Įkraunama...
Įkraunama...

PPBukai **150 tema!***

QUOTE(Snowgirl @ 2013 10 15, 11:53)
Jis kitoks nei Smiltte: rudaodis, sveria 2kg daugiau nei ji tuo metu, viska valgo!, su plaukais, labai ramus ir letapedis, bet panasu, kad jau tuoj eis, spalio 27 -jam metukai!
user posted image

happybday.gif su pirmuoju wub.gif

o čia manoji... 4u.gif seniai besirodėm...
user posted image
Atsakyti
Labas, balandinukų mamos 4u.gif

Pažiūrėjau nuotraukas iš kelionių, gimsiukų, šiaip įsimintinų akimirkų - kokie gražūs, mieli ir protingi tie mūsų balandinukai, ir jų broliai, sesės wub.gif
Pasidžiaugiau mūsiškių pasiekimais, gudrumu ir protingais pareiškimais, kaip visgi jie auga, tobulėja, labai smagu man paskaityti tokius postus thumbup.gif
Susana, galiu tik prisidėti prie kitų mamų žodžių, esi geriausia mama savo dukrytėms. Viskas bus savu laiku. Visi mūsų vaikai unikalūs mirksiukas.gif

Mes gyvenam gerai. Būna kartais, kaip manau ir visiems, liūdnesnių dienų, atsiranda visokių bėdelių. Vat dabar su dantukais vargstam unsure.gif Dar balandį buvom profilaktiškai, visi dantukai gražučiai, sveiki buvo. O vasarą pastebėjau, kad skylutė vienam krūminuke atsirado. Užsirašėm pas odontologą, bet nors ir privačiai, tik rudenį pakliuvom, per tą laiką dar dviejuose dantukuose skylutės, žodžiu, staigiai pradėjo gęsti dantukai verysad.gif Pirmą kartą davė taisyt, net nusistebėjau, koks drąsuolis, o po to viskas - baimė atsirado, net į kėdę nesisėda. Tai dabar gydomės Žalgirio klinikoje su sedacija, pavyko pagaliau. Įdomu, kaip kitų balandinukų dantukai, ar visi sveiki? Jei yra kokių bėdų, ar duoda gydyt?

Dabar apie linksmesnius dalykus smile.gif Snieguole, maniškis tiesiog pats sau istorijų nekuria, nors Smiltės fantazijos man kažkaip visiškai normaliai atrodo. Aurimas labiau tam tikroj situacijoj, ar ką išgirdęs mėgsta savo versijas pateikti: pvz., skaitom Kasperavičiaus istoriją, kur meškiukas į kavos puodelį įkrito, o šuo lenktynes laimėjo, Aurimas pareiškia: "o aš noriu, kad meškiukas laimėtų, mano istorijoj jis iš puodelio iššoks ir greičiau už šuniuką prizą gaus" smile.gif Jam vis dar copy-paste periodas: kašį pamato - iš karto pats žaidžia, komentuoja ir taškus skelbia, užduotėlę kokią knygutėj padaro, pats panašią turi nupaišyt, kryžiažodį žurnale pamato - pats pradeda kryžiažodį sudarinėti biggrin.gif

Darželyje sekasi gerai, krepšinio būrelį lanko (šalia futbolo ir krepšinis jau valdo smile.gif ), į anglų k. užrašėm, bet nežinau ar jau prasidėjo pamokėlės, apsirgo dabar, tai nelanko porą savaičių darželio. Tiesa, rusiškai jau irgi pramoko, supranta viską ir nemažai pasako, su labai gražiu lietuvišku akcentu smile.gif Dar pamėgo sms rašinėti. Tai va apsirgęs su tėčiu buvo, gaunu darbe sms "labas rytas.mama.as noriu buti su tavimi , kad tave labai myliu". Tai kaip čia iš tos laimės neapsiverkti, ką? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2013 10 30, 13:03)
"labas rytas.mama.as noriu buti su tavimi , kad tave labai myliu". Tai kaip čia iš tos laimės neapsiverkti, ką?  wub.gif

wub.gif wub.gif

jis ir skaito ir raso jau gerai taip? blink.gif blink.gif thumbup.gif

labas,

dantukus esam du tvarke, kruminukus. viena pries pusantru metu, be vargo leido tvarkyt, bet atejus antro tvarkyt niekaip nebeprisileido schmoll.gif tai neverciau, tiesiog laukem... tai va vasara puikia gydytoja radau, pati pas ja lankytis pradejau ir vaika vedziau. tai antra kruminuka sutvarke. bet kol buvau kabinete, jau buvo bepradedantis graudintis ir sakyt, kad nenori tvarkyt. bet isejau is kabineto ir viskas tvarkoje buvo, dave gydytojai kalbos ir taip bebendraujant sutvarke jam ta dantuka smile.gif

del istoriju kurimo...buna pakuria kazka, bet ne kasdien ir nebuna kazkoks blogas melas ar pan. tai nepergyvenu smile.gif

jauciu is cia esanciu manasis maziausiai uzimtas, be darzo, kol kas be bureliu (bandem - nepatiko, ieskau kitu) ir siaip saviveikla uzsiemes hihihi.gif pats prisigalvoja veiklos, piesia - labai patinka, tik butinai savaip, tai mes jau nesikisam. ziuriu per laika kad istobulejo, nes anksciau tai tep lep tik buvo, dabar kasdien ilgiausiai gali piest ir visokiu idomybiu pripiesia smile.gif tai mano atsamokybe - priemones supirkt tinkamas, o toliau jau jis ten ir is teatro scenas piesia, ka mates, ir is gyvenimo biggrin.gif stebiu ir zaviuosi wub.gif
anglu kalbos nenori pamirst, tai vis kviecia mane pasimokyt kartu su juo biggrin.gif ir dar sake prisijung prie manes ir kartu ispanu mokysis hihihi.gif o penkta gimtadieni noretu svest Italijoje. tokie tai tie norai jo wub.gif
labai megsta i teatra eit, tai jau lankomes, jei tik nematytas spektaklis buna smile.gif
dar aisku lipdymas, deliones, lego, vaidmenu zaidimai (padariau zaisliukus - nykstukus, kiskucius ir pan. tai patinka zaist).
ieskom sporto burelio.

grazuoliai balandinukai ir ju mazieji broliukai/sesutes wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos.As su prasymu...Musu balandinukai jau prakute,tad gal kam atliko zaisliuku ir neturit kur deti?Musu darzelio lopsiuko grupe(kurioj dirbu) labai nusigyveno...Viskas beveik suluze,ziauriai sudeveta,daug metu naudota...Kadangi db zaislai labai brangus,nauju darzelis neperka....vaikuciai iki 3m,smulkus zaisliukai,masinytes ir pan labai praverstu...Siemet esam 6 berniukai ir 3 mergaites.Jeigu kas nepagailetume,parasykit i AZ,atsiusiu adresa darzelio...Vaikuciai butu labai laimingi. ax.gif
Atsakyti
bim-bam, nieko sau mažiausiai užimtas Rojus, tiek veiklos išvardinai biggrin.gif thumbup.gif

Kiek gerai A skaito sunku man spręsti, paprastus vaikiškus tekstus skaito be problemų, suprantamai. Jau jo neapgausi. Buvo čia neseniai, prisiminiau, bajeris: skaitėm eilėraščius ir ten toks vienas žiaurokas, kaip šunys zuikelį sudraskė doh.gif ir paskutinė eilutė "veža zuikį į kapus", bandžiau sušvelninti skaitau "veža zuikį į namus" Aurimas man "mamyte, ne į namus veža, į kapus!!" doh.gif hihihi.gif Rašo spausdintinėm raidėm, kaip girdi ir kaip jam atrodo smile.gif

Matai, dėl dantukų mes suskubom, nes pradėjo jam skaudėti ir prie vieno pūlinukas atsirado, tai jau nori nenori, reikėjo greičiau tvarkyt.
Atsakyti
jau esu rasiusi ne karta, mes su priekiniais dantukais virsutiniais 2 turime bedele - uzlieti ale plomba nuo 2,5 metku tai nera ruda, bet ir ne balti, bet vaizdas ne toks kaip be nieko
vienas sale nuskiles nesenai , taip nekrenta i akis, bet nuskiles, nors stoatologe 2,5 kai buvo sake ar tik nesls, nes puse vienokia spalva, puse kitoks atspalvis kai prie lempos parode

2,5 m tvakem 2 kruminukus 1 su nuskausminimu, kita be - issedejo graziai man ant keliu

del priekiniu dantuku lankomes daznai, eina aisku baie yra, bet eina, supranta kad reikia, net sakyciau labai domisi savo priekiniais dantukais, man net skaudu unsure.gif bet nieko svarbu islaikyti juos tius kokie yra kad daugiau netrupetu (nes kol nebuvo uzlieti labai iskilinejo greitai) ir pulinukia nsusidarytu

ir dabar valome saziningai dantukus ryte vakare ir po saldziu saldumynu stengiames skalauti dantukus

Dukrytei kol kas su dantukais viskas ok.

beja egzotikiuko apatinai 4 priekinai dantukai eme laibai kreivintis g.gif smatologe sako, kad del smulkaus zandikaulio, liau prilausys kaip is augs, paliks tapukai arba vel grusis dantukia, tada jau reikes kitu priemoniu unsure.gif musu tetes dantukia apacioje susigrude, gali buti ir del to unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2013 10 30, 20:07)
Sveikos.As su prasymu...

brukstelk i AZ savo visus kontaktus(el.pastas, mobilus nr., adresas ir i koki LPexpress terminala tinka) -ten atsiusiu, nes su paprastu pastu gaunas per didele prabanga nuo sio menesio 4u.gif

Mes su dantuku bedom netempem - kai tik pamatem itartina juoduliuka taskiuka, suskubom ir sekmingai cia kazkada sia vasara per viena syki abu kruminukus suvarkem smile.gif Kadangi skausmo nebuvo ir seip vaikas buvo labai kantrus ir sumanus tai jokios negatyvios ar skausmingos patirties negavom, manau kita karta geranoriskai leisis vel, jei reiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2013 11 05, 19:16)
brukstelk  i AZ savo visus kontaktus(el.pastas, mobilus nr., adresas ir i koki LPexpress terminala tinka) -ten atsiusiu, nes su paprastu pastu gaunas per didele prabanga nuo sio menesio  4u.gif
Mes su dantuku bedom netempem - kai tik pamatem itartina juoduliuka taskiuka, suskubom ir sekmingai cia kazkada sia vasara per viena syki abu kruminukus suvarkem  smile.gif  Kadangi skausmo nebuvo ir seip vaikas buvo labai kantrus ir sumanus tai jokios negatyvios ar skausmingos patirties negavom, manau kita karta geranoriskai leisis vel, jei reiks  4u.gif

Kol kas pastas atidejo nauju ikainiu isigaliojimaapie atidejima
Atsakyti
Tylu ramu ax.gif
O mes jau šventėms ruošiamės biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
labas,

mes irgi jau ruosiames wub.gif bet Advento kalendorius dar gamybos procese, tikiuos, spesiu iki ryto biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. Mūsų kalendorius šį rytą jau buvo pradėtas ardyti smile.gif padariau 24 saldainius iš wc ritinėlių, spalvotų, ir ten vis kažkokia smulkmenėlė, saldi ir nesaldi...
Atsakyti
labas,

pas mus irgi smulkmeneles, tik siandien nykstukas atnese laiskeli ir knygute apie Kaledas. kitom dienom bus darbeliu, smulkmeneliu, uzduoteliu... smile.gif

Grazaus Advento sekmadienio wub.gif
Atsakyti