Sveikos damutes
Lyja...salta...lyja.... bet ai, man gerai, svarbu nekarsta, nes kitaip butu man oijjj apsireiskiu kad visdar 2in1 liko dvi savaitukes su puse mazdaug tase jau paruosta keturis kart speta ir persikraut kazi gal reiktu penkta kart perkraut ja, o tada jau gimdyttt ))
R musu jau didukas ( zinoma kaip ir visi balandukai-es) bet jau toooks didelis ir didelis snekorius su savo pamastymais, kad kartais pagalvoji kaip gerai buvo kada jis savo kalba burbuliavo
nuo rugsejo gavome vieta mokykloje, tad keliausime pasisokinedami ))) jis dabar man kasdien akvarsina galva sakydamas :"mamyte, nu as taip pavargau eit i darzeli man kojytes skauda, vesk manejau i mokykla" - ir taip kiekviena miela dienele ufffff )))
graziu nuotraukyciu yra, ir Manjanos seimynyte labai labai labai
geros grazios dieneles mamytes
QUOTE(Moliūtė @ 2013 05 20, 17:38)
Norim pasigirti norim pasigirti
Čia yra knygutė su vaikų pasakojimais ir kūryba, kurioje yra ir dičkės sukurtas eilėraštis.
MB dirba dirba dirba, tai aš pikta kaip viso pasaulio raganos
kokia saunuole dukryte - tikrai yra kuom girtis
as irgi bunu pirkta, kai vyras doirba dirba dirba as irgi ragana tada
QUOTE(Rusmenė @ 2013 05 22, 06:34)
susigaudo laikrodyje,
QUOTE(NILE** @ 2013 05 23, 17:23)
koki virusa
saugok pilvuka
QUOTE(velniukste23 @ 2013 05 24, 12:59)
apsireiskiu kad visdar 2in1 liko dvi savaitukes su puse mazdaug
lengvo ir reito gimdymo kaip faina turesite maza maza maza sesyte namuose
Mergai, SOS!!!!
Kaip nors kiek sumažint nėštuminį pykinimą?
Kaip nors kiek sumažint nėštuminį pykinimą?
QUOTE(...little mary... @ 2013 05 28, 19:46)
tau?
Kiek pamenu, ryte, dar neatsikėlus, suvalgyt kelis sūrius sausainius
QUOTE(manjana @ 2013 05 28, 21:02)
imbieriniai neva padeda...
mane pykino neilgai bet man padedavo batonas minkstas....pora riekiu, lovoj dar. po to vandeniu uzgert.
Oi ne, ne man Nors nepykčiau Mano draugė, sakė, net iš lovos neišlipa - dar tik sužinojo, iškart ir pykint baisiausiai pradėjo, net užuost maisto negali.
QUOTE(...little mary... @ 2013 05 28, 22:06)
Oi ne, ne man Nors nepykčiau Mano draugė, sakė, net iš lovos neišlipa - dar tik sužinojo, iškart ir pykint baisiausiai pradėjo, net užuost maisto negali.
cia manau kiekvienai skirtingai, tegu isbando kelis variantus vistiek ras geriausiai tinkanti
Turės bandyti, nes net atsikelti negali, o ir į darbą reikia Kažin ar pavyks ilgam nuslėpti
Kitas klausimas - kas nors gąsdinat balandinukus baubais? Nuvažiavom pas vienus žmogučius į svečius, tai maniškiai pievom laksto, kiekvieną duobytę analizuoja. Buvo toks vamzdis įkastas į žemę vandens nutekėjimui, tai žnyba koją vis bandė įkišt. Aš ramiai aiškinu, kad nekištų, nes pames batuką. O jei pames batuką dėl to, kad neklauso, niekas greitai nepuls jam pirkti kitų. O šeimininkė iškart pradėjo baubais gąsdinti - tai maniškiai, kadangi nežino, kas tai per daiktas, tik nusišypsojo.
Aš kažkaip linkus teisiai šviesiai pasakyti, kokios pasekmės laukia, jei elgsis netinkamai, o ne mitologinėm būtybėm gąsdinti
Kitas klausimas - kas nors gąsdinat balandinukus baubais? Nuvažiavom pas vienus žmogučius į svečius, tai maniškiai pievom laksto, kiekvieną duobytę analizuoja. Buvo toks vamzdis įkastas į žemę vandens nutekėjimui, tai žnyba koją vis bandė įkišt. Aš ramiai aiškinu, kad nekištų, nes pames batuką. O jei pames batuką dėl to, kad neklauso, niekas greitai nepuls jam pirkti kitų. O šeimininkė iškart pradėjo baubais gąsdinti - tai maniškiai, kadangi nežino, kas tai per daiktas, tik nusišypsojo.
Aš kažkaip linkus teisiai šviesiai pasakyti, kokios pasekmės laukia, jei elgsis netinkamai, o ne mitologinėm būtybėm gąsdinti
QUOTE(...little mary... @ 2013 05 29, 11:35)
Turės bandyti, nes net atsikelti negali, o ir į darbą reikia Kažin ar pavyks ilgam nuslėpti
siaip negasdinu, nebijo nieko jis, bet kai reikia su jo oziais susitvarkyti cia ir dabar, tai pagasdinau tyliai kad begemotas ateis ir kazka padarys (ar zaislus susirinks, ar sese pasiims pas save (nes buna sese pietu miega, o jis specialiai cypauja, rekauja, kuo labiau prasau ramiau pabut tuo jis labiau rekauja ar kitaip triuksmauja) )
Labas labas
reikia konsultacijos
Kas sirgot vejarupiais? Ar visad buna daug spuogu?
Vakar darzelyje pasake, kad 3 vaikai grupej atkrito su vejarupiais,
Vakare prisiminiau du keistus spuogus ant Arinos nugaros ir galvos, pradejau tyrinet bet jau jie buvo nukrapstyti, tad nelabai ka supratau
Siandien radau dar viena galvoje, du ant lytiniu organu - na atrodo lygiai kaip nuotraukose interenete. Dar viena raudona demele ant veido.
Temperaturos nera, elgesys nepasikeite, ir lyg nesikaso labai
Tai cia kaip suprast? Lengva forma? jei gerai pamenu, kazkas pasakojo, kad panasiai buvo (ar tik ne neravardo? )
Sedziu dabar ir bijau nes mama neprisimena, ar as sirgus vejarupiais
reikia konsultacijos
Kas sirgot vejarupiais? Ar visad buna daug spuogu?
Vakar darzelyje pasake, kad 3 vaikai grupej atkrito su vejarupiais,
Vakare prisiminiau du keistus spuogus ant Arinos nugaros ir galvos, pradejau tyrinet bet jau jie buvo nukrapstyti, tad nelabai ka supratau
Siandien radau dar viena galvoje, du ant lytiniu organu - na atrodo lygiai kaip nuotraukose interenete. Dar viena raudona demele ant veido.
Temperaturos nera, elgesys nepasikeite, ir lyg nesikaso labai
Tai cia kaip suprast? Lengva forma? jei gerai pamenu, kazkas pasakojo, kad panasiai buvo (ar tik ne neravardo? )
Sedziu dabar ir bijau nes mama neprisimena, ar as sirgus vejarupiais
Labas kumutes
Aciuuu Egzotika na tikimes kad vaziuosime pirkti sesytes, nors antras skanas ta pati sake, bet as pati realiai sunkiai suvokiu kad riuzava svelni musu svajone jau greit greit pakeliui pas mus ))
LM man padedavo ryte vanduo ir metine saldaine zirniukas, kuo skubiau iprudintas i burna nes kitaip veau veau veau budavo, ir taip visa diena tik metos ir tegelbejo
Pas mus viskas po senovei, ruosiames seses gimimui, maziulis atnese mum su tetuku is savo taupykles iskrapstes tris monetas ir sako, mamyte, buk gera, vaziuok greiciau sesyte parvest ))) as pinigeliu duosiu, sumokesiu, tik tu parvesk )))
Aciuuu Egzotika na tikimes kad vaziuosime pirkti sesytes, nors antras skanas ta pati sake, bet as pati realiai sunkiai suvokiu kad riuzava svelni musu svajone jau greit greit pakeliui pas mus ))
LM man padedavo ryte vanduo ir metine saldaine zirniukas, kuo skubiau iprudintas i burna nes kitaip veau veau veau budavo, ir taip visa diena tik metos ir tegelbejo
Pas mus viskas po senovei, ruosiames seses gimimui, maziulis atnese mum su tetuku is savo taupykles iskrapstes tris monetas ir sako, mamyte, buk gera, vaziuok greiciau sesyte parvest ))) as pinigeliu duosiu, sumokesiu, tik tu parvesk )))
Prasirgom vejaraupiais, paskutines grupeje, visiem jau buvo po 3 sav praeje kai mes uzsikretem. Tema laikes vos 2 dienas. visas kitas - nebuvo. Spuogiukai buvo vos matomi, ir tik 2 ant pado vienas ir vienas ant keliuko, net nelaukiant daviau puse tavegilio ( kas mum ir padejo neisigyti tu spuogu begalo daug). Tavegili daviau 5d po puse tbl 2k/d. Tepiau zelionke. Ant tu paciu tept negalima. Mama mano kazkaip sutepe, sako galima, tai tose vietose liko demeles. Nusikase ant kojytes - liko randukas tikiuosi isaugs... Drauge tepe ta ale permatoma kazkokia mase, neva nuo vejaraupiu. Nepadejo visai, tai po to perejo prie zelionkes.
Apskritai as manau kad tavegilio pusele nepakenks vaikui, jei jau matai kad spuogiuka sne vienas, ne du, o uzsikresti galejo 100proc, geriau iskart duoti
na is mano puses tiek
Papildyta:
miela...
Apskritai as manau kad tavegilio pusele nepakenks vaikui, jei jau matai kad spuogiuka sne vienas, ne du, o uzsikresti galejo 100proc, geriau iskart duoti
na is mano puses tiek
Papildyta:
QUOTE(velniukste23 @ 2013 05 29, 20:30)
........... sako, mamyte, buk gera, vaziuok greiciau sesyte parvest ))) as pinigeliu duosiu, sumokesiu, tik tu parvesk )))
miela...