Ačiū už sveikinimus mano pupai
4metai.... atrodo kad vakar....
labas,
buckiai visiems svenciantiems
ech, kaip greit tas laikas lekia....
Ema kokia grazute
Egzotika, kokia svente
pagalvojau, kad mano vaiko visi trys praeje gimtadieniai skirtingose salyse buvo sutikti
buckiai visiems svenciantiems
ech, kaip greit tas laikas lekia....
Ema kokia grazute
Egzotika, kokia svente
pagalvojau, kad mano vaiko visi trys praeje gimtadieniai skirtingose salyse buvo sutikti
amirA, tavo Ema LABAI LABAI GRAZI, TOKIE RYSKUS BRUOZAI - akys kaip padazytos - KAIP LELE
Egzotika, kokia svente
ir kokiose? ko ne teminiai gimtadieniai
QUOTE(bim-bam @ 2013 04 27, 16:57)
Egzotika, kokia svente
ir kokiose? ko ne teminiai gimtadieniai
QUOTE(anastasssija @ 2013 04 28, 12:00)
Dar karta egzotika pagirsiu, labai grazios dekoracijos, grazi svente
O cia mano piratas ir mazoji sesute
O cia mano piratas ir mazoji sesute
o kodel jusu nera musu sarasiuke ??????????????????????????????????????????????????????????????????
paveluoti sveikinimai 4-meciui Karoliui koks grazus piratas, net su visa atributika
ir sesyte kuria taip su artejanciu :
gal daugiau turi foto is sventes ar gimtadieniu temoje yra daugiau, einu ieskot
Sveikinimai visiems visiems visiems!
Kokie jie jau vis del to dideli! Mergaites su tokiom kasom!!!!!! Augam augam augam
Kokie jie jau vis del to dideli! Mergaites su tokiom kasom!!!!!! Augam augam augam
Saulyčiuko Noju su 4 tortuku :
turejai proga smegenu mankstai
QUOTE(pomada @ 2013 04 29, 13:36)
PPB temoj maciau Simona papostino,lauziau,lauziau galva-kuri ten??? ir islauziau,kad Egzotika
turejai proga smegenu mankstai
QUOTE(egzotikaa @ 2013 04 27, 16:04)
Su gimtadieniu mergytes
sawlute's Mėta,
delphinas Ugne
sawlute, kaip sekesi daryti popierini torta laukiu foto ir sventes akimirku, pasakojimo - tikiuosi uzsuksi ir cia
sawlute's Mėta,
delphinas Ugne
sawlute, kaip sekesi daryti popierini torta laukiu foto ir sventes akimirku, pasakojimo - tikiuosi uzsuksi ir cia
Sveikos! 100 metų be šių metų Visų pirma ačiū už sveikinimus! Negaliu patikėti, kad taip greit laikas eina... Visus sveikinam su praėjusiais ir ateinančiais keturių metų gimtadienisi. Aukite dideli ir sveiki! Mylim ir bučiuojam
Gimtadienis pavyko puikiai, kitaip ir būti negali, kai ruošiesi ir lauki kelis mėnesius O Mėta šiais metais jau nuo kovo pradžios pradėjo klausinėti ir organizuoti gimtadienį, visi svečiai buvo jos pačios sukviesti, dovanos susakytos, netgi ką puošis pati rinkosi, man beliko tik piniginę atverti ir vaišes suruošti Šiaip gyvenam neblogai, tik paskutinius du mėnesius ligos puola, tai laukiam labai pavasario, gal tos baisybės atsitrauks... Lankėsi porą mėnesių pas logopedę ir prieš pat ketvirtą gimtadienį atsirado garsas R, tai labai džiaugiamės tuo pasiekimu, nes moteriškė aktyvi nori visur dalyvauti, eilėraščius deklamuoti, daineles dainuoti... Tai tiek šiam kartui
Specialiai egzotikai
Mūsų keturmetė
labas,
buckiai visiems grazuoliams ir grazuolems
mes svenciame kelias dienas, su isvykom ir pan.
namu gamybos tortas ir vegetariskos vaises (vaikams labai patiko ddarzoves su padazu )
dovaneles sveciams
o cia mano be dienos keturmetis stepese indenu zemese
buckiai visiems grazuoliams ir grazuolems
namu gamybos tortas ir vegetariskos vaises (vaikams labai patiko ddarzoves su padazu )
dovaneles sveciams
o cia mano be dienos keturmetis stepese indenu zemese
QUOTE(sawlute @ 2013 04 29, 15:59)
TIKRAI 100 METU
nu grazus tortukas bet tavo META jauciu PPbukai patys graziausi, ka
QUOTE(bim-bam @ 2013 04 29, 16:54)
namu gamybos tortas ir vegetariskos vaises
torta pati darei? o is ko padazas? sauni svente buvo ir net su isvykomis