Sveikos panelės, panelytės, panienkos
Paskutiniu metu buvo labai stipriai nugesęs manasis gyvenimo džiaugsmas, tai nelindau į akis. Amžinos ligos, humeriai, ibufenai, hexalysės, nosinių kalnai ir kitas gyvenimiškas "fuflo" užgesino žiežirbas akyse. Bet su šiluma ir artimųjų pagalba bandau lipti iš tos emocinės duobės.
Linkėjimai Manjanai.
Mamukai, liuks atrodai
Įdomu, kaip Velniūkštė laikosi??
Mes gyvenam pusė bėdos. Aš oficiali bedarbė. Kamilė pagaliau jau III savaitė non-stop eina į darželį, nors visai sveika jos nepavadinčiau. Labai suaugo panelė, iš lėto dinginėja ožiai, jau įmanoma susitarti, tik reikia logiškai viską jai išaiškinti. Prasidėjo "o kas yra?...", tai abu su tėčiu sukamės kaip įmanom.
Skaičiuoja iki 20, susigaudo laikrodyje, mokomės mėgėjiškai anglų, rusų kalbas, labai domisi muzika, o ypač orkestrais ir muzikos instrumentais. Mylimiausias abiejų mano peliūnų kūrinys šis
Hallelujah Rėkia visa gerkle abu apsipatenkinę. Probobutė, giliai tikinti katalikė, išgirdus net apsiverkė
Martynas naglas kaip dviratis auga: mamyt nešk, mano mažos kojytės
O su tėčiu iš karto vyruku patampa
Aiškina viską, ožiai dar nedideli, bet visas sesės būdo bjaurystes ir manieras copy-paste daro
Vis dar dievina mamos papulius - kas vakarą glosto glosto.... glosto....
Marčius vis dar serga. Neatlaikė nervai (kiek mėnesių gali vaikas snargliuot, šlapiai kosėti ir pakarščiuot???) ir gavau siuntimą į KMUK pas LORą. Vualia - rupjūtį mano berneliui paskirta adenoidų (o gal ir tonzilių) šalinimo operacija. Tikiuosi, kad pagaliau tas nesibaigiantis siaubo filmas baigsis, nors galutinai pražilsiu.... Bręsta mintis ir Kamilę parodyti LORui. Kažkokie visi mes silpni per gerklę.....
Nu va rašiau rašiau ir nusilpo batareikos
Kai pasikrausiu, dar užsuksiu
Linkėjimai visoms.
Tiesa, kažkas teiravosi apie Dinėją? Viskas pas ją liuks
Sėdi ištisas dienas lauke ir kaifuoja nuo savo zuikių