Esu pasimetus mazumele
Ema turi buti miskinuke, girinuke per vaidinima. Gal kas turite ideju kaip ta vaika aprengti kad butu mazdaug panasi Visi vaikai kaip vaikai - boruzes, geles pauksciai - na manoji gauna visada vaidmenis kad krisk zemen
Laba
Padaryk karūną, nu tipo karaliaus, rudą arba žalią ir rudą arba žalią apsiaustą iki žemės, bent aš taip daryčiau, gal bus kažkiek panaši
Egzotika, gražu
O mes po baliaus jau . Darėm vaikų kavinėj, su Pepe. Likau labai viskuo patenkinta . Vaikai irgi . Atrodo, nieko ypatingo jie ten neveikė:balionus pūtė, šoko, dainavo, eilėraščius sakė, bet su tokiu užsidegimu visi, nes ta Pepė tai aktorė iš Lėlių teatro, moka su vaikais užsiimti. Pabaigoj visi vaidinom pasaką "Princesės Aistytės gimtadienis", visi gavom apsirengt pagal vaidmenis, Aistė-ilgą princesinę suknią, tai vaikas ekstazėj buvo .
Valgyt buvom kavinėj užsakę, tai nebuvo man jokio rūpestėlio. Na, kartais man patinka pačiai tuos balius paruošti, bet va dabar buvo sunkus periodas, ir fiziškai, ir psichologiškai, tai va toks paruoštas balius labai liuks buvo, nes pati tai .
QUOTE(*amira* @ 2013 04 20, 18:36)
Esu pasimetus mazumele
Ema turi buti miskinuke, girinuke per vaidinima. Gal kas turite ideju kaip ta vaika aprengti kad butu mazdaug panasi Visi vaikai kaip vaikai - boruzes, geles pauksciai - na manoji gauna visada vaidmenis kad krisk zemen
Padaryk karūną, nu tipo karaliaus, rudą arba žalią ir rudą arba žalią apsiaustą iki žemės, bent aš taip daryčiau, gal bus kažkiek panaši
Egzotika, gražu
O mes po baliaus jau . Darėm vaikų kavinėj, su Pepe. Likau labai viskuo patenkinta . Vaikai irgi . Atrodo, nieko ypatingo jie ten neveikė:balionus pūtė, šoko, dainavo, eilėraščius sakė, bet su tokiu užsidegimu visi, nes ta Pepė tai aktorė iš Lėlių teatro, moka su vaikais užsiimti. Pabaigoj visi vaidinom pasaką "Princesės Aistytės gimtadienis", visi gavom apsirengt pagal vaidmenis, Aistė-ilgą princesinę suknią, tai vaikas ekstazėj buvo .
Valgyt buvom kavinėj užsakę, tai nebuvo man jokio rūpestėlio. Na, kartais man patinka pačiai tuos balius paruošti, bet va dabar buvo sunkus periodas, ir fiziškai, ir psichologiškai, tai va toks paruoštas balius labai liuks buvo, nes pati tai .
Laba
Simpatiją Vytuką su ketvirtuoju
Oiii, koookia dama . Sveikinimai
Simpatiją Vytuką su ketvirtuoju
QUOTE(NILE** @ 2013 04 24, 20:12)
Pasirodom
Oiii, koookia dama . Sveikinimai
QUOTE(egzotikaa @ 2013 04 24, 23:33)
WOW EGZOTIKA, fantastiškai
QUOTE(patareja @ 2013 04 25, 05:48)
WOW EGZOTIKA, fantastiškai
o tavo Austeja sveikinu paveluotai su 4 - tuoju gimtadieniu : Gi musu maziukes gimusios ta pacia diena kaip atsventete?
ziuriu sveikinti cia nebemadinga : soecialiai sau sakiau nesveikinsiu, tegul kitos sveikina, bet ziuriu..... ir lm mano taktikos laikosi
gaila man mamyciu, kurios uzsuka ta dienele ir ..........
sveikinu vakar gimtadini sventusius
manjanos Vytauta (butu idou manjana cia pamatyti idomu ir gimdymo istorija ir kaip sekasi 3 vaiku mamyte buti )
Nile**'s Daina Kotryna
Kristl Aidara (100 tas metu nematyta cia )
16 dienos ketvertukininkams:
17 dienos dailiosiom princesėms:
18 dienos džentelmenui:
19 dienos fėjoms:
20 dienos žaviai porelei:
21 dienos porytei:
24 dienos trio:
Kostui, Kotrynai, Titui, Emai, Beatričei, Ugniui
17 dienos dailiosiom princesėms:
Gytei, Austėjai, Aistei
18 dienos džentelmenui:
Benediktui
19 dienos fėjoms:
Mėjai ir Gabrielei
20 dienos žaviai porelei:
Elizabetai ir Deimantui
21 dienos porytei:
Viliui ir Deivikai
[SIZE=7]23 dienos nepakartojamosioms:Austėjai ir Elzei
24 dienos trio:
Vytautui, Kotrynai, Aidarui
VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!
Su 4-tuoju tortuku:
irchik Marta,
Rudze's Agniu
paslydau Ryti
*amiro*s Ema
Amira, laukiu foto Mikes pukuotuko gimtadienio
O , LM, sureagavo i mano pastaba
irchik Marta,
Rudze's Agniu
paslydau Ryti
*amiro*s Ema
Amira, laukiu foto Mikes pukuotuko gimtadienio
O , LM, sureagavo i mano pastaba
Egzotikaa super boruziu gimtadienis..viskas laaabai graziai atrode.
Sios dienos sukaktuvininkams ir ju mamytems didziuliai sveikinimai .
Ir kiekvienam atskirai Balandinukui po bucki ketvirto buvusio ar ar dar tik busimo gimtadienio proga
QUOTE(egzotikaa @ 2013 04 26, 07:52)
Su 4-tuoju tortuku:
irchik Marta,
Rudze's Agniu
paslydau Ryti
*amiro*s Ema
irchik Marta,
Rudze's Agniu
paslydau Ryti
*amiro*s Ema
Sios dienos sukaktuvininkams ir ju mamytems didziuliai sveikinimai .
Ir kiekvienam atskirai Balandinukui po bucki ketvirto buvusio ar ar dar tik busimo gimtadienio proga
Su gimtadieniu mergytes
sawlute's Mėta,
delphinas Ugne
sawlute, kaip sekesi daryti popierini torta laukiu foto ir sventes akimirku, pasakojimo - tikiuosi uzsuksi ir cia
sawlute's Mėta,
delphinas Ugne
sawlute, kaip sekesi daryti popierini torta laukiu foto ir sventes akimirku, pasakojimo - tikiuosi uzsuksi ir cia