Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dekui uz komentarus gelems 4u.gif Nelabai tikejausi kad patiks, nu nesu as geliu fotografe... blush2.gif nors man spalvos susizaide su textura ir paciai visai patiko smile.gif

QUOTE(Inza @ 2013 04 03, 13:20)
Grazu, tekstura tikrai tinka, tik man norisi daugiau desines.. net paslinkau vaizda monitoriuje, galvojau, kad reklama uzstoja biggrin.gif

QUOTE(vienintelė @ 2013 04 03, 17:02)
Sea Girl spalvos gražiai žiūrisis, textura gelėms labai tinka, bet man arba viršaus čiut norisi arba dešinės smile.gif

Dekui uz pastabas. Sutinku ax.gif

o la la , graziai pavasareja. Kur tu cia palindusi fotografavai??? biggrin.gif

airv, sveikinimai laimejus konkursa 4u.gif Laukiam naujos temos...

"Nuostaba"
user posted image
p.s. labai uzastrinta flickr'o, siaip nera tokia uzsarpinta nuotrauka...
Atsakyti
QUOTE(Respect @ 2013 04 01, 17:34)
Uztektu tiesiog pasakyti: kol nera ND, nebus komentu. Fraze "nieko gero" jau too much. Uncorrect.

Incorrect
QUOTE(sbo @ 2013 04 03, 10:31)
Įdomu buvo pažiūrėti, ačiū 4u.gif
Daug tokių veidų "su rūpesčiais", mažai besišypsančių.

as ji followin'u flickr kuri laika. paplaukes toks, labai idomios ne tik fotkes bet ir ju aprasymai. jo experimentai nekasdieniski ir labai netradiciski. man patinka.
QUOTE(Rittule @ 2013 04 02, 18:17)
Ačiū darsyk, malonu  4u.gif 

man irgi patiko. patiko rankos pozicija, nekasdieniska tokia. grudo per daug, labai matosi, kad skaitmeninis ir tas rezia aki.
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 04 02, 16:32)
Na, padariau su kitiniu. Foną gi pasidarai, nebūtinai tai marga siena. Nei vienam ND sienų nenaudojau kaip fono. Jei skaitei senas temas, tai tikrai merginų fantazija neribota, pasižiūrėk 4u.gif

as isvis jokio fono nedariau, fotografavau kur lentyna su knygom, pakankamai marga ir matosi suliejimas tarp skirtingu f'u.

Mangutes foto man patiko, nors kirpta nemazai, ane? formatas nesiziuri, bet istorija idomi.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 04 03, 09:23)
Laba 4u.gif

Skaitinejau vakar apie fotografiją, apie tai, kaip išgauti nuotraukų "aštrumą", ir buvo parašyta, kad vienas iš būdų tai - galima nustatyti išankstinį veidrodžio atsidarymą, dėl ko nuotrauką nufotografuojame "aštresnę". Pabandžiau tą padaryti (pas mane Canon), ir tiesą pasakius nelabai pamačiau skirtumą, gal reiktų kitomis aplinkybėmis, nes vakar tiesiog bele ką fotografuoti miegamajame pasibandžiau..

Įmesk ir man paskaityti 4u.gif

Ar kas turit Nikkor 35 mm f 1,8? smile.gif
Atsakyti
Aš tai bandau vytis seną temą nuo kito galo biggrin.gif kokių gražių Velykinių atvirukų visos pridėjot - galima wubiką? biggrin.gif wub.gif Mačiau šilku dažėt kiaušinius, aš irgi savaitgaliui bandysiu, taip išėjo, kad pas gimines savaitgalį važiuojam jau praėjusių Velykų švęsti biggrin.gif na bet bus Atvelykis, tai kaip ir galima bus dar kiaušus ridenti smile.gif

Iš šios temos tai pakerėjo o_la_la_la foto, sustojo žvilgsnis ir viską tyrinėjo.. Man viena iš tų užkabinančių foto 4u.gif viskas patinka.

voveraite labai fainas natiurmortas smile.gif man gal irgi vos vos daugiau erdvės norėtųsi, bet man labai įdomi idėja ir taip skoningai pateikta viskas..

Aš mainų foto negavau dar, nors KA minėjo, kad man kažkuri mergaitė išsiuntė jau prieš dvi savaites.. Na, gal dėl Velykų kažkur užstrigo, tikėkimės dar ateis.. Kai ateis, ateisiu garsiai čia parėkaut biggrin.gif

Atsakyti
atradau savo svajonių automobillį

Olala foto ir man labai patiko. Taip tyliai buvo pasislėpusi ir atėjo su trenksmais bigsmile.gif labai faina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 balandžio 2013 - 05:58
QUOTE(Yvette @ 2013 04 04, 05:57)

geras thumbup.gif
Atsakyti
Mano mainų foto irgi adresatę turėjo pasiekti. Bet tyluma kažko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 04 04, 07:01)
Mano mainų foto irgi adresatę turėjo pasiekti. Bet tyluma kažko g.gif

aš jau flickr'e mačiau, kad gavo tavo gražiąsias nuotraukas! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 04 04, 08:47)
aš jau flickr'e mačiau, kad gavo tavo gražiąsias nuotraukas! smile.gif

O, ačiū, pražiūrėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 04 04, 00:58)
Įmesk ir man paskaityti  4u.gif

Ar kas turit Nikkor 35 mm f 1,8? smile.gif

Aš čia knygą skaitau... ax.gif

Šiandien važiuoju pas močiutę, pažiūrėsiu, gal ir aš gavau jau mainų atviruką smile.gif

Savąjį išsiųsiu turbūt savaitgalį arba pirmadienį blush2.gif Vakar tik nunešiau į fotosaloną...
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 04 04, 08:17)
Savąjį išsiųsiu turbūt savaitgalį arba pirmadienį  blush2.gif  Vakar tik nunešiau į fotosaloną...

tikrai kad blush2.gif aš norėčiau gauti laiku, pateisinu tik tuos atvejus kai pašte užstringa arba iš toliau keliauja
P.S priėmiau dar viena mokinte tai ta proga dar galiu priimti viena mokine, bet iš kart rašau aš bjauri, gausit dirbti smile.gif užduočiu duosiu, ant lėkštutės visko nepaduosiu, negirsiu jei nematau už ką, tai jei yra norinti man į AZ
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 04 04, 10:53)
tikrai kad blush2.gif aš norėčiau gauti laiku, pateisinu tik tuos atvejus kai pašte užstringa arba iš toliau keliauja
P.S priėmiau dar viena mokinte tai ta proga dar galiu priimti viena mokine, bet iš kart rašau aš bjauri, gausit dirbti smile.gif užduočiu duosiu, ant lėkštutės visko nepaduosiu, negirsiu jei nematau už ką, tai jei yra norinti man į AZ

Bet juk sakė iki atvelykio, o jis yra balandžio 9 d. Mano atvirukas bus vilnietei, tad ilgai neužtruks pasiekti adresatą smile.gif ax.gif
Atsakyti