Labas, balandinukų mamos
Pažiūrėjau nuotraukas iš kelionių, gimsiukų, šiaip įsimintinų akimirkų - kokie gražūs, mieli ir protingi tie mūsų balandinukai, ir jų broliai, sesės
Pasidžiaugiau mūsiškių pasiekimais, gudrumu ir protingais pareiškimais, kaip visgi jie auga, tobulėja, labai smagu man paskaityti tokius postus
Susana, galiu tik prisidėti prie kitų mamų žodžių, esi geriausia mama savo dukrytėms. Viskas bus savu laiku. Visi mūsų vaikai unikalūs
Mes gyvenam gerai. Būna kartais, kaip manau ir visiems, liūdnesnių dienų, atsiranda visokių bėdelių. Vat dabar su dantukais vargstam
Dar balandį buvom profilaktiškai, visi dantukai gražučiai, sveiki buvo. O vasarą pastebėjau, kad skylutė vienam krūminuke atsirado. Užsirašėm pas odontologą, bet nors ir privačiai, tik rudenį pakliuvom, per tą laiką dar dviejuose dantukuose skylutės, žodžiu, staigiai pradėjo gęsti dantukai
Pirmą kartą davė taisyt, net nusistebėjau, koks drąsuolis, o po to viskas - baimė atsirado, net į kėdę nesisėda. Tai dabar gydomės Žalgirio klinikoje su sedacija, pavyko pagaliau.
Įdomu, kaip kitų balandinukų dantukai, ar visi sveiki? Jei yra kokių bėdų, ar duoda gydyt?Dabar apie linksmesnius dalykus
Snieguole, maniškis tiesiog pats sau istorijų nekuria, nors Smiltės fantazijos man kažkaip visiškai normaliai atrodo. Aurimas labiau tam tikroj situacijoj, ar ką išgirdęs mėgsta savo versijas pateikti: pvz., skaitom Kasperavičiaus istoriją, kur meškiukas į kavos puodelį įkrito, o šuo lenktynes laimėjo, Aurimas pareiškia: "o aš noriu, kad meškiukas laimėtų, mano istorijoj jis iš puodelio iššoks ir greičiau už šuniuką prizą gaus"
Jam vis dar copy-paste periodas: kašį pamato - iš karto pats žaidžia, komentuoja ir taškus skelbia, užduotėlę kokią knygutėj padaro, pats panašią turi nupaišyt, kryžiažodį žurnale pamato - pats pradeda kryžiažodį sudarinėti
Darželyje sekasi gerai, krepšinio būrelį lanko (šalia futbolo ir krepšinis jau valdo
), į anglų k. užrašėm, bet nežinau ar jau prasidėjo pamokėlės, apsirgo dabar, tai nelanko porą savaičių darželio. Tiesa, rusiškai jau irgi pramoko, supranta viską ir nemažai pasako, su labai gražiu lietuvišku akcentu
Dar pamėgo sms rašinėti. Tai va apsirgęs su tėčiu buvo, gaunu darbe sms "labas rytas.mama.as noriu buti su tavimi , kad tave labai myliu". Tai kaip čia iš tos laimės neapsiverkti, ką?
Amicus cognoscitur amore, more, ore, re (Draugas pažįstamas iš meilės, elgesio, žodžių, darbų)