Sveikos,
matau, verda kalbos apie mainus, tai aš dar negavau, nestresuoju, kelios dienos ten ar šen Paštą tikrinu, nei lapelio nei vokelio negavau Saviškes foto išsiųsiu ryt arba poryt, priklausomai, kada bus kur vaiką palikt, nes nežavi mintis su juo ant rankų trūliku trenktis į paštą ir ten dar eilėj su juo stovėt
Pravda nesupyk, man asmeniskai tavo objektas nepatinka, ir jo priartinimas, tu fokusavai i veliavele, man neatrodo cia pats svarbiausias dalykas tai ne
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 04, 00:48)
"Nuostaba"
kaip man patinka tavo foto iškart atpažįstamas braižas..
QUOTE(Maggie @ 2013 04 04, 00:57)
man irgi patiko. patiko rankos pozicija, nekasdieniska tokia. grudo per daug, labai matosi, kad skaitmeninis ir tas rezia aki.
dėkoju
QUOTE(Delicious @ 2013 04 04, 11:02)
labas rytas,
pati dar nieko negavau, o išsiunčiau antradienį registruotu pirmenybiniu, matau, kad iš LT jau iškeliavęs vakar, toliau trackint nebeleidžia, bet tikiuosi, kad jau šiom dienom pasieks adresatę
pati dar nieko negavau, o išsiunčiau antradienį registruotu pirmenybiniu, matau, kad iš LT jau iškeliavęs vakar, toliau trackint nebeleidžia, bet tikiuosi, kad jau šiom dienom pasieks adresatę
per čia galima patikrinti:
http://www.track-trace.com/post
(track with options-> Select country)
negaliu nepritari yvettes nuomonei apie anos temos komentavimo minusus
sea girl, fainos tavo foto, tokios - iš gyvenimo kaip tave rasti flickr, man rodos neturiu aš arba tu mane rask - gottte
sea girl, fainos tavo foto, tokios - iš gyvenimo kaip tave rasti flickr, man rodos neturiu aš arba tu mane rask - gottte
QUOTE(Rittule @ 2013 04 04, 16:19)
dėkui už nuorodą, post.lt buvo kažkokia panaši nuoroda, bet niekaip nesisekė suvest numeriuko, vis rodė, kad nėr tokio, su šia nuoroda matau, kad kažkas vyksta
QUOTE(Rittule @ 2013 04 04, 16:19)
Aciuuu
QUOTE(gotte @ 2013 04 04, 16:52)
O man tavo foto patinka kiek matau ka ikeli cia Suradau tave ir "pafriendinau"
QUOTE(Yvette @ 2013 04 04, 16:54)
tu teisi, kritikos, komentarų, patarimų nebus perdaug. Bet kai į grupę susirenka visi nulinukai, su komentarais galima meškos paslaugą padaryti, t.y. nusikomentuoti. O kiti žiū ir patiki. Ir paskui fotkina su klaidom ir tiki, kad teisingai daro
Todėl ir siūlau visoms, atlikit ND ir jau turėsit n kartų didesnį supratimą apie fotografiją nei toje temoje.
Todėl ir siūlau visoms, atlikit ND ir jau turėsit n kartų didesnį supratimą apie fotografiją nei toje temoje.
Žinoma gali but ir taip, kad padarys žalos nei naudos.
Manau kiekvienas laikui einant atrinks sau grupę kurioje bus Ne visi išlaiko griežtą kritiką
Aš norėjau, kad matytusi jog zoominau, na ką teks vėl galvą gerai palaužyt ką čia sugalvot net nebežinau kur ir bevažiuot
QUOTE(lunameja @ 2013 04 04, 16:43)
Sveikos naujokes
Pravda, si kart man nepatikti. vis delto buciau fokusavus pirmoj foto i kaspina is arciau, nes is pirmos foto neaisku i ka fokusuoji. si karta NE.perdaryk
Saldi akimirka ir su kitiniu imanoma fotografuoti atliekant 1ND. Tavo sakuciu pateikimas man pasirode estetiskas,nors jau kartojasi, bet i pastabas,kurias issake, reiktu atkreipt demesi. suziurek horizinta, kad lygus butu. fonas ne per tamsus, ir aisku ne per mazi atstumai tarp daiktu, nes kitaip nesimatys fokuso skirtumo tarp objektu. kai fokusuoji nefokusuok i blizgia vieta
Pravda, si kart man nepatikti. vis delto buciau fokusavus pirmoj foto i kaspina is arciau, nes is pirmos foto neaisku i ka fokusuoji. si karta NE.perdaryk
Saldi akimirka ir su kitiniu imanoma fotografuoti atliekant 1ND. Tavo sakuciu pateikimas man pasirode estetiskas,nors jau kartojasi, bet i pastabas,kurias issake, reiktu atkreipt demesi. suziurek horizinta, kad lygus butu. fonas ne per tamsus, ir aisku ne per mazi atstumai tarp daiktu, nes kitaip nesimatys fokuso skirtumo tarp objektu. kai fokusuoji nefokusuok i blizgia vieta
Taisysiu 1 ND
DAr viena iš nuotraukų mano
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 04, 18:38)
Ne visi išlaiko griežtą kritiką
na taip, kritika būna skaudi. Bet negi norisi tik wubikų. Šioje temoje jų irgi netrūksta.
Bet žinoma,aš čia ne apie temos pasirinkimą kalbėjau, o apie meškos paslaugą užsiminiau tiesiog draugiškas patarimas iš šalies.
Amadee, turiu žinių, kad turėjai gauti savo mainų foto. O gal tu pašte užklausk, ką?
Sveikos,
nezymiai lendu i jusu tema su prasymu.
Kad nebutu ne i tema, rasysiu pageltonintai, gal atsiras norinciu, nes matau gerai fotografuojanciu cia daug
Gal kuri is jusu noretu arba gal kas pazistate ir galite rekomenduoti koki megeja fotografa, jau siek tiek pazengusiame lygyje? Reiketu pafotografuoti vestuviu ceremonija baznycioje, daugiausia uztruktu 2 valandas.
Vieta - Vilnius
Kaina - sutartine, nes reikia tiesiog nuotrauku, profesionalo lygio nereikalaujam, tik tiek, kad butu grazu ir gana kokybiska
Mums - pigu, kokybiska, fotografui - praktika, atlygis.
Nauda ir mums, ir jums
Parasykit AZ
nezymiai lendu i jusu tema su prasymu.
Kad nebutu ne i tema, rasysiu pageltonintai, gal atsiras norinciu, nes matau gerai fotografuojanciu cia daug
Gal kuri is jusu noretu arba gal kas pazistate ir galite rekomenduoti koki megeja fotografa, jau siek tiek pazengusiame lygyje? Reiketu pafotografuoti vestuviu ceremonija baznycioje, daugiausia uztruktu 2 valandas.
Vieta - Vilnius
Kaina - sutartine, nes reikia tiesiog nuotrauku, profesionalo lygio nereikalaujam, tik tiek, kad butu grazu ir gana kokybiska
Mums - pigu, kokybiska, fotografui - praktika, atlygis.
Nauda ir mums, ir jums
Parasykit AZ