Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Pasirodo ne taip supratau, tikrai maniau, kad reikia iki nustatytos datos issiusti. Na tikiuosi mano adresate del to ant manes nesupyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 04 04, 12:24)
as dar nieko negavau bet cia tos nedarbo dienos, pati issiunciau labai tikiuosi nueis iki ten kur reik  unsure.gif

p.s ir as supratau kad 9d paskutine issiuntimui,tiksliau sestad nes sekmad pastai uzdaryti  biggrin.gif tai gerai kad paskubejau, bet kai siuncia is toliau tai tikrai uztruks 5-7d.d  g.gif

9 diena yra antradienis smile.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Veronika~ @ 2013 04 04, 12:29)
Pasirodo ne taip supratau, tikrai maniau, kad reikia iki nustatytos datos issiusti. Na tikiuosi mano adresate del to ant manes nesupyks  smile.gif

As tai tikrai nesupyksiu, jei man atvirukas veluos 4u.gif

Ziuriu sumaisiau, Atvelykis 7 diena, o ne 9 blush2.gif
Atsakyti
As sian daviau voka vyrui, turetu issiusti, blogiausiu atveju ryt pati i pasta nuleksiu smile.gif Ar yra koks skirtumas tarp registruoto ir ne i uzsieni? Keliavimo laikui itakos turi?
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 04 04, 10:33)
9 diena yra antradienis smile.gif  mirksiukas.gif

irnesakyk.gif na supratot ka turejau minti biggrin.gif kad si sekmad paskutine issiuntimo diena .bet sekmad pastas uzdarytas tai lieka sis sestad kokia ten diena bebutu biggrin.gif

as tai nesuku galvos kada ateis,svarbiausia kad ateitu wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Skelbiu naują žaidimą smile.gif

KONKURSO TEMA - VAIKAI
(vyksta 2013-04-04 iki 2013-05-01)

Taisyklės:
1. Iš archyvų foto nedalyvauja konkurse;
2. Dalyvauti gali visi atsiskaitę ND;
3. Galima kelti ir kelias nuotraukas;
4. Nuotraukas rodome flickr'yje ir dedame į SM.

Labai laukiamos ir temos improvizacijos (pvz "suaugusieji kaip vaikai", "paprasti džiaugsmai" ir pan wink.gif)

Sėkmės!
Atsakyti
KA laukiam ir tavo konkurso temos wink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 04 04, 11:56)
KA laukiam ir tavo konkurso temos wink.gif  g.gif 

Truputi palaukit dar. Pailsėkit. mirksiukas.gif biggrin.gif Bus!
Atsakyti
Mano gaveja gavo kovo 21d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 04 04, 10:02)
Nu va kokie smagūs nesusikalbėjimai gaunasi...  cool.gif Aš pvz supratau, kad iki Atvelykio reikia išsiųsti ax.gif Nu gerai, tarkim, pati kalta, kad ne taip supratau - bet aiškiai parašyta nebuvo, tai kas kaip norėjo, tas taip ir suprato ax.gif

Aš lygiai taip pačiai supratau.. ax.gif turėčiau ryt išsiųsti savo foto, mano foto irgi į užsienį keliaus, na tikiuosi be stabdymų viskas bus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asvi.: 04 balandžio 2013 - 12:03
Jei man kas nors ką nors siuntė, tai nieko negavau, kasdien tikrinu pašto dėžutę. ax.gif
Pati dar neišsiunčiau, nebuvo kada, šiandien bandysiu tai padaryti. O jei ne, rytoj tai tikrai.

QUOTE(sayonara @ 2013 04 04, 10:48)

mano supratimu, iki Atvelykio jas turime ne išsiųsti, o GAUTI. bent jau aš taip skaičiavau.

schmoll.gif biggrin.gif

QUOTE(Jurzole @ 2013 04 04, 11:02)
Aš pvz supratau, kad iki Atvelykio reikia išsiųsti

drinks_cheers.gif

priviet damos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Fotografija tik pradėjau domėtis ir noriu daug išmokti.
Tikiuos priimsite į savo kompaniją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 04, 13:58)
Sveikos  smile.gif

Fotografija tik pradėjau domėtis ir noriu daug išmokti.
Tikiuos priimsite į savo kompaniją 4u.gif

Labas, laukiam tavo pirmuju ND 4u.gif
Atsakyti