Sveikos,
Jusu teismui 1-asis 2-ojo ND bandymas.
f/5 ISO 200
f/13 ISO 600
f/32 ISO 800
Atpratusi rasyti ranka, o tiesiai raidziu rikiuoti niekad ir nemokejau. Bet gal yra didesniu bedu nei fono raidziu sleivapedyste?
QUOTE(Pravda @ 2013 04 04, 17:49)
Aš norėjau, kad matytusi jog zoominau, na ką teks vėl galvą gerai palaužyt ką čia sugalvot net nebežinau kur ir bevažiuot
negi neturi namie serveteliu kokiu idomesniu vienkartiniu? prisiklijuok ant sienu su lipnia juosta.tapetu nesugadinau,naudojau permatoma matine lipnia juosta, pamenu gal 10 as ju suklijavau, pasidejau padoru objekta toliau nuo sienos, ir viskas. bandyk.
Iks Taip, nors pirmoj foto lyg fokusas slubuoja.bet toks grazus ND.
QUOTE(Iks @ 2013 04 04, 18:33)
Sveikos,
f/32 ISO 800
Atpratusi rasyti ranka, o tiesiai raidziu rikiuoti niekad ir nemokejau. Bet gal yra didesniu bedu nei fono raidziu sleivapedyste?
f/32 ISO 800
Taip.taip taip taip
Iks smagiai žiūrisi, taip nuo manęs
QUOTE(Iks @ 2013 04 04, 19:33)
Sveikos,
labai linksmi ir faini ND. Geras startas. Toks startas tau gali būti arba minusu arba pliusu. Priklauso kaip pažiūrėsi. Užsikėlei kartelę Negali prasčiau padaryti sekančių.
Aš pražioplinau, gal pameni kuriam psl. pirmas ND? Tiesiog įdomu žvilgtelt, stebėti kaip atlikinėsi.
QUOTE(Yvette @ 2013 04 04, 18:40)
labai linksmi ir faini ND. Geras startas. Toks startas tau gali būti arba minusu arba pliusu. Priklauso kaip pažiūrėsi. Užsikėlei kartelę Negali prasčiau padaryti sekančių.
Aš pražioplinau, gal pameni kuriam psl. pirmas ND? Tiesiog įdomu žvilgtelt, stebėti kaip atlikinėsi.
Yvette, praejusios temos 47 puslapyje, bet tik is trecio bandymo pavyko susirinkti "taip". Stengiausi atlikdama visus ND, padariau daug bandymu, dejau tik tinkamus, mano galva Man paciai idomu ieskoti, nors kartais su tais ieskojimais galima ir i lankas nuklysti. ND issukiu nebijau, darysiu, kol pavyks, labiausia bijau "rugiu prie bedugnes" juos atlikus
Aciu visoms, davusioms TAIP
QUOTE(Iks @ 2013 04 04, 18:33)
Jei leisite, šitą namų darbą kaip pavyzdį norėtųsi apgyvendinti pirmajame puslapyje.
QUOTE(Ka @ 2013 04 04, 19:51)
Jei leisite, šitą namų darbą kaip pavyzdį norėtųsi apgyvendinti pirmajame puslapyje.
labai gerai nuotaiką pakelia, smagu atidaryti pirmą psl. ir tokius ND matyti.
Mačiau pirmą ND, na irgi neprastas. Skubėk atlikti ir kibk į darbą. Domėkis, žiūrinėk foto, dalyvauk žaidimuose ir tikrai papildysi savo portfolio įdomiais darbais. Esu tuo tikra.
Turiu gerą vidinę nuojautą šiuo atžvilgiu čia jau pasigyriau
IKS grazus 2 nd, saunuole tikrai.
Pravda - nekas, netinkamai parinktas objektas sakyciau.
Pasto dezute tuscia, gal rit kas nors jau bus?
Savo issiusiu jau rit, beje ar cia mano kaime ar visur atspauzdina foto su baltais krastais? jei be krastu tai labai negraziai apkarpo, vos ne puse foto.
Savo issiusiu jau rit, beje ar cia mano kaime ar visur atspauzdina foto su baltais krastais? jei be krastu tai labai negraziai apkarpo, vos ne puse foto.
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 04 04, 18:59)
IKS grazus 2 nd, saunuole tikrai.
gal nestrandartinis formatas?
Mano foto, tai dar greit negaus. toli keliauja
IKS, labai patiko ND
QUOTE(Yvette @ 2013 04 04, 19:14)
o galit pasisakyti kuri prašotės į draugus facebooke? Turėtų iš Šiaulių ar apylinkių būti, nes su Ka myte buvo, matau foto.
aš tai ne, o kaip tave facebooke rasti?