QUOTE(*Susana* @ 2013 10 05, 17:06)
Viskas dėl Emos, atrodo didelė pana,4,5metų,bet... Tik prieš kokių porą savaičių nugalėjom dieninį "myščiojimą" į kelnes..vis užsižaidus pamiršdavo į wc nueit.. ir vis ji švepluoja, keičia vietom raides, r,š,ž,c,č, neištaria... visaip bandau mokyt ją, bet tik susinervinam abi ir viskas..svyra rankos,kai nieko nesugebu vaiko išmokyt.. vyras jau ir tas pradeda aiškint,kad aš nieko nemokau jos, o ir Emai uždraudė i r filmukus per kompą žiūrėt, ir žaidimus žaist, kol nepradės kalbėt normaliai..o ji vaikas tada verkia atsisėdus...
jau nebežinau ką daryt..
Nu jau, ko dabar užsipuolėt vaiką... Kam tą myžččiojimą "nugalėt"? Aš tai nekovoju - į savo kelnes gi myža, ne į mano
Taip kad jeigu užsižaidęs neturi laiko nueit į tūliką - pats ir persirengia paskui. Nemanyk kad čia tavo vienos tokia didelė, o neturi laiko į wc eiti - žinok viskas čia normalu, nesinervink
Aš jei susinervinu, visada sau primenu, kad kelnės ne mano - tai ir problemos ne mano
O dėl kalbos tai man nei į galvą neateitų pačiai mokyt
Yra daržely logopedė, per pora užsiėmimų išmokė RRR sakyt. Tai jinai moka, o aš tai ką - tik sugadinti labiau galiu.
Vienu žodžiu, ar ne per daug sau atsakomybės užsikrauni ant galvos? O paskui jauti, kad "nepaveži", tai ir mintys tokios lenda.
QUOTE(...little mary... @ 2013 10 05, 20:03)
Ir dar... Tik dabar suvokiau, kad ir MANO VAIKUI JAU 4,5
Bim-bam, tortus galiu daryti, bet desertus
Viešbučio restorane. Net juokas ima pačiai iš savęs
Ten juk visi profai, o aš ką? namudininkė
Dar vis galvoju. Saulytė labai skatina tam
Aš irgi
Perskaičiau ir pirma mintis buvo "čia apie vyresnėlę". Antra mintis: "kokią vyresnėlę? juk tik jaunesnė dar viena yra"
Kažkaip nesitiki, kad mūsų balandinukams jau tiek daug metų
Oi, LM, aišku eik, jei tik ima. Taigi džiaukis, kad profai visi. Nu, tarkim nesugebėsi, tai ką - blogiausiu atveju išmes, bet tai kiek patirties būsi spėjus įgauti, ką?
Taigi skaityt kursai nemokamai
Ir čia blogiausiu atveju, o geriausiu tai maža kuo ten gali baigtis