Įkraunama...
Įkraunama...

PPBukai **150 tema!***

QUOTE(manjana @ 2013 05 15, 22:08)
\

Buvo planuojamas gerokai vėliau smile.gif Tai  netyčiukas hihihi.gif

thumbup.gif Baltas baltas pavydas, kad Bitutė pas jus atskrido 4u.gif
Atsakyti
Breta, koks dar čia pavydas? biggrin.gif Taigi tik malonumas tokius netyčiukus organizuot, tep ka į darbą kibkit mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siandien Bitutes vardadienis, sveikinam wink.gif*
Atsakyti
QUOTE(Medulis @ 2013 05 16, 19:20)
Siandien Bitutes vardadienis, sveikinam wink.gif*

Ačiū, net nežinojau bigsmile.gif
Atsakyti
wub.gif kaip pasidziaugiau manjanos seimyna wub.gif o ko Rusnyte tokia pikta rolleyes.gif smile.gif labai labai grazus vaikuciai ir spindinti mama bigsmile.gif su praejusiu vardadieniu, Bitute 4u.gif pamenu, kaip svarstei Rusnytei duoti varda, Rusne ar Bitute - prisisaukei Bitute tongue.gif

lm, KAIP tavo dantis ? laikykis 4u.gif
Atsakyti
Manjana wub.gif wub.gif fainuoliai jūs wub.gif wub.gif

Įsidarbinau smile.gif Išsiuntė į kursus į Vilnių smile.gif Tai pirmą kartą realiai pamačiau, kaip sakoma, koks dabar "jaunimas" biggrin.gif biggrin.gif Rimtai, va pakalba parašo, kad dabar visi į kompus sulindę, bet gyvenime nematydavau, visi aplink atrodo normalūs, bendraujantys. O va Vilniuj tikrai pasijaučiau kaip iš "kitos kartos". Įsivaizduokit, 7 žmonės (maždaug metų 20+), 4 dienų kursai, vyksta pertaukėlės, pietų pertrauka. Išeinam į pertraukėlę, visi į viena erdvę - virtuvėlę, iškart 3-4 žmonės įlenda i savo telefonus, ir ten kažką veikia, tyla, karts nuo karto vienas kitas kažką pasako, bet labai greit vėl visi sulenda į telefonus.. Žinokit, buvau apakus.. unsure.gif Paskui jau lyg prasimušė, atsirado kalbesnių. Bet vistiek, buvo labai keista.. esat patyrę?
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2013 05 17, 17:37)
esat patyrę?

Universitete taip jau seniai, ypac dabar, per koki seminara susirenka 150zmoniu, o per pertrauka i foje visi iseina ir capt uz ismaniuju arba buna kokios 5 grupeles plepuciu , bet ir tos nepaleidzia tel is ranku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2013 05 17, 18:37)
esat patyrę?

Dirbu mokykloje.... 14-mečiai jau taip beveik...
Atsakyti
Deja, esam... doh.gif

O dabar linksmoji pusė biggrin.gif Aš - vis dar gyva!!! Nežinau, kieno dėka - antibiotikų ar savo kantrumo? mastau.gif

Žodžiu... Prasidėjo viskas praeitą penktadienį - pajutau - juda doh.gif Dešinysis apatinis protinis. Skaudžiai juda. Bet gyvent įmanoma.
Šeštadienis. Vis dar juda. Mažiau begaliu prasižiot, bet pakankamai, kad išgyvenčiau biggrin.gif
Sekmadienis. Užjudėjo doh.gif Žandikauliai susirakino. Nebejuda. Apie dantų valymą net pasvajoti negaliu. Nusitvėrusi mažiausią žnybos šepetėlį šiaip ne taip pabrūžinau dantis. Apie valgymą tik pasvajoti - tokiais permatomai permatomais kąsneliais dar galiu šiaip ne taip įkišti į burną šį bei tą, bet valgyti tiesiog nebesinori, nes pavargsti kramtyti ir kentėti. Lengviau - nevalgyti.
Pirmadienis. Padėtis nesikeičia. Imu galvoti apie vietinį stomatologą. Vis dar priverstinė dieta - geriamas jogurtas - pats geriausias draugas friends.gif
Antradienis. Nebeiškenčiu. Suprantu, kad tikriausiai po dantenomis uždegimas formuojasi, todėl viduje viskas tik dar labiau tinsta. Apsišarvuoju dezinfekcinėmis priemonėmis, papildomu veidrodėliu ir stoju darytis dantų higienos. Ilgokai pavargus, akmeninis žandas lyg ir atlėgsta. Tačiau MB spiria pas dantistą be kalbų. Paskambina, susitaria, grįžta pabūti su žnybiais. Ką gi, einu. Maloniai pasitinka apyjaunė moterėlė (hmmmm, ir aš jau tik moterėlė???? blink.gif ). Pakviečia kabinetan, pasiguldo į kėdutę (būtent, pasiguldo, o ne pasodina), paprašo prasižioti. Maloniai prasižioju. Jos akys maždaug tokios - blink.gif Tik tiek??? Aham, daugiau negaliu. Trumpai paaiškinu situaciją, užpildo reikiamus dokumentus - nesergu, nealergiška, vaistų nevartoju. Dar kartą maloningai prasižioju. Susišaukia visas esančias aplink dantistytes, visos žiūri. Nusprendžia - rentgenas. Ką gi, einam. Bene pirmas kartas man, pakentėsiu. Seselė besišypsodama bando man į burną įgrūsti laikiklį su rentegno kortele. Vis dar bando. Kol, galų gale, baisiai atsiprašo ir nulekia pas gydytoją. Pastaroji atėjusi paprašo pačiai kaip nors įsidėti kortelę ir pirštu paislaikyti, kol padarys nuotrauką - net palengvėja, pačiai ne taip skausminga biggrin.gif Sekundės reikalas ir atlikta. Kol į kompiuterį suveda duomenis, ekranėlyje pasirodo foto, aš smulkiai papasakoju apie paskutinį tokį apturėtą malonumą (tokį pat kairėje pusėje, po kurio kažkaip pilveliukyje apsigyveno kupstas). Ką gi, apžiūri nuotrauką - patinimas baisulinis virš lendančio danties. Sako - viskas, ką galim padaryti, tai praplauti su sūriu vandeniu ir išrašyti antibiotikų rolleyes.gif Mhhhmmmm... Dar kartą bandau įrodyti, kad reiktų ant auganči danties uždėti vaistukų. Nea, praplaus vandenuku. Jei jau po savaitė nepraeis, tada ateiti, bandys kažką padaryti, nes dabar tai negalima, nes per daug viskas užtinę doh.gif Ir maloningai išrašė antibiotikų 20-čiai dienų rolleyes.gif Po tokios procedūros vakare stipriai pablogėja. Ir einu miegoti pirma man įprasto laiko.
Trečiadienis. Nubundu anksti ryte su tvinksinčiu žandu. Ir skausmu. Kad jau reikia eiti ieškoti vaistų. Aišku - reikia būtinai intervencijos, nes bus riesta, jokie antibiotikai nepadės, jei nebus išvalytas tarpas po dantenomis. Bėda - dantistai jau nuo trečiadienio iki kito antradienio nedirba - pas mus šventės biggrin.gif Linksma. Išgabenu žnybius darželin ir maunu namo sukandus dantis - jei kas pasilabintų, leisčiau sau būti mandra ir neatsakyčiau. Apie valgymą net ką galvoti nėra. Sutrintos sriubos bliūdelį valgau pusvalandį. Tik pietus jau bandau rimčiau įkrimst. Kad visiškai neapsilpt. Po tokių išbandymų nusipelnau apsikabinti pagalvį ir pasnausti didis.gif Antibiotikus, dėl visa ko ir besiformuojančio pūlinio, imu gerti. Nes be savaitės pagalbos nesususilauksi... Vakare vėl ginkluojuosi dezinfekcijos priemonėmis, ilgesniais įrankiukais ir stoju prie veidrodžio. Išmasažuoju dantenas. Ir bepradedantį atsirastį pūlinį. Po ištinusiomis dantenomis gero centimetro skylė, kurią būtina išvalyti. Ilgai vargstu, bet darbą atlieku.
Ketvirtadienis. Pabundu. Skausmas vis dar yra. Bet nebe toks pulsuojantis. Žandas ištinęs. Dar kartą dezinfekuoju infekcijos vietą. Suvalgau tris koldūniukus. Vėl skalauju burną. Vakarop lyg ir ima atsileisti patinimas. Tik, pakviesta pas kaimynus valgyti pyrago, gardžiai jį pauostau...
Penktadienis. Padėtis taisosi. Vis dar žabtai neatsidaro, bet ryškiai gerėja. Aišku, ant laurų neužmiegu ir vis dar valau visas skylutes. Bet vakare net leidau sau lašišos didesnį gabaliuką sutaršyti - jetus, kad gera pilvukui thumbup.gif

Reziume - per savaitę laiko išmestas kilogramas svorio ir pilnas organizmas antibų. Klausimas - kaip natūraliai atsatyti organizmo florą ir fauną? biggrin.gif 20 dienų aš jų nežadu gerti, bet dar kelias tabletes prarysiu. Nesiūlykit probiotikų - čia tokių negausi, neįrodęs, kad tau jų mirtinai reikia biggrin.gif

Ką gi - kas mūsų nenužudo, padaro stipresniais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medulis @ 2013 05 17, 19:34)
Universitete taip jau seniai, ypac dabar, per koki seminara susirenka 150zmoniu, o per pertrauka i foje visi iseina ir capt uz ismaniuju arba buna kokios 5 grupeles plepuciu , bet ir tos nepaleidzia tel is ranku smile.gif

QUOTE(*amira* @ 2013 05 17, 19:51)
Dirbu mokykloje.... 14-mečiai jau taip beveik...

doh.gif doh.gif doh.gif

LM, siaubingi tavo nuotykiai doh.gif biggrin.gif biggrin.gif sveika išgyvenus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2013 05 17, 22:40)
Nesiūlykit probiotikų - čia tokių negausi, neįrodęs, kad tau jų mirtinai reikia  biggrin.gif

Ką gi - kas mūsų nenužudo, padaro stipresniais.  biggrin.gif

o kodel tie probiotikai jau tokie cia negalimi pas jus g.gif ne antibai gi kokie

as nuo vakarirgi geriu antrus antibus doh.gif nes tempa laikosi, vis auksciau kyla, buvo likus tik 37,1 paskui jau 37,3, paskui 37,5 o vakar 37,8 doh.gif padarius kraujo tyrimus crb parode reik dar antibus, anie arba neiveike, arba buvo per trumpas tas kursas () nes tas 3 azitromicino tabletes israse, kur tipo dar savaite paskui jos veikia - daugiau tokiu nesutiksiu gerti schmoll.gif geriau tradiciskai 7d. o dar kokie stiprus, kaip man nuo ju gimda spazmavo blink.gif ) o gal bakterija atspari azitromicinui kaz zino, geriu kitus, ziuresim kaip bus toliau

mano dietos rezultatas ligos -5 kg biggrin.gif per 2 savaites doh.gif kelnes visos laisvokos, bet aisku neilgai, tuoj atsistatys

lm, o tai tau kas nesupratau auga protinis ar kaip g.gif man protiniai sudye, tik dabar pilnai iskilo i virsu g.gif laikykis mergyt, tikrai sunki bedele 4u.gif
Papildyta:
mes siandeina atidareme maudyniu sezona wub.gif biggrin.gif (na tik kojas suslapinome, varysim dar vakare gal bus siltesnis vanduo)
bet kaip gera, tos saules vonios wub.gif reik pasilepinti dar sia vasara, kol nedibu, varyt prie juros kas diena, kad tik orai leistu ax.gif
Atsakyti
Aš esu iš tų 20 proc. tarpo, kuriems protiniai dygsta iki pensijos biggrin.gif su anomalija biggrin.gif Tep, protinis antras dygsta karsta.gif
O dėl probiotikų - taigi čia vaistinėj galima nusipirkti tik paracetamolio, nėštumo testą ir kremo drėkinamo biggrin.gif Kitokius vaistus ar papildus (apart žuvų taukų - jų pilnos lentynos parduotuvėse) išrašys gydytojas arba išsimušinėti poliklinikoje reikia biggrin.gif

Mes, mes ir atidarėm pasibraidžiojimo sezoną yahoo.gif
Atsakyti