Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2013 04 02, 08:58)
daug kas gali būti įdomu, net pats pajustymo procesas, bet jis turi būt pateiktas kitaip, įtraukiantis, na ir žmogaus emocijos tikrai dažnai pagyvina nuotrauka. Kaip daugelis sako buitiakas, bet tai nesumenkina kadro, mano nuomone tai pats sunkiausias žanras pateikti buiti, nesurežisuojant įdomiai ir tikrai nevisi tai sugeba tame tarpe ir aš, tai kad kantrybės ir kampų ieškojimo 4u.gif
Aš gali būt kad čiut vėluosiu su nuotrauka, bet pasistengsiu kiek nuo manes prikaluso kad taip nebūtu, sėdžiu su sergančiais vaikais doh.gif

man žodis "buitiakas" visiškai nereiškia negražios foto. Kaip tik mielos tokios, tik kad reikia mokėti tą padaryt
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 04 02, 09:16)
man žodis "buitiakas" visiškai nereiškia negražios foto. Kaip tik mielos tokios, tik kad reikia mokėti tą padaryt

visiškai teisingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 04 02, 09:14)
mano skaičiavimais šiandien turėjo būti gauta mano mainų nuotrauka. anuka tos, kurios namie, marš į pašto dėžutes, ar nėra lapelio, kviečiančio apsilankyti pašte biggrin.gif

Turbūt būtų atnešę į namus, jei registruotas g.gif Mano dėžutė bais toli, paštas dar toliau, sakykim ne man siuntei ax.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 04 02, 09:07)
mano galva, ji kur kas geresnė negu anoji, tačiau su daug trūkumų. spalvota visai nesižiūri, o jb kažkokia murzina. išdegimai tikrai neprideda pliusų nuotraukai..smile.gif bet va jau aiškiniesi buitiako subtilybes, dabar lieka praktikuotis, kol atneši gražią foto smile.gif

na, ta foto su trūkumais, pasilikau ją tik savo albumui, nes fokuso trūksta, langas duoda išdegimus. Tad parodžiau tik komentarams dėl pačios idėjos ateičiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 04 02, 09:24)
Turbūt būtų atnešę į namus, jei registruotas  g.gif Mano dėžutė bais toli, paštas dar toliau, sakykim ne man siuntei  ax.gif

kadangi mano siųsta foto nebuvo registruota, bet yra tokio formato, kad jos į dėžutę, tikėtina, nesugrūs, nes labai gražiai ir aiškiai parašiau NELANKSTYTI biggrin.gif tai greičiausiai kaip didesnio formato laišką arba atneš namo, arba neradę namie paliks lapelį..smile.gif

QUOTE(Amade @ 2013 04 02, 09:26)
na, ta foto su trūkumais, pasilikau ją tik savo albumui, nes fokuso trūksta, langas duoda išdegimus. Tad parodžiau tik komentarams dėl pačios idėjos ateičiai  ax.gif

taip, suprantama, keep trying smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 04 02, 10:26)
langas duoda išdegimus

Vat man su tais išdegimais yra mistika, ką netaip darau, kad pastoviai langas išdega, gal gali kas patarti ax.gif
Atsakyti
Tada jo, neneš, tik lapelį paliks ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Giniatte @ 2013 04 02, 09:35)
Vat man su tais išdegimais yra mistika, ką netaip darau, kad pastoviai langas išdega, gal gali kas patarti  ax.gif

Langas šviesesnis nei viduje esantis žmogus, ypač be užuolaidų kokių g.gif Įdomu ir man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 04 02, 09:16)

visiškai sutinku, man svajone ir brum moka labai gražiai buiti pateikti wub.gif

QUOTE(Giniatte @ 2013 04 02, 09:35)
Vat man su tais išdegimais yra mistika, ką netaip darau, kad pastoviai langas išdega, gal gali kas patarti  ax.gif

su tais išdegimais tiesiog ten visas šviesos šaltinis, jei reflektoriu naudotum būtu visai kitaip, dar gali bandyt taškini expozicijos matuokli pasirinkti, bet visumoj kai nėra šviesos ar niekas jos neatspindi tai ir gausis ne kas
Atsakyti
sveikos,

Su praėjusiom visas 4u.gif
Atsakyti
jou jou jou! Kaip aš čia taip, su Velykom nepasveikinau? Gėda pelėda. Na gerai, pelėda čia ne prie ko, čia aš gėda.

Su šventėm visas! smile.gif
Atsakyti
Koie grazus visu velykiniai kiausinukai wub.gif

As isbandziau dazyma su silku, kur praeitoje temoje buvo nuorodu ideta, nesigavo man taip ryskiai, tokie pasteliniai gavosi, bet vistiek visai nieko, patiko, kitais metais vel taip dazysiu ax.gif

QUOTE(gizzy @ 2013 03 29, 06:28)
Su Erikos pagalba  4u.gif  turiu šią nuotrauką ir su polaroido  rėmeliu  ax.gif

labai patinka wub.gif

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 03 29, 08:12)
As foto irgi dar neissiunciau, bet va pagaliau nusprendziau su pagalba kokia siust smile.gif

ir as ilgai sprendziau, ka siusti, siandien tureciau gauti nuotraukas ir is karto leksiu i pasta issiusti ax.gif

QUOTE(kristukass @ 2013 03 31, 16:31)
Jau seniai ka berodziau.  smile.gif  Jeigu verta komentaru prasom pasisakyti arba praignoruoti.  biggrin.gif  smile.gif

aplinka nuostabi, apdirbimas labai patinka, tik mergaite man cia kaip ilipdyta, kazkaip nesiderina su aplinka ji man g.gif truksta vientisumo, bet dazniau pasirodyk 4u.gif

QUOTE(Dincelis @ 2013 04 01, 02:04)

O gotte kiausiniai  wub.gif  nedrysciau net valgyti...

drinks_cheers.gif

Atsakyti
Sveikos, su praėjusiom šventėm visas! Aš visa tema atsilieku, taip įsisukau į darbus, svečių iš LT taip netikėtai buvo užgriuvę, šventės - kaip voverė rate.. Noriu greičiau į tylią rutiną grižti.. biggrin.gif Kokios kitos pavyzdingos, jau mainų foto išsiuntę.. Aš kaip nepavyzdinga mokinė, viskas paskutinę minutę pastaruoju metu gaunasi.. išsiųsiu per ateinančias pora dienų unsure.gif
Atsakyti