Įkraunama...
Įkraunama...

PPBukai **150 tema!***

Sveikiname siandienos berniukus su 4 gimtadieniu

Tanikos Aurima
Laimingos_žmonod Lauryna Piju (100 metu)
***Sandrita*** Mata (100 metu irgi)
Atsakyti
biggrin.gif mano asmenine tema - dienorastis cia doh.gif

kepiau ale rafaelo (kondensuotas pienas, kokoso drozles)

user posted image
Atsakyti
Nu dar aš kartais pasisakau lotuliukas.gif Bendras blogas lotuliukas.gif

Tvarkiau foto šiandien - štai ką radau wub.gif

user posted image
Papildyta:
Dabar biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2013 04 30, 18:55)
Nu dar aš kartais pasisakau  lotuliukas.gif Bendras blogas lotuliukas.gif

Tvarkiau foto šiandien - štai ką radau  wub.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif

wub.gif kaip atrodo viskas buvo nesenai
Atsakyti
Aham... Bežiūrint nuotraukytes, atrodo, sulig kiekviena foto taip ir atsigamina įvykiai - ką tą akimirką veikėm, kuo gyvenom, kvėpavom... rolleyes.gif Tokia lietingai nostalgiška diena buvo ax.gif
O, kai pasižėjau į pilvūziko nuotraukas - jetus kokia storkė buvau blink.gif lotuliukas.gif Su Aukse jau trečiam mėnesy baisus pilvukas pūpsojo blink.gif biggrin.gif Fainaaaaaaaaaa ax.gif

Visoms nestuke.gif linkėjimai oro_buckis.gif

P.S. reiktų tokią kepurę vėl numegzti - nebesugebėčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 30 balandžio 2013 - 21:53
Labukas balandeliai smile.gif

Stai ir baiges musu menuo!
Gal ir gerai, nes per tuos spalvotus sveikinimus nepasnekam normaliai biggrin.gif
Perskaiciau as ir juos aisku, prisidedu prie ju taip pat is visos sirdies. wub.gif Grazu ziuret, kaip musiskiai isaugo! O atrodo, tik 4 metai prabego....

Smilte gyvena gerai, ruosiasi ponia atostogoms, derina sukneles ir batelius. doh.gif Bus faina siemet, nes skrisime jau visi 4. wub.gif Broliui tik ka sukako puse metu, pagaliau tarp ju atsiranda plika akimi matomas rysys. Smiltei labai patinka su juo zaist, niekada nepraeina pro sali. Ir siaip saunuole butu, jei ne oziai, kurie mus isveda is pusiausvyros. Bet cia turbut dar normalu,ane? smile.gif
O siaip panele mokos rasyti ir bando skaityti. Labai uzikabliavus dabar ant sito. Pasirasineja virur kreivom raidem "SMILTELYTE TETULYTE" smile.gif))) nezinau kodel, gal kad filmukas ar darzelio miuziklas apie skruzdelytetauskalyte patiko biggrin.gif

Aisku ir aipadai labai rupi, bet ribojam...

Oi, bunda mano abu barsukai, begu....

Buckis jums!

Iki greito.

Atsakyti
Roju su 4-tuoju gimtadieniu happybday.gif:
Atsakyti
sveikinimai Emilytei happybday.gif:
uzsibaige gimtadieniu ratas ir atejo vasara wub.gif visos mamos uzimtos - ilgais pasivaiksciojimais lauke, sodu,darzu tvarkymu, seja, sodinimais, generalinem tvarkom biggrin.gif o jau kad suzydo vysnios! Matet? svajinga tiesiog... wub.gif
Atsakyti
Matėm biggrin.gif Vos ne vos žolytė išlindo dar tik biggrin.gif Pirmas vakaras, kai nelyja. Dar gal ryt pasidžiaugsim saulyte, o po to ir vėl lietutis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 05 01, 17:24)
Roju su 4-tuoju gimtadieniu happybday.gif:

paveluotai, bet labai aciu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Kaip cia ramu pas mus biggrin.gif
atejau pasiklaust kaip gyvenat?
Velniukste, kaip savijautos? Ar tase i gimdymo namus jau susikrovei? bigsmile.gif

Mes su Danielium sergam - abu antibus geriam sad.gif
Dar + man danti maudena, tai kita savaite zadu pas dantiste nulekti. O siaip viskas gerai biggrin.gif Jau turiu +11 kg ir nesuprantu kodel aplinkui visos leknos grazios, o as toks burbulas lotuliukas.gif

QUOTE(silagele @ 2013 05 07, 23:18)
sveikinimai Emilytei happybday.gif:
uzsibaige gimtadieniu ratas ir atejo vasara wub.gif visos mamos uzimtos - ilgais pasivaiksciojimais lauke, sodu,darzu tvarkymu, seja, sodinimais, generalinem tvarkom biggrin.gif o jau kad suzydo vysnios! Matet? svajinga tiesiog... wub.gif

Ne tik matem, bet ir iamzinom tongue.gif
http://s018.radikal....21c1f314b7e.jpg

o cia mano vyrai wub.gif
http://s017.radikal....455873cf065.jpg
Atsakyti
Labos,

O Skoria, kaip laikas bega, jau dekrete? bigsmile.gif sveikatos jum!

Mes - mes irgi nieko naujo serga abu, siandie gavo antibus - Joriui sloga trys savaites, Benui maziau, bet pulinga baisi, Joriui jau i ausi perejo, vakar tempe uzkilo, Benui kosulys negeras pasidares, nezinau ar palaukt, ar zinant kaip buna jau duot antibus ir jam - kaip pietu miega miegojo ir koks neretai irzlus manau, duosiu jau. Tai va kaip graziai lankom darzeli, ir Benas pradejo, 4 dienas paejo ir nuo brolio apsikrete, nespejo pamiegot ir pabut visa diena - kol pateksim leidziam i privatu, tai isvis kai neina skausminga doh.gif Nors pradejom su dziaugsmu - vis kartojo i darzeli "i dade" ir labai noriai be asaru ten liko tas dienas, tikiuos ir paskui taip bus, nes neturesiu galimybes anksciau pasiimt. O kita savaite tures vyras imt biuleteni, nes as ryt pradedu dirbt - noriu, bijau ir jaudinuos kaip ir kas, o dar tie sergantys vaikai..

O siaip siandien musu seimoj svente - mes labai laimingi, mazylis, jau ne toks ir mazas! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *gerda*: 09 gegužės 2013 - 16:18