Pasirodo ne taip supratau, tikrai maniau, kad reikia iki nustatytos datos issiusti. Na tikiuosi mano adresate del to ant manes nesupyks
QUOTE(Edeva @ 2013 04 04, 12:24)
as dar nieko negavau bet cia tos nedarbo dienos, pati issiunciau labai tikiuosi nueis iki ten kur reik
p.s ir as supratau kad 9d paskutine issiuntimui,tiksliau sestad nes sekmad pastai uzdaryti tai gerai kad paskubejau, bet kai siuncia is toliau tai tikrai uztruks 5-7d.d
p.s ir as supratau kad 9d paskutine issiuntimui,tiksliau sestad nes sekmad pastai uzdaryti tai gerai kad paskubejau, bet kai siuncia is toliau tai tikrai uztruks 5-7d.d
9 diena yra antradienis
Papildyta:
QUOTE(Veronika~ @ 2013 04 04, 12:29)
Pasirodo ne taip supratau, tikrai maniau, kad reikia iki nustatytos datos issiusti. Na tikiuosi mano adresate del to ant manes nesupyks
As tai tikrai nesupyksiu, jei man atvirukas veluos
Ziuriu sumaisiau, Atvelykis 7 diena, o ne 9
QUOTE(sbo @ 2013 04 04, 10:33)
9 diena yra antradienis
na supratot ka turejau minti kad si sekmad paskutine issiuntimo diena .bet sekmad pastas uzdarytas tai lieka sis sestad kokia ten diena bebutu
as tai nesuku galvos kada ateis,svarbiausia kad ateitu
Sveikos,
Skelbiu naują žaidimą
KONKURSO TEMA - VAIKAI
(vyksta 2013-04-04 iki 2013-05-01)
Taisyklės:
1. Iš archyvų foto nedalyvauja konkurse;
2. Dalyvauti gali visi atsiskaitę ND;
3. Galima kelti ir kelias nuotraukas;
4. Nuotraukas rodome flickr'yje ir dedame į SM.
Labai laukiamos ir temos improvizacijos (pvz "suaugusieji kaip vaikai", "paprasti džiaugsmai" ir pan )
Sėkmės!
Skelbiu naują žaidimą
KONKURSO TEMA - VAIKAI
(vyksta 2013-04-04 iki 2013-05-01)
Taisyklės:
1. Iš archyvų foto nedalyvauja konkurse;
2. Dalyvauti gali visi atsiskaitę ND;
3. Galima kelti ir kelias nuotraukas;
4. Nuotraukas rodome flickr'yje ir dedame į SM.
Labai laukiamos ir temos improvizacijos (pvz "suaugusieji kaip vaikai", "paprasti džiaugsmai" ir pan )
Sėkmės!
KA laukiam ir tavo konkurso temos
QUOTE(Giniatte @ 2013 04 04, 11:56)
Truputi palaukit dar. Pailsėkit. Bus!
Mano gaveja gavo kovo 21d.
QUOTE(Jurzole @ 2013 04 04, 10:02)
Nu va kokie smagūs nesusikalbėjimai gaunasi... Aš pvz supratau, kad iki Atvelykio reikia išsiųsti Nu gerai, tarkim, pati kalta, kad ne taip supratau - bet aiškiai parašyta nebuvo, tai kas kaip norėjo, tas taip ir suprato
Aš lygiai taip pačiai supratau.. turėčiau ryt išsiųsti savo foto, mano foto irgi į užsienį keliaus, na tikiuosi be stabdymų viskas bus..
Jei man kas nors ką nors siuntė, tai nieko negavau, kasdien tikrinu pašto dėžutę.
Pati dar neišsiunčiau, nebuvo kada, šiandien bandysiu tai padaryti. O jei ne, rytoj tai tikrai.
mano supratimu, iki Atvelykio jas turime ne išsiųsti, o GAUTI. bent jau aš taip skaičiavau.
priviet damos
Pati dar neišsiunčiau, nebuvo kada, šiandien bandysiu tai padaryti. O jei ne, rytoj tai tikrai.
QUOTE(sayonara @ 2013 04 04, 10:48)
mano supratimu, iki Atvelykio jas turime ne išsiųsti, o GAUTI. bent jau aš taip skaičiavau.
QUOTE(Jurzole @ 2013 04 04, 11:02)
Aš pvz supratau, kad iki Atvelykio reikia išsiųsti
priviet damos
Sveikos
Fotografija tik pradėjau domėtis ir noriu daug išmokti.
Tikiuos priimsite į savo kompaniją
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 04, 13:58)
Sveikos
Labas, laukiam tavo pirmuju ND