Įkraunama...
Įkraunama...

PPBukai **150 tema!***

Sveikos damutes 4u.gif

Lyja...salta...lyja.... bet ai, man gerai, svarbu nekarsta, nes kitaip butu man oijjj doh.gif apsireiskiu kad visdar 2in1 liko dvi savaitukes su puse mazdaug bigsmile.gif tase jau paruosta keturis kart speta ir persikraut biggrin.gif kazi gal reiktu penkta kart perkraut ja, o tada jau gimdyttt smile.gif))

R musu jau didukas ( zinoma kaip ir visi balandukai-es) bet jau toooks didelis ir didelis snekorius su savo pamastymais, kad kartais pagalvoji kaip gerai buvo kada jis savo kalba burbuliavo doh.gif

nuo rugsejo gavome vieta mokykloje, tad keliausime pasisokinedami smile.gif))) jis dabar man kasdien akvarsina galva sakydamas :"mamyte, nu as taip pavargau eit i darzeli man kojytes skauda, vesk manejau i mokykla" doh.gif - ir taip kiekviena miela dienele ufffff smile.gif)))

graziu nuotraukyciu yra, ir Manjanos seimynyte labai labai labai wub.gif

geros grazios dieneles mamytes
Atsakyti
QUOTE(Moliūtė @ 2013 05 20, 17:38)

Norim pasigirti norim pasigirti ax.gif
Čia yra knygutė su vaikų pasakojimais ir kūryba, kurioje yra ir dičkės sukurtas eilėraštis.

MB dirba dirba dirba, tai aš pikta kaip viso pasaulio raganos cool.gif

kokia saunuole dukryte - tikrai yra kuom girtis thumbup.gif

as irgi bunu pirkta, kai vyras doirba dirba dirba biggrin.gif as irgi ragana tada

QUOTE(Rusmenė @ 2013 05 22, 06:34)
susigaudo laikrodyje,

bigsmile.gif

QUOTE(NILE** @ 2013 05 23, 17:23)
Mes is LT atsivezem baisuji virusa labai sergam sad.gif
sveikos

koki virusa unsure.gif
saugok pilvuka wub.gif

QUOTE(velniukste23 @ 2013 05 24, 12:59)
apsireiskiu kad visdar 2in1 liko dvi savaitukes su puse mazdaug 

lengvo ir reito gimdymo wub.gif kaip faina turesite maza maza maza sesyte namuose wub.gif
Atsakyti
Mergai, SOS!!!!
Kaip nors kiek sumažint nėštuminį pykinimą? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2013 05 28, 19:46)
Mergai, SOS!!!!
Kaip nors kiek sumažint nėštuminį pykinimą? mastau.gif

tau? bigsmile.gif

Kiek pamenu, ryte, dar neatsikėlus, suvalgyt kelis sūrius sausainius g.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2013 05 28, 21:02)
tau?  bigsmile.gif

Kiek pamenu, ryte, dar neatsikėlus, suvalgyt kelis sūrius sausainius  g.gif

imbieriniai neva padeda...

mane pykino neilgai bet man padedavo batonas doh.gif minkstas....pora riekiu, lovoj dar. po to vandeniu uzgert.
Atsakyti
Oi ne, ne man biggrin.gif Nors nepykčiau hihihi.gif Mano draugė, sakė, net iš lovos neišlipa - dar tik sužinojo, iškart ir pykint baisiausiai pradėjo, net užuost maisto negali.
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2013 05 28, 22:06)
Oi ne, ne man  biggrin.gif  Nors nepykčiau hihihi.gif Mano draugė, sakė, net iš lovos neišlipa - dar tik sužinojo, iškart ir pykint baisiausiai pradėjo, net užuost maisto negali.

cia manau kiekvienai skirtingai, tegu isbando kelis variantus vistiek ras geriausiai tinkanti 4u.gif
Atsakyti
Turės bandyti, nes net atsikelti negali, o ir į darbą reikia doh.gif Kažin ar pavyks ilgam nuslėpti ax.gif

Kitas klausimas - kas nors gąsdinat balandinukus baubais? g.gif biggrin.gif Nuvažiavom pas vienus žmogučius į svečius, tai maniškiai pievom laksto, kiekvieną duobytę analizuoja. Buvo toks vamzdis įkastas į žemę vandens nutekėjimui, tai žnyba koją vis bandė įkišt. Aš ramiai aiškinu, kad nekištų, nes pames batuką. O jei pames batuką dėl to, kad neklauso, niekas greitai nepuls jam pirkti kitų. O šeimininkė iškart pradėjo baubais gąsdinti - tai maniškiai, kadangi nežino, kas tai per daiktas, tik nusišypsojo.
Aš kažkaip linkus teisiai šviesiai pasakyti, kokios pasekmės laukia, jei elgsis netinkamai, o ne mitologinėm būtybėm gąsdinti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2013 05 29, 11:35)
Turės bandyti, nes net atsikelti negali, o ir į darbą reikia  doh.gif  Kažin ar pavyks ilgam nuslėpti  ax.gif

Kitas klausimas - kas nors gąsdinat balandinukus baubais?  g.gif  biggrin.gif  Nuvažiavom pas vienus žmogučius į svečius, tai maniškiai pievom laksto, kiekvieną duobytę analizuoja. Buvo toks vamzdis įkastas į žemę vandens nutekėjimui, tai žnyba koją vis bandė įkišt. Aš ramiai aiškinu, kad nekištų, nes pames batuką. O jei pames batuką dėl to, kad neklauso, niekas greitai nepuls jam pirkti kitų. O šeimininkė iškart pradėjo baubais gąsdinti - tai maniškiai, kadangi nežino, kas tai per daiktas, tik nusišypsojo.
Aš kažkaip linkus teisiai šviesiai pasakyti, kokios pasekmės laukia, jei elgsis netinkamai, o ne mitologinėm būtybėm gąsdinti mastau.gif

thumbup.gif
siaip negasdinu, nebijo nieko jis, bet kai reikia su jo oziais susitvarkyti cia ir dabar, tai pagasdinau tyliai kad begemotas ateis ir kazka padarys (ar zaislus susirinks, ar sese pasiims pas save (nes buna sese pietu miega, o jis specialiai cypauja, rekauja, kuo labiau prasau ramiau pabut tuo jis labiau rekauja ar kitaip triuksmauja) )
Atsakyti
Labas labas biggrin.gif

reikia konsultacijos ax.gif

Kas sirgot vejarupiais? Ar visad buna daug spuogu?
Vakar darzelyje pasake, kad 3 vaikai grupej atkrito su vejarupiais,
Vakare prisiminiau du keistus spuogus ant Arinos nugaros ir galvos, pradejau tyrinet biggrin.gif bet jau jie buvo nukrapstyti, tad nelabai ka supratau biggrin.gif
Siandien radau dar viena galvoje, du ant lytiniu organu - na atrodo lygiai kaip nuotraukose interenete. Dar viena raudona demele ant veido.
Temperaturos nera, elgesys nepasikeite, ir lyg nesikaso labai g.gif

Tai cia kaip suprast? Lengva forma? jei gerai pamenu, kazkas pasakojo, kad panasiai buvo (ar tik ne neravardo? g.gif )

Sedziu dabar ir bijau unsure.gif nes mama neprisimena, ar as sirgus vejarupiais doh.gif
Atsakyti
Labas kumutes smile.gif

Aciuuu Egzotika smile.gif na tikimes kad vaziuosime pirkti sesytes, nors antras skanas ta pati sake, bet as pati realiai sunkiai suvokiu kad riuzava svelni musu svajone jau greit greit pakeliui pas mus smile.gif))

LM man padedavo ryte vanduo ir metine saldaine zirniukas, kuo skubiau iprudintas i burna nes kitaip veau veau veau budavo, ir taip visa diena tik metos ir tegelbejo

Pas mus viskas po senovei, ruosiames seses gimimui, maziulis atnese mum su tetuku is savo taupykles iskrapstes tris monetas ir sako, mamyte, buk gera, vaziuok greiciau sesyte parvest smile.gif))) as pinigeliu duosiu, sumokesiu, tik tu parvesk smile.gif)))

Atsakyti
Prasirgom vejaraupiais, paskutines grupeje, visiem jau buvo po 3 sav praeje kai mes uzsikretem. Tema laikes vos 2 dienas. visas kitas - nebuvo. Spuogiukai buvo vos matomi, ir tik 2 ant pado vienas ir vienas ant keliuko, net nelaukiant daviau puse tavegilio ( kas mum ir padejo neisigyti tu spuogu begalo daug). Tavegili daviau 5d po puse tbl 2k/d. Tepiau zelionke. Ant tu paciu tept negalima. Mama mano kazkaip sutepe, sako galima, tai tose vietose liko demeles. Nusikase ant kojytes - liko randukas sad.gif tikiuosi isaugs... Drauge tepe ta ale permatoma kazkokia mase, neva nuo vejaraupiu. Nepadejo visai, tai po to perejo prie zelionkes.

Apskritai as manau kad tavegilio pusele nepakenks vaikui, jei jau matai kad spuogiuka sne vienas, ne du, o uzsikresti galejo 100proc, geriau iskart duoti smile.gif

na is mano puses tiek wink.gif
Papildyta:
QUOTE(velniukste23 @ 2013 05 29, 20:30)
........... sako, mamyte, buk gera, vaziuok greiciau sesyte parvest smile.gif))) as pinigeliu duosiu, sumokesiu, tik tu parvesk smile.gif)))

wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif miela...
Atsakyti