip fainiai  biggrin.gif

Dekui biggrin.gif Sio vakaro pasivaikciojimas per balas... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 05, 08:43)
Dekui biggrin.gif  Sio vakaro pasivaikciojimas per balas...  tongue.gif

o kaip ta grudetuma isgauni? keli iso? g.gif labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 04 05, 08:52)
o kaip ta grudetuma isgauni? keli iso? g.gif  labai grazu  smile.gif

per programas išgauna, nes jei keltų ISO iki tiek, kad matytųsi grudas, tai pas mane visos foto būtų peršviestos net labai (jei fotografuoja normalią dieną).
Atsakyti
seagirl, smagiai wub.gif
Atsakyti
Pas mane nelaimė help.gif scare.gif Nukrito fotikas nuo spintelės. unsure.gif Nesudužo, fotkina tik zoomas praktiškai nesisukioja blink.gif Ką daryt??? gal kam yra buvę taip? Atrodo, kad mechaniškai kažkas stringa. Nešt pas meistrą kokį????

QUOTE(Yvette @ 2013 04 04, 17:55)

Amadee, turiu žinių, kad turėjai gauti savo mainų foto. O gal tu pašte užklausk, ką?

Kaip tik keliausiu link pašto siųst savo fotkes, tai pasidomėsiu g.gif nes jei reg. paštu siųsta, tai mūsų paštininkai pranešimus tik po kokių 3-4 dienų atneša, kad yra siuntinys doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 04 05, 09:07)
Pas mane nelaimė help.gif scare.gif Nukrito fotikas nuo spintelės.  unsure.gif Nesudužo, fotkina tik zoomas praktiškai nesisukioja  blink.gif  Ką daryt??? gal kam yra buvę taip? Atrodo, kad mechaniškai kažkas stringa. Nešt pas meistrą kokį????

zoomas tai objektyvo nesisukioja? objektyvą nešk pas meistrus. pataiso jie viską. fotiką gali patikrai nunešti, ar niekas nesukrėsta.
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 05, 08:27)
vaikas baloje
[img]http://farm9.staticflickr.com/8111/8620397275_e6244231cc_c.jpg

Fainiai bigsmile.gif Jau net balų pavydžiu, sninga pas mus antra diena non-stop sad.gif Pašto dėžutė tuščia, nors matau, kad vienas lapelis tikrai turėtų būti, matyt tingi tokiu oru vaikščioti unsure.gif
Atsakyti