Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 04 04, 10:59)
šiaip jau VISAS kviečiu kasdien tikrinti savo pašto dėžutes. nes gali būti, kad laukia ten lapukas, kvietimas ateiti į paštą, o Jūs nežinot, o mes, o mes, o mes kankinamės, blin biggrin.gif

Tikrinu pasto dezute kiekviena diena po kelis kartus biggrin.gif Dar nieko negavau smile.gif Bet ir nestresuoju, man smagus tas laukimo jausmas ax.gif

As irgi bauvau supratus, kad nuotrauk reikia issiusti iki atvelykio, o ne ja jau gauti ax.gif

QUOTE(Zirzė @ 2013 04 04, 12:26)
visgi i uzsieni siunciant gali eitin ne viena ir ne dvi savaites. Svarbu buvo kad iki atvelykio visos issiustu.

ziurint kur i ta uzsieni, nes as pries velykas siunciau i LT tevams atviruka, tai per dvi dienas nuejo, man mama irgi visada sveikinima kokiom progom atsiuncia, ar siaip ka nors, tai irgi visada 2-3 dienos ir gaunu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 04, 13:58)
Sveikos  smile.gif

Fotografija tik pradėjau domėtis ir noriu daug išmokti.
Tikiuos priimsite į savo kompaniją 4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Laukiam namu darbu smile.gif
Atsakyti

Bandysiu atlikti ir įdėti. O kelti nuotraukas į flicker?

BAndau ten kažka prisijungti ir įdėti kelias foto 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldi_akimirka: 04 balandžio 2013 - 13:20
QUOTE(Zirzė @ 2013 04 04, 11:26)
Say - flickre pati klausei termino - cituoju "Galima tikslią datą parašyti, iki kada reiktų išsiųsti.. smile.gif"

ok, tada vadinasi susimakalavau smile.gif
aš, matyt, pati stresuoju dėl to, kad negauna mano fotkės, kad va suinterpretavau smile.gif xixixi smile.gif

Atsakyti
Vienas mylimiausiu fotografu

http://www.adme.ru/f...toskani-449355/

http://www.adme.ru/k...enetton-354855/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 04 balandžio 2013 - 13:40
Keliu 3ND... Sniegas užkniso juodai doh.gif doh.gif doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kazkada jau bandžiau fokusuoti ir mokytis su fokuso taiškais dirbti
1 ND

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2013 04 04, 14:43)

Į ką fokusavai paskutinėje nuotraukoje? Man norėtųsi fokuso į raides, nes į jas krypsta žvilgsnis. O jo čia nelabai yra, arba nelabai matyti.

Say, nepanikuok taip smile.gif aš gavau pranešimą, bet neisiu į paštą kol pati neišsiųsiu, nes kitaip jausiuosi nenusipelniusi ax.gif
Papildyta:
Saldi_akimirka, man antroj nuotraukoj norėtųsi aštresnio fokuso.
Atsakyti
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 04, 13:55)
Kazkada jau bandžiau fokusuoti ir mokytis su fokuso taiškais dirbti
1 ND

Pirmajame puslapyje kaip tik 1 namų darbas yra su šakutėmis. Man jis žymiai geresnis. rolleyes.gif Tavajame horizontas svyra ir tokia palangė ne visai tinkama vieta. Ypač žiūrint iš šito taško. smile.gif
Šakutės gerai kaip objektas, tik va, dabar reikia viską estetiškai pateikti. 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 04 balandžio 2013 - 14:06
QUOTE(R.i.R. @ 2013 04 04, 14:58)
Į ką fokusavai paskutinėje nuotraukoje? Man norėtųsi fokuso į raides, nes į jas krypsta žvilgsnis. O jo čia nelabai yra, arba nelabai matyti.

Say, nepanikuok taip  smile.gif aš gavau pranešimą, bet neisiu į paštą kol pati neišsiųsiu, nes kitaip jausiuosi nenusipelniusi  ax.gif
Papildyta:
Saldi_akimirka, man antroj nuotraukoj norėtųsi aštresnio fokuso.

Aš nežinau ar gausis man tas aštresni fokusas g.gif, mano objektyvas standartas iš komplekto aš juo ir mokausi 4u.gif tai f nuo 3,5
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2013 04 04, 15:04)

biggrin.gif biggrin.gif Nikas sukurtas dar prieš pradedant domėtis foto, gal kada ir atitiks sugebėjimas su niku
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2013 04 04, 15:01)
Pirmajame puslapyje kaip tik 1 namų darbas yra su šakutėmis. Man jis žymiai geresnis.  rolleyes.gif  Tavajame horizontas svyra ir tokia palangė ne visai tinkama vieta. Ypač žiūrint iš šito taško.  smile.gif
Šakutės gerai kaip objektas, tik va, dabar reikia viską estetiškai pateikti.  4u.gif

Teks imti šakutes ir toliau jas kamantynėti kol nesigaus geras rezultatas
Atsakyti
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 04, 15:06)
Aš nežinau ar gausis man tas aštresni fokusas  g.gif, mano objektyvas standartas iš komplekto aš juo ir mokausi  4u.gif  tai f nuo 3,5

Puikiai gausis 4u.gif kelk iso, mažink išlaikymą, pasirink ne blizgius daiktus (šakutės - blizgus), padaryk atstumus didesnius tarp daiktų ir viskas gausis. Aš ND taip pat dariau su F3,5 mirksiukas.gif po kelių ar daugiau gavosi taip, kad neliko sakiusiu, kad blogai 4u.gif
Sveika prisijungusi 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 04 balandžio 2013 - 14:09
QUOTE(R.i.R. @ 2013 04 04, 13:58)
Say, nepanikuok taip  smile.gif aš gavau pranešimą, bet neisiu į paštą kol pati neišsiųsiu,

jei jie neš popieriukus, neš popieriukus, o Tu vis neisi ir neisi, tai jie išsiųs atgal tai, kuri siuntė smile.gif

manęs, deja, Tavo gavimas nenuramino tongue.gif
Atsakyti