Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2013 04 04, 09:53)
tikrai kad blush2.gif aš norėčiau gauti laiku, pateisinu tik tuos atvejus kai pašte užstringa arba iš toliau keliauja

aš irgi jau nervinuosi, kodėl mano prieš Velykas išsiųsta foto niekaip nepasiekia gavėjos g.gif gundausi susisiekti su gavėja ir taip per anksti atskleisti, kas jai siuntė.

pati esu punktuali ir to paties tikiuosi iš kitų. pati irgi negavau jokios foto.

apskritai vangiai viskas vyksta: arba merginos nepasirūpino laiku išsiųsti, arba gavusios nepasisako. nes nu negalėjo visos šalies paštas vienu metu sustreikuoti smile.gif

šiaip jau VISAS kviečiu kasdien tikrinti savo pašto dėžutes. nes gali būti, kad laukia ten lapukas, kvietimas ateiti į paštą, o Jūs nežinot, o mes, o mes, o mes kankinamės, blin biggrin.gif

p.s. aš kasdien tikrinu dėžę dėl kitų priežasčių, todėl atėjus lapukui, iš karto apie tai pasigirsiu temoje net nelaukdama foto atsiėmimo. nors man tikriausiai kas nors labai bijojo siųsti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 04 balandžio 2013 - 10:03
labas rytas,

pati dar nieko negavau, o išsiunčiau antradienį registruotu pirmenybiniu, matau, kad iš LT jau iškeliavęs vakar, toliau trackint nebeleidžia, bet tikiuosi, kad jau šiom dienom pasieks adresatę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 04 04, 09:59)
aš irgi jau nervinuosi, kodėl mano prieš Velykas išsiųsta foto niekaip nepasiekia gavėjos g.gif gundausi susisiekti su gavėja ir taip per anksti atskleisti, kas jai siuntė.

pati esu punktuali ir to paties tikiuosi iš kitų. pati irgi negavau jokios foto.

apskritai vangiai viskas vyksta: arba merginos nepasirūpino laiku išsiųsti, arba gavusios nepasisako. nes nu negalėjo visos šalies paštas vienu metu sustreikuoti smile.gif

mano adreratas jau šiandien turėjo gauti arba nuotrauka arba palikta lapeli, nes pagal koduka matau kad nukeliavo smile.gif laukiu kol atsilieps nes su sergančiai vaikais tysiausi i pašta ir dar pašte išsikoliojau nes gavau kaip siuntini siut nes paštininkei ryškiai ne nuotaika buvo:) o bet tačiau tikiuosi viskas sėkmingai nukeliavo ax.gif
o pati vis dar laukiu nuotraukos
Atsakyti
Sea Girl grazi foto, spalvos, vaiko zvilgsnis, putos smile.gif)

As vis kasdien ziurineju savo pasto dezute, pareinu i namus nuliudusiom akim, bet vis laukiu ... smile.gif
Atsakyti
mano klaida, jaučiu, kad neregistruotu paštu siunčiau.
va ir pasitikėk tai spaštais.
vos ne kasdien siunčiu ką nors, visada nueina, o va kai labai reikia, kad nueitų, neateina biggrin.gif
Atsakyti
viskas mokine jau priėmiau, jei ka neberašykit ax.gif
Atsakyti
Nebenervinkit, nes tuoj lėksiu su vaiku ant ranku iš 5 a pašto dėžutės tikrinti doh.gif Vakar visas reklamas išpurčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 04 04, 11:12)
mano klaida, jaučiu, kad neregistruotu paštu siunčiau.
va ir pasitikėk tai spaštais.
vos ne kasdien siunčiu ką nors, visada nueina, o va kai labai reikia, kad nueitų, neateina biggrin.gif

tikekimes ateis 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2013 04 04, 11:17)
viskas mokine jau priėmiau, jei ka neberašykit  ax.gif

saunuole tu, kad dar laiko atradai dar vienai mokinei 4u.gif

QUOTE(Suprem @ 2013 04 04, 11:18)
Nebenervinkit, nes tuoj lėksiu su vaiku ant ranku iš 5 a pašto dėžutės tikrinti  doh.gif Vakar visas reklamas išpurčiau  biggrin.gif

as ir reklamas ispurciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nulekiau iki pasto dezutes, paziureti ar yra ten stebuklingas lapelis, bet tik reklama kazkokia gulejo, uztat grizusi pamaciau vaika pirma karta atsistojusi lovyteje. Vit tiek gera zinia is ryto biggrin.gif

Bet as visgi siek tiek nesuprantu,yra data iki kada visos turime issiusti nuotrauka, skirtos tam kelios savaites, kad spetume pasiruosti, issrinkti nuotrauka, ja atspausdinti bet va rasot, kad norite gauti laiku ir pan. , tai kada tas laikas kai turime gauti nuotrauka? g.gif

As siandien tureciau gauti atspausdinta nuotrauka, tai ryt issiusiu.
Atsakyti
As tai supratau, kad turi adresatas jau gauti foto iki atvelykio, ar ne? g.gif
Kai gausiu reksiu garsiai, nes labai laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika~ @ 2013 04 04, 10:38)
Nulekiau iki pasto dezutes, paziureti ar yra ten stebuklingas lapelis, bet tik reklama kazkokia gulejo, uztat grizusi pamaciau vaika pirma karta atsistojusi lovyteje. Vit tiek gera zinia is ryto  biggrin.gif

Bet as visgi siek tiek nesuprantu,yra data iki kada visos turime issiusti nuotrauka, skirtos tam kelios savaites, kad spetume pasiruosti, issrinkti nuotrauka, ja atspausdinti bet va rasot, kad norite gauti laiku ir pan. , tai kada tas laikas kai turime gauti nuotrauka?  g.gif

As siandien tureciau gauti atspausdinta nuotrauka, tai ryt issiusiu.

ne kartą tas terminas buvo rašytas: ATVELYKIS.
mano supratimu, iki Atvelykio jas turime ne išsiųsti, o GAUTI. bent jau aš taip skaičiavau.
bet va, paštas sutrikdė mano skaičiavimus. jei per porą dienų negaus, išsiųsiu dar kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 04 04, 09:59)
p.s. aš kasdien tikrinu dėžę dėl kitų priežasčių, todėl atėjus lapukui, iš karto apie tai pasigirsiu temoje net nelaukdama foto atsiėmimo. nors man tikriausiai kas nors labai bijojo siųsti biggrin.gif

lotuliukas.gif Bet nors tau žinočiau kaip atpirkt prastą nuotrauką - gražių atvirukų paieškočiau lotuliukas.gif
Maniškė jau nuėjo. smile.gif
Atsakyti