Įkraunama...
Įkraunama...

PPBukai **150 tema!***

QUOTE(egzotikaa @ 2013 07 01, 15:16)
wub.gif kaip faina  wub.gif o placiau naujienu nezinai, siandiena?, ugis, svoris, berniukas ar mergyte, pati gal gimde  bigsmile.gif  o ka reiskia <3  g.gif

sveikinimai Tau Skoria  4u.gif ir tavo seimai  wub.gif daug pienuko ir amiu nakteliu 4u.gif  wub.gif kokios naujienos  wub.gif

Labas rytas visoms 4u.gif

Skoria labai laiminga, pagimde pati. Sekmadieni 11,40; berniukas 52 cm ugio, 2620 g svorio.
Atsakyti
QUOTE(Ausrapo @ 2013 07 02, 09:34)

Skoria labai laiminga, pagimde pati. Sekmadieni 11,40; berniukas 52 cm ugio, 2620 g svorio.

bigsmile.gif koks lengvutis wub.gif
(na ax.gif man taip atrodo, kai Ema be 30gr 4kg trauke biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2013 07 01, 17:20)
hihihi.gif tiesiog Kaiko konkretus buvimas mano gyvenime  4u.gif

niu mes smalsios, tas kai ko mums nieko nesako tongue.gif placiau prasome - nauja meile bigsmile.gif

QUOTE(Ausrapo @ 2013 07 02, 06:34)

wub.gif kokia saunuole Skoria thumbup.gif wub.gif o koks maziukas ilgas broliukas bus wub.gif coliukas sliekiukas wub.gif

QUOTE(*amira* @ 2013 07 02, 06:52)
bigsmile.gif koks lengvutis wub.gif
(na ax.gif man taip atrodo, kai Ema be 30gr 4kg trauke biggrin.gif )

biggrin.gif mano 100 gr virs 4 kg lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 02 liepos 2013 - 13:18
QUOTE(egzotikaa @ 2013 07 02, 14:17)
niu mes smalsios, tas kai ko mums nieko nesako  tongue.gif placiau prasome - nauja meile  bigsmile.gif

nu kad placiau ner ka labai kolkas pasakoti (gal kada nors wink.gif) o siaip senas pazystamas (~7m) o likimas kazkaip suvede arciau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(egzotika)
biggrin.gif mano 100 gr virs 4 kg  lotuliukas.gif

keliu! mano pirmagimis 4350g cool.gif biggrin.gif...uzeitu Jurgitux,tai isvis mosteltu Emos gramais irnesakyk.gif

QUOTE(*amira* @ 2013 07 02, 19:13)
nu kad placiau ner ka labai kolkas pasakoti (gal kada nors) o siaip senas pazystamas (~7m) o likimas kazkaip suvede arciau

wub.gif tyliai (kad amuru neisgasdint) dziaugiuos uz tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2013 07 02, 17:13)
nu kad placiau ner ka labai kolkas pasakoti (gal kada nors wink.gif) o siaip senas pazystamas (~7m) o likimas kazkaip suvede arciau smile.gif

wub.gif kaip smagu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2013 07 02, 22:04)
wub.gif tyliai (kad amuru neisgasdint) dziaugiuos uz tave smile.gif

4u.gif

QUOTE(egzotikaa @ 2013 07 02, 22:10)
wub.gif kaip smagu  wub.gif

4u.gif

************** pazistama 2010 gimde, pati, berniukas 5.7kg o mergicka kuda toooookia kad netikejau kad ji gebes bet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2013 07 02, 21:22)
************** pazistama 2010 gimde, pati, berniukas 5.7kg o mergicka kuda toooookia kad netikejau kad ji gebes bet thumbup.gif

lygiai kaip 2vnt Luko :blink

ech.. taip greitai bega laikas.. mazutei tuoj pusmetukas unsure.gif nenoriu.... kaip sustabdyt laikrodi, noriu dar kudikeliu dziaugtis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Medulis @ 2013 07 03, 09:09)
lygiai kaip 2vnt Luko  :blink

ech.. taip greitai bega laikas.. mazutei tuoj pusmetukas unsure.gif  nenoriu.... kaip sustabdyt laikrodi, noriu dar kudikeliu dziaugtis wub.gif

Niekaip nesustabdysi..Aš taip norėjau,kad Vytautė dar pabūtu kūdikėlis, o va jau metukus turim, laikas negailestingai bėga.. smile.gif
Atsakyti
Mergaites, nu taip su tuom svoriu doh.gif - kas daugiau einam? Visa lentele kas koks gime- pirmo puslapio pradzioje smile.gif Mano irgi didelis ir labai, ir as pati nemaza.. biggrin.gif Bet zinutes tikslas buvo- ne eskaluoti skaiciukus o pasidziaugti, kad viskas - super smile.gif

Skoria buvo beprotiskai grazi nestuke, pati prisiziurejo, leliukui svorio nepriaugino, tai lengvutis.. na ir kas? Svarbu sveikas vaikutis smile.gif As tiesiog pacitavau laimingos mamytes zinute smile.gif

Geriau pakalbekim apie laimingos Amiros puikia naujiena smile.gif Amira, dziaugiuos kartu su tavim 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrapo @ 2013 07 03, 12:10)
Mergaites, nu taip su tuom svoriu  doh.gif - kas daugiau einam? Visa lentele kas koks gime- pirmo puslapio pradzioje smile.gif Mano irgi didelis ir labai, ir as pati nemaza.. biggrin.gif Bet zinutes tikslas buvo- ne eskaluoti skaiciukus o pasidziaugti, kad viskas - super smile.gif

Skoria buvo beprotiskai grazi nestuke, pati prisiziurejo, leliukui svorio nepriaugino, tai lengvutis.. na ir kas? Svarbu sveikas vaikutis smile.gif As tiesiog pacitavau laimingos mamytes zinute smile.gif

Geriau pakalbekim apie laimingos Amiros puikia naujiena smile.gif Amira, dziaugiuos kartu su tavim  4u.gif wub.gif

Pritariu Ausryt, prie kiekvieno zodelio pasirasau. Labai dziaugiames del Skorios ir jos grazios seimos!
Manau tie skaiciai neturi jokios reiksmes, lengvas - priaugs to svorio - svarbu sveikas vaikutis wub.gif

Maniskiai viduriniokai gime - bet dabar labai jau miniatiuriniai. Ir dzin - svarbu sveiki wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
Matau jau viska zinote biggrin.gif
Jau 3 paras, kaip turime 2600 g. gryno aukso - Matveju wub.gif Tiesa biskiuka svoris nukrito iki 2520, bet manau cia nieko baisaus. Maitinu pati, vaikiukas su manim. dziaugiames vienas kitu ir esam labia laimingi wub.gif Be galo dziaugiuosi kad pavyko pagimdyti paciai. tiesa mazylis kaip ir broliukas pasibelde siek tiek anksciaiu, 36 sav. tai kaip sako daktarai - siek tiek truksta, esame neisnesioti, bet sveiki ir tas svarbiausia. Tikiuosi penktadieni jau keliausime namo wub.gif
Atsakyti