Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 04, 21:14)
Ir mano antrasis ND-1 bandymas blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Mano akimis tai gerai 4u.gif , bet aš dar tik pradedu pati tai menęs gėriau neklausit smile.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi viskas būtu puiku, bet sakyčiau per tamsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 04 04, 21:35)
Dziaugiuosi viskas būtu puiku, bet sakyčiau per tamsu ax.gif

Aš irgi vis dvejoju, užskaityti ar ne, dėl tamsumo. Padaryti meškos paslaugą ar pastumėti pasimokyti g.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi man ciuozia g.gif
Atsakyti
QUOTE(.ege @ 2013 04 04, 21:44)
Dziaugiuosi man ciuozia  g.gif

Horizontas, ta prasme? g.gif Specialiai pamatavau nuotraukose, lygiagrečiai kraštams g.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 04 04, 18:36)
negi neturi namie serveteliu kokiu idomesniu vienkartiniu? prisiklijuok ant sienu su lipnia juosta.tapetu nesugadinau,naudojau permatoma matine lipnia juosta, pamenu gal 10 as ju suklijavau, pasidejau padoru objekta toliau nuo sienos, ir viskas. bandyk.
Iks Taip, nors pirmoj foto lyg fokusas slubuoja.bet toks grazus ND.

Vat tame ir yra beda, nei servieteliu nei tapetuotu sienu, pas mane baltos sienos, tikrai nesiruosiu ju gadinti lipnia juosta tongue.gif
Kai pagalvoju, pries 1,5metu kokius nd buvau ikelus nei viena neisbrokijo, nes realiai juk uzduoti padariau biggrin.gif
Whatever, bandysim toliau...
Atsakyti
Dziaugiuosi man irgi kazkaip banguotai tavo nd galine linija rodosi ir ciut svyra sachmatai i desine, bei zinoma sviesiau noretusi.
Kurios ten su prieskoniu indukais buvo - negerai, kokybes ner, fokuso irgi ryskaus ner, nukapota, zodziu perdaryt, as ir bjauri nu. biggrin.gif
Pravda nebutina sienu klijuot servetelem, gali ir lauke atlikti, tik pasirink tinkama fona, jamk koki kruma ar dar ka, o jei namie, dek fonui knyga, zurnala, ar daiktus kokius tarpusavyje suristus.
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2013 04 04, 20:49)
Vat tame ir yra beda, nei servieteliu nei tapetuotu sienu, pas mane baltos sienos, tikrai nesiruosiu ju gadinti lipnia juosta  tongue.gif
Kai pagalvoju, pries 1,5metu kokius nd buvau ikelus nei viena neisbrokijo, nes realiai juk uzduoti padariau  biggrin.gif

lygis auga mirksiukas.gif pažiūrėk į prieš 10 metų darytas foto, juk matysis, kad viskas tobulėja. ir skonis tobulėja, nebeįbruksi bet ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 04 04, 22:01)
Dziaugiuosi man irgi kazkaip banguotai tavo nd galine linija rodosi ir ciut svyra  sachmatai i desine, bei zinoma sviesiau noretusi.

Teks rytoj šviesoje vėl bandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2013 04 04, 20:49)
Vat tame ir yra beda, nei servieteliu nei tapetuotu sienu, pas mane baltos sienos, tikrai nesiruosiu ju gadinti lipnia juosta  tongue.gif
Kai pagalvoju, pries 1,5metu kokius nd buvau ikelus nei viena neisbrokijo, nes realiai juk uzduoti padariau  biggrin.gif

as servetėlės klijavau ant balto didelio lapo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2013 04 04, 21:49)

atsimenu ir as taip galvojau, juk uzduotis atlikau, kas dar negerai, istikro daug ismokau, kompozicijos taisiklingos, fono, pasirinktu objektu, kad sudomintu ziurova, ta prasme noriu pasakyti, kad vien uzduoties neuztenka atlikti 4u.gif
Nieko pas mane ir mandro namie nera, nusipirkau dideli popieriaus lapa, kainavo apie 1 lt, na ir spalvotus piestukus su droztuku deliojau ir t.t, pagalvok ka nors, sekmes 4u.gif

Dziaugiuosi uzksaityciau visa kita, bet ir man ciut sviesiau noretusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 04 balandžio 2013 - 21:09
Butent panos, tą ir noriu pasakyt, kad Jūs nerealiai patobulėjot! Nenorėjau, kad piktai išsireiškimas nuskambėtų wink.gif
Atsakyti