Įkraunama...
Įkraunama...

PPBukai **150 tema!***

QUOTE(...little mary... @ 2013 05 18, 12:49)
čia vaistinėj galima nusipirkti tik paracetamolio, nėštumo testą ir kremo drėkinamo 

biggrin.gif gyvybiskai butinas
o nuo slogos-juros vandens (nors jums jura aplink biggrin.gif ), nuo kosulio vaistu irgi negalima be recepto doh.gif eina sau
Atsakyti
LM, jau tavo nuotykiai blink.gif Atsimenu dar, kaip kankinaisi su pirmu protiniu biggrin.gif Nelabai supratau, kas ten taip baisiai pas tave ir kur ten skyles krapštai, bet skamba baisiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2013 04 04, 08:25)
Mergaites, kaip manot ar siemet pavasari sulauksime, ar tiesiogiai i vasara izengsim?  doh.gif  biggrin.gif

tiesiai i vasara izengem. net neiseina pasakyti, kad pavasaris, Ryciu aiskinu, kad jau vasara, ir sortus ir basutes galima detis. biggrin.gif

QUOTE(pomada @ 2013 04 29, 16:36)
Sveikinimai visiems balandinukams su gimtadieniais!!!! vnz,su musu menesiu visus dirol.gif

zodis balandinukai man sukelia tokia,daugmaz,asociacija,daug vaiku vienam plote pribire biggrin.gif
user posted image

Noriu! smile.gif

QUOTE(manjana @ 2013 05 12, 22:17)
Sveikos  bigsmile.gif

Pasirodau visus saviškius, persiprašau už nuotraukos kokybę, bet tik tokią turiu, kur visus tris pavyko sugaudyt  doh.gif

user posted image

wow wow, kokie jus faini!!!! smile.gif

Senai jau tai buvo.. beveik metai.. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paslydau: 19 gegužės 2013 - 15:12
Egzotika, nėra taip baisu, kaip atrodo biggrin.gif Na, didesniuose miestuose tikrai daugiau gausi, tiesiog mūsų kaimė parduotuvėse yra tik mažos spintelės su vaistais - ten tikrai nerasi nieko įdomaus biggrin.gif Man net pienligei davė spec. užsakymą atgabenti vaistų - su autobusu atvežė - kaip pas mus siuntos keliauja per autobusų stotis, taip ir čia panašiai biggrin.gif Pvz., nuėjai į parduotuvę ir pasakai: "Norėsiu Sebamed vaikiško šampūno ir vonios putų" - po kelių dienų tau atkeliauja siuntinukas biggrin.gif

Manjana, viskas paprasta - tarp danties ir dantenų susidaro tarpelis, kurio dažniausiai pats įprastomis priemonėmis neišsivalysi. Čia jau reikia giliau knistis smile.gif Taigi, ko nepadarė dantistė, teko darytis pačiai. Nemalonu, skausminga, bet padėjo - žandikauliai jau daugiau prasiplečia, nors valgau vis dar tais pačiais inteligentiškais kąsneliais biggrin.gif
Atsakyti

Laba 4u.gif
Norim pasigirti norim pasigirti ax.gif
user posted image

user posted image

Čia yra knygutė su vaikų pasakojimais ir kūryba, kurioje yra ir dičkės sukurtas eilėraštis.

LM, nu skaičiau ir galvojau, gal kokį Steveno Kingo romaną skaitau doh.gif eina sau unsure.gif . Imk 4u.gif , smagu, kad jau geriau 4u.gif

Manjana
wub.gif , mažoji auga kaip ant mielių smile.gif

MB dirba dirba dirba, tai aš pikta kaip viso pasaulio raganos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliūtė @ 2013 05 20, 19:38)
Laba 4u.gif

super thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
wow, Moliute bigsmile.gif kaip fainai, saunuole dukryte 4u.gif 4u.gif

labas,

negaliu negirt Manjanos, tooookia grazi moteris bigsmile.gif ir vaikai aisku wub.gif wub.gif

LM, laikykis 4u.gif as cia irgi nekokia patirti turejau cia su odontologe...

kaip balandinukai laikosi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliūtė @ 2013 05 20, 19:38)
Laba 4u.gif

Geras biggrin.gif Matai, tikrai jinai menui sutverta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos panelės, panelytės, panienkos smile.gif

Paskutiniu metu buvo labai stipriai nugesęs manasis gyvenimo džiaugsmas, tai nelindau į akis. Amžinos ligos, humeriai, ibufenai, hexalysės, nosinių kalnai ir kitas gyvenimiškas "fuflo" užgesino žiežirbas akyse. Bet su šiluma ir artimųjų pagalba bandau lipti iš tos emocinės duobės. smile.gif

Linkėjimai Manjanai. smile.gif Mamukai, liuks atrodai thumbup.gif Įdomu, kaip Velniūkštė laikosi?? g.gif

Mes gyvenam pusė bėdos. Aš oficiali bedarbė. Kamilė pagaliau jau III savaitė non-stop eina į darželį, nors visai sveika jos nepavadinčiau. Labai suaugo panelė, iš lėto dinginėja ožiai, jau įmanoma susitarti, tik reikia logiškai viską jai išaiškinti. Prasidėjo "o kas yra?...", tai abu su tėčiu sukamės kaip įmanom. biggrin.gif Skaičiuoja iki 20, susigaudo laikrodyje, mokomės mėgėjiškai anglų, rusų kalbas, labai domisi muzika, o ypač orkestrais ir muzikos instrumentais. Mylimiausias abiejų mano peliūnų kūrinys šis Hallelujah Rėkia visa gerkle abu apsipatenkinę. Probobutė, giliai tikinti katalikė, išgirdus net apsiverkė biggrin.gif
Martynas naglas kaip dviratis auga: mamyt nešk, mano mažos kojytės biggrin.gif O su tėčiu iš karto vyruku patampa smile.gif Aiškina viską, ožiai dar nedideli, bet visas sesės būdo bjaurystes ir manieras copy-paste daro doh.gif Vis dar dievina mamos papulius - kas vakarą glosto glosto.... glosto.... biggrin.gif
Marčius vis dar serga. Neatlaikė nervai (kiek mėnesių gali vaikas snargliuot, šlapiai kosėti ir pakarščiuot???) ir gavau siuntimą į KMUK pas LORą. Vualia - rupjūtį mano berneliui paskirta adenoidų (o gal ir tonzilių) šalinimo operacija. Tikiuosi, kad pagaliau tas nesibaigiantis siaubo filmas baigsis, nors galutinai pražilsiu.... Bręsta mintis ir Kamilę parodyti LORui. Kažkokie visi mes silpni per gerklę.....

Nu va rašiau rašiau ir nusilpo batareikos biggrin.gif Kai pasikrausiu, dar užsuksiu smile.gif Linkėjimai visoms.
Tiesa, kažkas teiravosi apie Dinėją? Viskas pas ją liuks smile.gif Sėdi ištisas dienas lauke ir kaifuoja nuo savo zuikių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2013 05 21, 19:57)
kaip balandinukai laikosi? smile.gif

susigalvojo dietos pasilaikyti- beveik nevalgo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2013 05 22, 16:38)
susigalvojo dietos pasilaikyti- beveik nevalgo doh.gif

Mes is LT atsivezem baisuji virusa labai sergam sad.gif
sveikos
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2013 05 23, 20:23)
Mes is LT atsivezem baisuji virusa labai sergam sad.gif
sveikos

Sveikinu!!! as atsilikusi nuo naujienu, bet matau, kad rugjuti 4tas vaikutis? sakes, kaip man faina dideles seimos, pati nepasirizus, bet kaip didziuojuosi tokiomis seimomis, draugu rate irgi yra, nerealu smile.gif
Atsakyti