Labas
Susana, kokia graži ir tavo princesės ir sesutė, labai fainos nuotraukos
Amira, kad viskas būtų
Kokios Smiltės pasiekimai Labai jaučiasi, kad savarankiška pana Maniškis drovus, jam prie nepažįstamo prieiti sunku, net ir prie vaiko reikia laiko. Save vaikystėje matau jame. Kai įsidrąsina, tada jau bendraujantis, dūksta, žaidžia kartu, darželyje turi draugų, pati matau kaip bernų chebrytė jį džiausmingai pasitinka ryte Draugę irgi turi Saulę Labai smalsus, "kodėl" girdim po n kartų per dieną. Skaito, rašo, jau į mokyklą nori Futbolą labai mėgsta žaisti
Šiaip viskas pas mus gerai
QUOTE(Tanika @ 2013 07 13, 23:22)
smagu, kad jis taip sauniai tobuleja gal leisk tu ji anksciau i mokykla? kad bent turetu ka veikt, kitaip jis ten nuobodziaus, kol kiti lipdys dar tik raides, o jam jau noresis rimtesnio uzsiemimo.
QUOTE(egzotikaa @ 2013 07 14, 14:51)
Antanuko IKI miestas
saunuoliai legomanai
Susanai ir susanytems komplimentai, smagus teminis vakarelis
Dziugu girdet,snieguole, kaip intensyviai atostogaujat- siemet vasara tikrai tam palanki - daug mielu siltu dienu
Musu atostogos siemet kazkokios ..'issibarsciusios'- rimto vieno keliones plano neturim, tai gaudom kol kas smagias vasariskas akimirkas ir tiek
Labas rytas ponickos
kaip gyvenam? kaip vasarojam?
mes neblogai, dar atostogos tik minimaliai paliete mus, bet rugpjuti manau isivaziuosim
kaip gyvenam? kaip vasarojam?
mes neblogai, dar atostogos tik minimaliai paliete mus, bet rugpjuti manau isivaziuosim
Sveikos mamytes, norejau paklaust daugiau tu kurios uzsieny gyvena, ar balandinukai visas raideles gerai taria? pas maniski visai R nera, ir siaip toks biski sveplavimas jauciasi. Anglu kalba pas ji be problemu, bet man rupi ir lietuviu, ar jau reiktu sunerimti , ar tiketis kad ismoks
Laba, žnyba ir tik dabar ėmė aiškiau "r" tarti. Ir tai tik tada, kai merga ėmė stipriai "rrrrrrrrrrr" sakyti
pas mus tai irgi dar nera to rrrr ir tikiu kad mazoji ji ismokins
Maniškė irgi švepluoja. Kartais imu nerimaut, nes aplink visi tokie jau puikiai šneka.
QUOTE(Marile @ 2013 07 30, 11:58)
Maniškė irgi švepluoja. Kartais imu nerimaut, nes aplink visi tokie jau puikiai šneka.
Mes prisidedame ir prie svepliu gal ta anglu kalba isimaise,nes anksciau to nebuvo o dabar tik ptf ptf liezuvis lauk ir neina jo ikist.Bet angliskai tai super .Na mazoji auga grazeja.Va tik viena problema mazai valgo i lt gristam pastoviai kraujuka tikrinam,nes hemoglobinas labai zemas
Nia o prie kas naujo ? tai gavom namuka su dideliu sodeliu is abieju pusiu.Tai visa menesi remontavomes o praeita savaite tik isikurem.Esu patenkinta kad kruopyte jau bus naujuose namukuose .
Del nestumuko mano tai pradeda labai jau spazmuotis,na ale paruosiamieji.Kartais skaudus net tenka sustot bet juk jau paskutines dieneles viskas supirkta,paruosta TAD GALIU NORS SIANDIEN GIMDYT
TAI TIEK IS MUSU KAIMO
LABAS RYTAS
Skorja didziausi sveikinimai susilaukus mazylio ramiu nakteliu saldaus pienelio
Sveikos merginos
Visos užsiatostogavę, tylu kaip burlaivy prie ekvatoriaus
Mes irgi savose sultyse verdam. Aš jau mėnuo kaip dirbu. Dar labai norėjosi vasarą patinginiaut, bet toks pasiūlymas antrą kartą iš dangaus nenukristų. 10 metų dirbau vardui, dabar vardas pradėjo dirbti man. Darbas pagal specialybę, 8 min automobiliu nuo namų, atlyginimas geras, kolektyvas jėgovas. Gyvenk ir dirbk. Tik algą mokėkit.
MB buvo išsivežęs vaikus 2 savaitėms pas mamą. Boženki! Per 4 metus tyla! Galvojau nukvaksiu Iš pradžių tai kaifavau, o po to jau ir ašara nutekėdavo. Ech tos mamos....
Martynas papuolė į darželį, bet blin blin - į kitą nei sesė. Eisim tarsimės, kad nors kitąmet kaip nors į vieną eitų. Bet jaučiu, kad atsimušim į įstatymo raidę ir buką valdininkišką "atjautą".
Vakar apturėjom ilgai lauktą operaciją - Martynui klinikose pašalino II laipsnio adenoidus. Tai dar šiandien nepakeliu rankų ir nepasuku galvos: ir nervai, ir nešiojimai surakino stuburą ir pečius. Viskas praėjo gerai. Po 2 val. Marčius jau ėjo kaip tankas ir valgė viską i eilės Labai tikiuosi, kad gyvenimas bent trupučiuką ir jam, ir mums visiems palengvės. Gal pagaliau mano berniokas ne tik tįs į ūgį ( 95cm), bet ir bent gramą vieną - kitą priaugs??
Kamilė - mano akių švieselė. Labai meili (mamyte, ar žinai, kaip aš tave myliu?) rūpestinga, tik labai netvarkinga (mama, aš negaliu tvarkytis, mano labai mažos rankelės...) . Aišku, su broliu kalasi net žiežirbos eina, bet mes su MB nesikišam į jų reikalus - čia verkia, čia jau bučiuojasi ir myluojasi. Su raidėm problemų jokių - taria aiškiai ir raiškiai, "r" net kartais prancūziškam stiliuj. Abu Martynu dideli Adelės gerbėjai - kaip moka taip "dainuoja angliškai".
Nelaukiu visiškai rudens - nesu dar morališkai pailsėjusi nuo vaikų ligų. Bet... kas mūsų klausia. Ateis tas ruduo ir pasidės čemodanus į kampą. Tiek pas mus reikaliukų.
Nile - lengvo gimdymo. (liksim be nėštukių????)
Visos užsiatostogavę, tylu kaip burlaivy prie ekvatoriaus
Mes irgi savose sultyse verdam. Aš jau mėnuo kaip dirbu. Dar labai norėjosi vasarą patinginiaut, bet toks pasiūlymas antrą kartą iš dangaus nenukristų. 10 metų dirbau vardui, dabar vardas pradėjo dirbti man. Darbas pagal specialybę, 8 min automobiliu nuo namų, atlyginimas geras, kolektyvas jėgovas. Gyvenk ir dirbk. Tik algą mokėkit.
MB buvo išsivežęs vaikus 2 savaitėms pas mamą. Boženki! Per 4 metus tyla! Galvojau nukvaksiu Iš pradžių tai kaifavau, o po to jau ir ašara nutekėdavo. Ech tos mamos....
Martynas papuolė į darželį, bet blin blin - į kitą nei sesė. Eisim tarsimės, kad nors kitąmet kaip nors į vieną eitų. Bet jaučiu, kad atsimušim į įstatymo raidę ir buką valdininkišką "atjautą".
Vakar apturėjom ilgai lauktą operaciją - Martynui klinikose pašalino II laipsnio adenoidus. Tai dar šiandien nepakeliu rankų ir nepasuku galvos: ir nervai, ir nešiojimai surakino stuburą ir pečius. Viskas praėjo gerai. Po 2 val. Marčius jau ėjo kaip tankas ir valgė viską i eilės Labai tikiuosi, kad gyvenimas bent trupučiuką ir jam, ir mums visiems palengvės. Gal pagaliau mano berniokas ne tik tįs į ūgį ( 95cm), bet ir bent gramą vieną - kitą priaugs??
Kamilė - mano akių švieselė. Labai meili (mamyte, ar žinai, kaip aš tave myliu?) rūpestinga, tik labai netvarkinga (mama, aš negaliu tvarkytis, mano labai mažos rankelės...) . Aišku, su broliu kalasi net žiežirbos eina, bet mes su MB nesikišam į jų reikalus - čia verkia, čia jau bučiuojasi ir myluojasi. Su raidėm problemų jokių - taria aiškiai ir raiškiai, "r" net kartais prancūziškam stiliuj. Abu Martynu dideli Adelės gerbėjai - kaip moka taip "dainuoja angliškai".
Nelaukiu visiškai rudens - nesu dar morališkai pailsėjusi nuo vaikų ligų. Bet... kas mūsų klausia. Ateis tas ruduo ir pasidės čemodanus į kampą. Tiek pas mus reikaliukų.
Nile - lengvo gimdymo. (liksim be nėštukių????)
Laba
Atostogavom-dirrrrrbam-laukiam dar atostogų .
Turėjau liepą porą savaičių atostogų, tai pabuvom su mergičkom sode savaitę, paskui su mano drauge ir jos dukra važiavom į Aukštaitiją pas jas į kaimą. Pakeliui aplankėm Anykščius (turėjom ten gyvenančią gidę), vaikščiojom be sustojimo geras 4 valandas, mergičkos atlaikė puikiai, jokia zyztelėjimo, nors įdomių dalykų jom ten nedaug buvo. Nuvažiavom prie vasaros rogučių trasos (draugės mergaitė priprašė), kai aš pamačiau, kas ten per daiktas , sakiau, duodu nupjaut savo ranką, ir dešinę, ne kairę, kad jos nelips į tas roges .Nu, turėjau jau būt be rankos , lėkė abi paeiliui su draugyte (paauglė ji) nestabdydamos
Panos eina į daržiuką (mūsiškis atostogauja, tai liepą ėjo į vieną, nuo rugpjūčio- į kitą), nesiplėsiu, džiaugiuosi tik tuo, kad eina noriai, bet šiaip tai
Važiuojam savaitgaliais į sodą, dar prasidėjo gėrybių tvarkymo metas, dar bandau megzti vėlų rudenį gimstančiam sūnėnui šį tą (sesuo užsimanė), nu kaip visada, bėgu griūnu nieko nespėju
Nuo vidurio mėnesio turėtume atostogauti abu su MB, dumsim į šiaurę . Saremų salos (3 dienos)-Talinas (1diena)- Helsinkis (2dienos)- Hanko (3dienos). Maršrutą susidėliojom maždaug taip, kad max laikas mašinoj- apie 4 val, nakvynės numatytos kempinguose su palapine. Mergaitėm prižadėtas pramogų parkas, Jūrų muziejus ir zoo Helsinky, visa kita spręsim pagal orą ir norą. Tai čia planas A. Dar yra planas B ir planas C , bet apie juos nerašysiu, tikiuosi, kad to neprireiks
Rusmeniuk, smagu dėl darbo
QUOTE(anastasssija @ 2013 07 29, 17:07)
pas maniski visai R nera, ir siaip toks biski sveplavimas jauciasi.
mes irgi svepliukai, be rrr irgi nerimavau, nes ypac dabar tai pasireiske aiskiai, bet emiau sebeti bendraamzius vaziuojant auto prie juros ir labai daug tokiu kurie tlys i panasiai sako nurasau normai
o mes ka tik gryzome is Bulgarijos 2 savaites visi atostogavome - PAILSEJAU skrydis i prieki puikkiai, abu miegojo - atal egzotikyte patrukde kaimynus savo tauskaliukais isleiskite mane i lauka, noiu pabegioti, nenoriu sedeti o siaip labai smai kelione
tik 1 trukmas viesbuciai kad ir ant juros kranto jie neturi savo papludimio, gultai skeciai mokami - ir ne taip pigiai 1 sketis arba gultas dienai 8 levai grubiai 14 lt TAI JEI IMI 2 GULTUS PLius sketi 50 lt gali ir ant savo ranklsuoscio guleti, bet nemokama zona uz kokiu 0 metru, uz mkamos zonos tik, prie pat juros NEGALIMA
Nile, lengvo gimdymo
Rumene, kaip smagu del darbo