Įkraunama...
Įkraunama...

PPBukai **150 tema!***

Ačiū už sveikinimus mano pupai wub.gif
4metai.... atrodo kad vakar.... 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
labas,

buckiai visiems svenciantiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ech, kaip greit tas laikas lekia....

Ema kokia grazute wub.gif

Egzotika, kokia svente thumbup.gif

pagalvojau, kad mano vaiko visi trys praeje gimtadieniai skirtingose salyse buvo sutikti biggrin.gif
Atsakyti
amirA, tavo Ema wub.gif LABAI LABAI GRAZI, TOKIE RYSKUS BRUOZAI - akys kaip padazytos - KAIP LELE wub.gif

QUOTE(bim-bam @ 2013 04 27, 16:57)

Egzotika, kokia svente thumbup.gif

pagalvojau, kad mano vaiko visi trys praeje gimtadieniai skirtingose salyse buvo sutikti  biggrin.gif

aciuks.gif

bigsmile.gif thumbup.gif ir kokiose? biggrin.gif ko ne teminiai gimtadieniai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai praejusiems jubiliatams 4u.gif 4u.gif 4u.gif visiems visiems po 4 didelius balionus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dar karta egzotika pagirsiu, labai grazios dekoracijos, grazi svente thumbup.gif
O cia mano piratas
user posted image
user posted image
user posted image
ir mazoji sesute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anastasssija @ 2013 04 28, 12:00)
Dar karta egzotika pagirsiu, labai grazios dekoracijos, grazi svente thumbup.gif
O cia mano piratas ir mazoji sesute wub.gif

wub.gif aciuks.gif

g.gif o kodel jusu nera musu sarasiuke ??????????????????????????????????????????????????????????????????
paveluoti sveikinimai 4-meciui Karoliui wub.gif koks grazus piratas, net su visa atributika thumbup.gif
ir sesyte wub.gif kuria taip su artejanciu happybday.gif:

gal daugiau turi foto is sventes rolleyes.gif ar gimtadieniu temoje yra daugiau, einu ieskot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 28 balandžio 2013 - 17:21
Sveikinimai visiems visiems visiems!

Kokie jie jau vis del to dideli! Mergaites su tokiom kasom!!!!!! Augam augam augam smile.gif

Atsakyti
Sveikinimai visiems balandinukams su gimtadieniais!!!! vnz,su musu menesiu visus dirol.gif

zodis balandinukai man sukelia tokia,daugmaz,asociacija,daug vaiku vienam plote pribire biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
PPB temoj maciau Simona papostino,lauziau,lauziau galva-kuri ten??? g.gif ir islauziau,kad Egzotika biggrin.gif
Atsakyti
Saulyčiuko Noju su 4 tortuku happybday.gif:

QUOTE(pomada @ 2013 04 29, 13:36)
PPB temoj maciau Simona papostino,lauziau,lauziau galva-kuri ten??? g.gif  ir islauziau,kad Egzotika biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif turejai proga smegenu mankstai first.gif
Atsakyti
Deimantukas Sveikina visusas ir visus balandinukus ir siuncia visiem balionus:4u: 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 04 27, 16:04)
Su gimtadieniu mergytes  wub.gif

sawlute's Mėta,
delphinas Ugne

sawlute, kaip sekesi daryti popierini torta  g.gif laukiu foto  biggrin.gif ir sventes akimirku, pasakojimo - tikiuosi uzsuksi ir cia  ax.gif

Sveikos! 100 metų be šių metų smile.gif Visų pirma ačiū už sveikinimus! Negaliu patikėti, kad taip greit laikas eina... Visus sveikinam su praėjusiais ir ateinančiais keturių metų gimtadienisi. Aukite dideli ir sveiki! Mylim ir bučiuojam rolleyes.gif

Gimtadienis pavyko puikiai, kitaip ir būti negali, kai ruošiesi ir lauki kelis mėnesius smile.gif O Mėta šiais metais jau nuo kovo pradžios pradėjo klausinėti ir organizuoti gimtadienį, visi svečiai buvo jos pačios sukviesti, dovanos susakytos, netgi ką puošis pati rinkosi, man beliko tik piniginę atverti ir vaišes suruošti smile.gif Šiaip gyvenam neblogai, tik paskutinius du mėnesius ligos puola, tai laukiam labai pavasario, gal tos baisybės atsitrauks... Lankėsi porą mėnesių pas logopedę ir prieš pat ketvirtą gimtadienį atsirado garsas R, tai labai džiaugiamės tuo pasiekimu, nes moteriškė aktyvi nori visur dalyvauti, eilėraščius deklamuoti, daineles dainuoti... Tai tiek šiam kartui smile.gif

Specialiai egzotikai smile.gif
user posted image

Mūsų keturmetė wub.gif
user posted image
Atsakyti
labas,

buckiai visiems grazuoliams ir grazuolems wub.gif

mes svenciame kelias dienas, su isvykom ir pan. biggrin.gif

namu gamybos tortas ir vegetariskos vaises (vaikams labai patiko ddarzoves su padazu thumbup.gif )
user posted image

user posted image

dovaneles sveciams
user posted image

o cia mano be dienos keturmetis stepese indenu zemese smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bim-bam: 29 balandžio 2013 - 18:58
QUOTE(sawlute @ 2013 04 29, 15:59)
Sveikos! 100 metų be šių metų smile.gif

Specialiai egzotikai smile.gif

Mūsų keturmetė wub.gif

TIKRAI 100 METU

nu grazus tortukas thumbup.gif bet tavo META wub.gif jauciu PPbukai patys graziausi, ka biggrin.gif wub.gif

QUOTE(bim-bam @ 2013 04 29, 16:54)

mes svenciame kelias dienas, su isvykom ir pan.  biggrin.gif

namu gamybos tortas ir vegetariskos vaises

torta pati darei? o is ko padazas? sauni svente buvo ir net su isvykomis thumbup.gif
Atsakyti