Įkraunama...
Įkraunama...

PPBukai **150 tema!***

Labutis ! sveikinu visus ka praleidome su Didziuoju 4 ! labai smagus dabar laikas - dar maziukas bet kartu ir didelis tas vaikas smile.gif))

mes augam visi gerai smile.gif Lukas labai myli sese, vaiksto i darzeli, yra giriamas aukletoju, tik kad su lankomumu musu nekas biggrin.gif - tyyyngiu kas ryta vezti, tai kartais su manim pasibasto ar namie bunam smile.gif Sese jau dicke, labai linksmute ir gera mergyte smile.gif begalo visi ja mylim, niurkom kiek galim smile.gif

Smagaus vasarisko pavasario! wink.gif
Atsakyti
Skoria, sveikit greiciau 4u.gif o pilviukas wub.gif tikrai ne burbulas ten stovi tongue.gif

Gerda, su pirma darbo diena bigsmile.gif greiciau ir jus sveikit 4u.gif

as irgi eriu antibus - sinusitas, ausies uzdegimas doh.gif pirma karta gyvenime, nemaloni liga. vaikai sirgo su tempom, baisios slogs, vienas 3 paras paskui kitas 3, as irgi suslogavau, kai sukilo tempapamaniau 3 paras palauksiu, po 3 eja pagalbos, o jau velu komplikavosi doh.gif antibai 3 iena geriu, tempa da laikosi g.gif jau nuo stadienio su tempa vaikstau
noriuuuuuuuuuuuuuuu i lauka

beja, ar kam nuskiles nutrupijes dantukas yra mums nesiseka su dantukais verysad.gif Vytautei syrit pamaciau Kad virsutinis vos vos kamputis nuskiles, o atidziau apziurejus pamaciau apacioje nuskilusi dantuka kampuciu, net brezia jai manau - ka daryt tokiu atveju g.gif kad neimtu gesti unsure.gif
BET CIA VAKAR ARBA SIANAT g.gif nes uzvakar dar taip pasidziaugiau jos dantukais, galvoju tokie lygus baltuciai unsure.gif buciau pastebjus tikrai
o ir valom ne tik ryte, vakae bet ir pries pietu miega dar , del brolio bedeliu, jau maniau nors sese apsaugosiu.... kosmaras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 10 gegužės 2013 - 13:15
Mano keturmetė 4u.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Amira, tavo keturmetė nereali bigsmile.gif

O man - dieta doh.gif Priverstinė. Pajudėjo dešinysis protinis apačioje, tai taip surakino žandikaulį, kad maisto anapus dantų patenka tik labai minimaliai, daugiausia skystuoju pavidalu arba labai jau permatomais kąsneliais doh.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif

Klausykit, aš gi tundrų tundra. Vis pagalvoju, va, gaila balandinukų tema numirė, nieks neparašo... Nu taip jau visai visai nieks... Kol nežinau po kiek laiko atsipeikėjau, kad muset aš naujos temos neužsiprenumeravau blink.gif lotuliukas.gif

O pasirodo nepamiršot mūsų, pasigedot tongue.gif Smagu smile.gif Ačiū labai už sveikinimus, ir labai sveikinu visus saviškius su ketvirtuoju!!! Kaip smagu pažiūrėt nuotraukas, kokie jau visi dideli, pasikeitę...

Mes gyvenam gerai, vyresnieji mano į darželį eina, aš su mažąja namie karaliauju smile.gif Gimdymo istoriją tikrai parašysiu, jau pradėjau net lotuliukas.gif Kai tik baigsiu - pasidalinsiu būtinai.

Pasirodau visus saviškius, persiprašau už nuotraukos kokybę, bet tik tokią turiu, kur visus tris pavyko sugaudyt doh.gif

user posted image
Atsakyti
Oi, Manjana, apsiverkiau cray.gif Nuostabi seimyna wub.gif

Einu gult.
Atsakyti
Dievuliau, Manjana, kokie jus visi grazus !!! Saunuole tu smile.gif atrodai visai nepavargus, akys svyti blizga smile.gif))
Atsakyti
Manjana PAGARBA ir žemai lenkiu galva. Nuoširdžiai sakau 4u.gif
Atsakyti
Manjana, kokie jūs žavūs wub.gif ir Bitutė ! bigsmile.gif pagaliaus kazkam ji prigijo wub.gif
Emutė - visa graži dama smile.gif
lm'ukai, egzotika laikykites 4u.gif
as jau baigineju sirgt, o ir Aurius pasigavo panasu pavasarini persalima kazkoki, su kosuliu,gausiu sekretu... Man net itaru daros jog kazkokia alergija gal i dulkes, zydejimus,greiciau g.gif
po 2sav.vaikam atostogos, man net nesitiki-laikas žiauriai greit lekia doh.gif
Atsakyti
Labas, mergytės,
seniai bebuvau. Visus su praėjusiais gimtadieniais 4u.gif
Manjana, ačiū už nuostabią nuotrauką 4u.gif Graži šeimyna, visgi Bitutė, seniai žadėta, bet išlaukta. Sveikatos jums.
Ir šiaip, taip maloniai akis paganiau, tiek vaikų nuotraukų. Kokios merginos Niles, Moliutes, Snowgirl, Amiros, Saulutės, gražuolės, ne kitaip.
Deimantas, visas vyras, Rojaus nemačiau.
Egzotikaa, nu gimtadieniai tai tyliu... Fantastika, tobula, estetiška, nu vienu žodžiu, tyliu biggrin.gif šaunuolė. Ačiū, kad mus atsimeni biggrin.gif
Vasara atėjo, visi po truputį pramogauja, atostogas planuoja. Šilta, gera.
Mes gerai, abu dažniausiai namie, kosulys arba sloga. Martynui visa nosis nutarkuota per 2 griuvimus, didelis šašas. Meda broliui nenusileidžia, reikalauja sau išskirtinių teisių.
Įmesiu ir aš nuotrauką kokią, taip smagu balandinukus apžiūrinėti.

Manjana, ar trečiukas planuotas, ar netyčiukas? Kai du maži, didelio pasiryžimo reikia... Kažin kaip mūsų dineja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Breta*: 15 gegužės 2013 - 18:49
Oi, mergai, nebūtų rankos užimtos kompresų spaudimų prie žando, papasakočiau, kaip aš vakar pas vietinį dantistą lankiausi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Breta* @ 2013 05 15, 18:45)

Manjana, ar trečiukas planuotas, ar netyčiukas? Kai du maži, didelio pasiryžimo reikia... Kažin kaip mūsų dineja.

\

Buvo planuojamas gerokai vėliau smile.gif Tai netyčiukas hihihi.gif
Atsakyti