Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2013 04 04, 13:58)
Į ką fokusavai paskutinėje nuotraukoje? Man norėtųsi fokuso į raides, nes į jas krypsta žvilgsnis. O jo čia nelabai yra, arba nelabai matyti.

Į kaspinuką.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 04 04, 15:09)
jei jie neš popieriukus, neš popieriukus, o Tu vis neisi ir neisi, tai jie išsiųs atgal tai, kuri siuntė smile.gif

manęs, deja, Tavo gavimas nenuramino tongue.gif

Ach, tai ne nuo tavęs TAI verysad.gif biggrin.gif neišsiųs cool.gif ryt žadu susitvarkyt šitą punktą cool.gif
Atsakyti
Labas, ar priimsit dar viena naujoka i savo rata ? vis paskaitau jusu tema,pasigroziu jusu darbais , bet nedrystu prisijungti blush2.gif Fotografuoju jau ne pirmi metai, myliu fotografija, daug domiuosi skaitau apie ja. Tiesiog myliu fotografija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 04 04, 15:40)
Labas, ar priimsit dar viena naujoka i savo rata ? vis paskaitau jusu tema,pasigroziu jusu darbais , bet nedrystu prisijungti  blush2.gif  Fotografuoju jau ne pirmi  metai, myliu fotografija, daug domiuosi skaitau apie ja. Tiesiog myliu fotografija  smile.gif

Priimsim smile.gif parodyk ką nors prisistatymui smile.gif ir ND atnešk smile.gif
Atsakyti
As kaip fotografijos pradziamoksle noriu jums parodyti nuotrauka facebooke. Jei patinka, pabalsuokite, kiausiniai dalyvauja konkurse, o ne nuotrauka smile.gif Visas nuotraukas as pagrazinu fotosopu, pakeliu kontrasta. Stengiuosi nufotkinti kaip galima graziau, kad butu daugiau sviesos, kad reiketu maziau koreguoti.....

http://www.facebook....5...e=1
Dar manau, kad vienas paciu svarbiausiu dalyku yra kompozicijos pojutis nuotraukoje wink.gif Kad ji butu grazi.
Atsakyti
merginos, kurios esate šioje ir anoje besimokančių temoje. galiu paklausti?
kodėl Jūs dviejose temose? ta prasme, kokią to naudą įžvelgiate ar jaučiate?
jokio asmeninio intereso neturiu, man smalsu kaip stebėtojui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 04 04, 14:39)

Nerealiai įdomu buvo susipažinti. Ačiū

QUOTE(sayonara @ 2013 04 04, 15:56)
merginos, kurios esate šioje ir anoje besimokančių temoje. galiu paklausti?
kodėl Jūs dviejose temose? ta prasme, kokią to naudą įžvelgiate ar jaučiate?
jokio asmeninio intereso neturiu, man smalsu kaip stebėtojui 4u.gif

Aš užeidavau paskaitinėti pradžioje, bet dabar nebeužeinu, kažkaip man pasirodė ten ne taip rimta kaip čia rolleyes.gif Ta prasme čia sunkiau, bet nuo to tik man asmeniškai geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš kol kas abejuose tėmose , nes tik prisijungiau. O kritikos komenatrų paparimų manau per daug nebus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 04, 15:09)
Aš kol kas abejuose tėmose , nes tik prisijungiau. O kritikos komenatrų paparimų manau per daug nebus  4u.gif

Sutinku smile.gif
Daugiau komentaru mano ND nebus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pravda: 04 balandžio 2013 - 15:16
Sveikos naujokes smile.gif

Pravda, si kart man nepatikti. vis delto buciau fokusavus pirmoj foto i kaspina is arciau, nes is pirmos foto neaisku i ka fokusuoji. si karta NE.perdaryk mirksiukas.gif
Saldi akimirka ir su kitiniu imanoma fotografuoti atliekant 1ND. Tavo sakuciu pateikimas man pasirode estetiskas,nors jau kartojasi, bet i pastabas,kurias issake, reiktu atkreipt demesi. suziurek horizinta, kad lygus butu. fonas ne per tamsus, ir aisku ne per mazi atstumai tarp daiktu, nes kitaip nesimatys fokuso skirtumo tarp objektu. kai fokusuoji nefokusuok i blizgia vieta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 04 04, 15:43)
Sveikos naujokes  smile.gif

Pravda, si kart man nepatikti. vis delto buciau fokusavus pirmoj foto i kaspina is arciau, nes is pirmos foto neaisku i ka fokusuoji. si karta NE.perdaryk  mirksiukas.gif

Supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 04, 16:09)
Aš kol kas abejuose tėmose , nes tik prisijungiau. O kritikos komenatrų paparimų manau per daug nebus  4u.gif

tu teisi, kritikos, komentarų, patarimų nebus perdaug. Bet kai į grupę susirenka visi nulinukai, su komentarais galima meškos paslaugą padaryti, t.y. nusikomentuoti. O kiti žiū ir patiki. Ir paskui fotkina su klaidom ir tiki, kad teisingai daro smile.gif
Todėl ir siūlau visoms, atlikit ND ir jau turėsit n kartų didesnį supratimą apie fotografiją nei toje temoje.
Atsakyti