Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Pravda, paziurek pirmame puslapyje yra ND, atlikti labai graziai, sienos kiek matau baltos. Tereikia pasirinkti tinkamus objektus ir pavyks viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandau ir as savo 1ND .
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 04 04, 22:54)
Bandau ir as savo 1ND .

Siūlyčiau parinkti kitus objektus arba pateikti kaip nors... skaniau smile.gif , jei tai šokoladas. Maistas dažnai prašyte prašosi indo arba kokios kitokios pakuotės... Kaspinėlio gal ar ko nors panašaus smile.gif (Mano subjektyvia nuomone) Ir gal tik mano akys apgauna, bet fokusas galėtų būti aiškesnis pirmojoje nuotraukoje? Ir dar vos šviesiau?

O aš įdedu šiek tiek spalvų:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 04 balandžio 2013 - 22:43
QUOTE(motorela @ 2013 04 04, 22:54)
Bandau ir as savo 1ND .

fonas bei pagrindas geri. Patarčiau paieškoti kokio kito objekto fotografavimui. Palikčiau didesnius atstumus tarp daiktų. Apačioje foto mažiau vietos palikčiau, viršuje kiek daugiau. Išnaudok erdvę, užpildyk visą foto savo daiktais. Nes dabar visas veiksmas aplink centrą.
Esmę supratai, tvarkingai šiaip atrodo, nesunku turėtų būti perdaryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 balandžio 2013 - 22:14
Aciu smile.gif beda, kad nieko grazaus ir "skanaus " neturiu po ranka blush2.gif
Atsakyti
puodelių, knygų, šaukštų,pieštukų, sagų, turi? Galų gale trys draugai lai papozuoja.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 04, 22:30)
puodelių, knygų, šaukštų,pieštukų, sagų, turi? Galų gale trys draugai lai papozuoja.

drinks_cheers.gif sumastysiu kazka smile.gif
tada parodau 3ND
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 04 04, 23:34)

Siūlyčiau pirmiausia I nd atsiskaityt, o tada keliauti prie kitų, nes db šis ir nelabai koks, mano akimis schmoll.gif, labai jau krenta į akis servetėlės lenkimo linijos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 04 balandžio 2013 - 22:39
jergau, kaip sunku pas Jus pakliūti, o taip noriu doh.gif biggrin.gif wub.gif
dėl ND gal kas galėtų privačiai patarimų,o tuomet aš juos pristatysiu blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2013 04 04, 23:47)
jergau, kaip sunku pas Jus pakliūti, o taip noriu  doh.gif  biggrin.gif  wub.gif
dėl ND gal kas galėtų privačiai patarimų,o tuomet aš juos pristatysiu blush2.gif  rolleyes.gif

tai kad dar ne vieno ND nerodei, kodėl manai, kad sunku smile.gif
Pradžioje pabandyk
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 04 04, 23:34)
drinks_cheers.gif  sumastysiu kazka smile.gif
tada parodau 3ND

o ar imanoma skaitmenine muiline nureguliuoti, kad taip puikiai nufotografuotu, kaip cia? man taip grazu. tikrai grazu. bet brangaus fotoaparto neturiu, tik skaitmenine muiline sony. o fotografuoti dazniausiai reikia savo papuosalus. reikia, kad matytusi graziai, detales. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 04, 20:47)
Horizontas, ta prasme? g.gif Specialiai pamatavau nuotraukose, lygiagrečiai kraštams g.gif

ziurint i foto taip ir norisi galva palenkti i desine lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti