Įkraunama...
Įkraunama...

PPBukai **150 tema!***

rolleyes.gif Esu pasimetus mazumele smile.gif

Ema turi buti miskinuke, girinuke per vaidinima. Gal kas turite ideju kaip ta vaika aprengti kad butu mazdaug panasi smile.gif Visi vaikai kaip vaikai - boruzes, geles pauksciai - na manoji gauna visada vaidmenis kad krisk zemen biggrin.gif
Atsakyti

bigsmile.gif wub.gif clap.gif: ka tik padariau pompomsa wub.gif nu kaip graziai jie ziurisi - viskas jokiu balionu nebereiks sventems biggrin.gif ir kaip paprasta juos pasidaryti thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Laba 4u.gif

QUOTE(*amira* @ 2013 04 20, 18:36)
rolleyes.gif Esu pasimetus mazumele smile.gif

Ema turi buti miskinuke, girinuke per vaidinima. Gal kas turite ideju kaip ta vaika aprengti kad butu mazdaug panasi smile.gif Visi vaikai kaip vaikai - boruzes, geles pauksciai - na manoji gauna visada vaidmenis kad krisk zemen biggrin.gif

Padaryk karūną, nu tipo karaliaus, rudą arba žalią ir rudą arba žalią apsiaustą iki žemės, bent aš taip daryčiau, gal bus kažkiek panaši unsure.gif

Egzotika, gražu wub.gif

O mes po baliaus jau bigsmile.gif. Darėm vaikų kavinėj, su Pepe. Likau labai viskuo patenkinta thumbup.gif . Vaikai irgi thumbup.gif . Atrodo, nieko ypatingo jie ten neveikė:balionus pūtė, šoko, dainavo, eilėraščius sakė, bet su tokiu užsidegimu visi, nes ta Pepė tai aktorė iš Lėlių teatro, moka su vaikais užsiimti. Pabaigoj visi vaidinom pasaką "Princesės Aistytės gimtadienis", visi gavom apsirengt pagal vaidmenis, Aistė-ilgą princesinę suknią, tai vaikas ekstazėj buvo bigsmile.gif.
Valgyt buvom kavinėj užsakę, tai nebuvo man jokio rūpestėlio. Na, kartais man patinka pačiai tuos balius paruošti, bet va dabar buvo sunkus periodas, ir fiziškai, ir psichologiškai, tai va toks paruoštas balius labai liuks buvo, nes pati tai schmoll.gif .
Atsakyti
VISUS BALANDINUKUS SU GIMTADIENIU
Pasirodom ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Laba 4u.gif

Simpatiją Vytuką su ketvirtuoju 4u.gif

QUOTE(NILE** @ 2013 04 24, 20:12)

Oiii, koookia dama wub.gif . Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti

biggrin.gif giriuosi tongue.gif tema pagyvinsiu gal

musu Boruzeliu svente wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Torta dariau pati pirma karta bigsmile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

salotos 'SAULEGRAZA'
user posted image

sumustinukai su lydytu sureliu

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

LAUKTUVES
user posted image

user posted image

pries zaidima
user posted image
po (tik gelyciu dar daugiau, bet foto nera be vaiku blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 04 24, 23:33)
biggrin.gif giriuosi  tongue.gif tema pagyvinsiu gal

musu Boruzeliu svente  wub.gif

user posted image

WOW wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif EGZOTIKA, fantastiškai wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patareja @ 2013 04 25, 05:48)
WOW wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  EGZOTIKA, fantastiškai wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciuks.gif o tavo Austeja sveikinu paveluotai su 4 - tuoju gimtadieniu happybday.gif: Gi musu maziukes gimusios ta pacia diena wub.gif kaip atsventete?

blush2.gif ziuriu sveikinti cia nebemadinga nono.gif: soecialiai sau sakiau nesveikinsiu, tegul kitos sveikina, bet ziuriu..... ir lm mano taktikos laikosi biggrin.gif
gaila man mamyciu, kurios uzsuka ta dienele ir ..........

sveikinu vakar gimtadini sventusius

manjanos Vytauta (butu idou manjana cia pamatyti ax.gif idomu ir gimdymo istorija ir kaip sekasi 3 vaiku mamyte buti ax.gif )
Nile**'s Daina Kotryna
Kristl Aidara
(100 tas metu nematyta cia ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 25 balandžio 2013 - 16:17
16 dienos ketvertukininkams:
Kostui, Kotrynai, Titui, Emai, Beatričei, Ugniui

17 dienos dailiosiom princesėms:
Gytei, Austėjai, Aistei

18 dienos džentelmenui:
Benediktui

19 dienos fėjoms:

Mėjai ir Gabrielei

20 dienos žaviai porelei:
Elizabetai ir Deimantui

21 dienos porytei:
Viliui ir Deivikai
[SIZE=7]23 dienos nepakartojamosioms:
Austėjai ir Elzei

24 dienos trio:
Vytautui, Kotrynai, Aidarui

VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIO, VALIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

user posted image
Atsakyti
Su 4-tuoju tortuku:

irchik Marta,
Rudze's Agniu
paslydau Ryti

*amiro*s Ema

Amira, laukiu foto Mikes pukuotuko gimtadienio bigsmile.gif

biggrin.gif O , LM, sureagavo i mano pastaba lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Egzotikaa super boruziu gimtadienis..viskas laaabai graziai atrode.

QUOTE(egzotikaa @ 2013 04 26, 07:52)
Su 4-tuoju tortuku:

irchik Marta,
Rudze's Agniu
paslydau Ryti

*amiro*s Ema

Sios dienos sukaktuvininkams ir ju mamytems didziuliai sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
user posted image

Ir kiekvienam atskirai Balandinukui po bucki ketvirto buvusio ar ar dar tik busimo gimtadienio proga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *slapuke: 26 balandžio 2013 - 09:22
Su gimtadieniu mergytes wub.gif

sawlute's Mėta,
delphinas Ugne

sawlute, kaip sekesi daryti popierini torta g.gif laukiu foto biggrin.gif ir sventes akimirku, pasakojimo - tikiuosi uzsuksi ir cia ax.gif
Atsakyti