Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vilnis @ 2013 04 04, 10:51)
lotuliukas.gif Bet nors tau žinočiau kaip atpirkt prastą nuotrauką - gražių atvirukų paieškočiau  lotuliukas.gif
Maniškė jau nuėjo. smile.gif

nu, teisingai..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 04 04, 10:47)
As tai supratau, kad turi adresatas jau gauti foto iki atvelykio, ar ne? g.gif
Kai gausiu reksiu garsiai, nes labai laukiu smile.gif

Aš ir taip supratau.

O la la - Šiaurės pašvaistės neparodei, flickr ir gerėjausi. Gražios tavo gamtos nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 04 04, 09:59)
aš irgi jau nervinuosi, kodėl mano prieš Velykas išsiųsta foto niekaip nepasiekia gavėjos g.gif gundausi susisiekti su gavėja ir taip per anksti atskleisti, kas jai siuntė.

Na, tik ramiai. Pakentėk dar. biggrin.gif 4u.gif

Aš pati sunerimusi dėl savo laiško. Kai buvau pašte, tai sakė, kad per savaitę turėtų nukeliauti į užsienio šalį. Nėra dar jokių žinių. Tai laukiu. Tikiuosi, kad tiesiog vėluoja dėl tų švenčių. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jeigu i man kazkas siunte,tai dazniausiai iki manes keliauja laiskutis 7 dienas, nestresuoju. nes tikiu,kad gausiu smile.gif anksciau ar veliau.pasipildys atviruku kolekcija,super.

As dar neisiunciau, bet keliu dienu begyje issiusiu,tai kita savaite tik pasieks adresata 4u.gif tikiuosi bus verta to ilgo laukimo
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 04 04, 10:48)
ne kartą tas terminas buvo rašytas: ATVELYKIS.
mano supratimu, iki Atvelykio jas turime ne išsiųsti, o GAUTI. bent jau aš taip skaičiavau.

Nu va kokie smagūs nesusikalbėjimai gaunasi... cool.gif Aš pvz supratau, kad iki Atvelykio reikia išsiųsti ax.gif Nu gerai, tarkim, pati kalta, kad ne taip supratau - bet aiškiai parašyta nebuvo, tai kas kaip norėjo, tas taip ir suprato ax.gif

Aš buvau ketinusi nuotrauką išsiųsti šiandien (kaip man atrodė, pačiu laiku), bet fotostudija pavedė, nieko neatspausdino, taigi liks viskas kitai savaitei. Galit dabar mane gėdinti... rolleyes.gif

o la la, labai patiko Islandijos foto bigsmile.gif Gerai, kad tą vieną čia įdėjai - man tavo naujų foto Flickr kontaktuose nerodo kažkodėl, tai būčiau ir nepamačiusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 04 04, 11:48)
ne kartą tas terminas buvo rašytas: ATVELYKIS.
mano supratimu, iki Atvelykio jas turime ne išsiųsti, o GAUTI. bent jau aš taip skaičiavau.
bet va, paštas sutrikdė mano skaičiavimus. jei per porą dienų negaus, išsiųsiu dar kartą smile.gif

N va,o as supratau,kad iki Atvelykio issiusti,net ir kalendoriuje pas save esu taip pasizymejusi, kad balandzio 9 diena paskutine diena mainu atvirukui issiusti unsure.gif
Atsakyti
ai, manau, ne tragedija. kaip kas suprato, taip tas daro.
svarbiausia iš tikro, kad apskritai visos, kurios užsirašė dalyvauti, gautų savo foto.
Atsakyti
Yvette, sayonara, ar judvi vis dar norite gauti iš manęs atvirukų, ar jau nebe? Jei norite, tai atsiųskite gi savo adresus, po galais! ph34r.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ka padaryt, kad gautume atviruka ir mes, pradedancios? laugh.gif

hihihi.gif

As savo nuotrauka issiunciau savaite iki Velyku. Bet dar nieko irgi nezinau ar gavo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 04 04, 11:04)
svarbiausia iš tikro, kad apskritai visos, kurios užsirašė dalyvauti, gautų savo foto.

Tikrai taip, sutinku. smile.gif
Kaip minėjau flickr temoje, turiu sąrašą kas kam siunčia. biggrin.gif
Atsakyti
as dar nieko negavau bet cia tos nedarbo dienos, pati issiunciau labai tikiuosi nueis iki ten kur reik unsure.gif

p.s ir as supratau kad 9d paskutine issiuntimui,tiksliau sestad nes sekmad pastai uzdaryti biggrin.gif tai gerai kad paskubejau, bet kai siuncia is toliau tai tikrai uztruks 5-7d.d g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 04 balandžio 2013 - 11:26
QUOTE(Jurzole @ 2013 04 04, 12:02)
Nu va kokie smagūs nesusikalbėjimai gaunasi...  cool.gif Aš pvz supratau, kad iki Atvelykio reikia išsiųsti ax.gif Nu gerai, tarkim, pati kalta, kad ne taip supratau - bet aiškiai parašyta nebuvo, tai kas kaip norėjo, tas taip ir suprato ax.gif

ir lygiai taippat as supratau smile.gif
visgi i uzsieni siunciant gali eitin ne viena ir ne dvi savaites. Svarbu buvo kad iki atvelykio visos issiustu.

Say - flickre pati klausei termino - cituoju "Galima tikslią datą parašyti, iki kada reiktų išsiųsti.. smile.gif" nusprestas buvo atvelykis - balndzio 7diena. Taip kad merginos - nestresuokite smile.gif laiko issiusti nuotrauka yra dar kelios dienos
Atsakyti